Xtrasize Telefon

Намери печалба за сметка на маркетинг на вашия бизнес чрез Facebook
в

в
Какво е маркетинг Facebook? Как да го направите успешно? Какви възможности са на разположение в компанията? Има да се знае много преди това, като създадете кампания за пускане на пазара на Facebook, така че да намерите най-добрата информация е от ключово значение. В тази статия консултации със специалисти може да не се намерят други места, за да продължи да четеш.


в
Да се правят редовни постове на страницата Си Facebook. Настройка на страницата, като посочите няколко публикации в първия ден, а след това е игнориране на страницата, в рамките на следващите няколко месеца ще направи нищо, за да подобрят своя бизнес. Конфигуриране на графика за настаняване, което отговаря на целите на вашия бизнес в страницата на Facebook, и се придържайте към него.


в
Ако искате да използвате рекламни постове, правете това само с настоящата си фенове. Когато не съм фен вижда “выдвиженцев”, те мислят, че това е “реклами” и, като правило, не е да кликнете върху него. Вашите настоящи фенове не мисля, че тъй като те вече знаят кой сте и какво ви прави, и очевидно харесва.


в
Не пишете толкова много за Вашата страница на Facebook, че хората започват да се чувстват прекалено наситени с вас. Искате да им даде храна за размисъл, така че нека малко пространство поток между всяка инсталация. Facebook препоръчва на новите собственици на страница съобщение не повече от веднъж или два пъти седмично<.BR />

в
Няма нищо лошо с поставянето на връзки към съдържание на сайта си с Facebook. Хората си мислят, че феновете на Facebook искаш да останеш на Facebook по цял ден – това е мит. Всъщност, те са много щастливи да посещават вашия сайт, толкова дълго, тъй като ще им предложим нещо интересно, така че пробвай<.BR />

в
На страницата Си “харесва” и публикация в други страници във Facebook. Въпреки това, внимателно стъпи тук. Вие не искате просто спам на други стени или пост безсмислено съдържание. Търсят възможности за добавяне на стойност и ще потвърдя своето мнение. Правя това по правилния начин може да ви помогне да се разглеждат като лидер в своята област.


в
Целият вашето съдържание трябва да се “Споделя”-в състояние. Хората от публиката ще разкажат на другите за никакви ценна информация имате на страницата. Facebook е мрежа, която е създадена за взаимодействие и обмен. Ако се положат усилия, за да даде на вашата аудитория ценна информация, това ще се отплати за вас.


в
Съдържание на страницата Си Facebook изключителен. Хората са склонни да обичаш това, което те мислят, че това е “извън обсег”. Опитайте да предложи нещо ценно за аудиторията в замяна на тях “харесвам” на Вашата страница. Това е печеливша ситуация за всички. Някои фирми предлагат безплатни продукти като електронни книги, само за да “харесат” вашата страница.


в
Задавайте въпроси на страницата Си Facebook. За да научите повече за вашата аудитория и това, което им харесва и не харесва, задавайте въпроси, за да ги накара да говори. Призовавам ги към отговора, и може дори да бъде част от разговора. Повече можете да направите феновете си говорим, толкова по-добре.


в
Създаване на система за отчитане на вашия ден. Поредната инсталация може би най-важното нещо, което можете да направите за вашия маркетинг Facebook, но ако нямате план, това е лесно да се забрави да направи това! Добави обява в дневния си списък на нещата, и никога няма да отида в ден без него.


в
Търсят най-добрите практики на другите и да се учат от тях. Facebook вече не е ново средство. Има тон на фирми, занимаващи се с маркетинга на Facebook на всяка минута от деня. Погледнете това, което, изглежда, се движи Иглата, и да разберете как вашата марка или компания може да направи същото<.BR />

в
Обърнете внимание на кутии, които само под прикритието на снимка в страницата Си. Можете да направите малки приложения, които ще насочи потребителите към вашия сайт или страницата си в Twitter, например. Вие дори можете да промените се на снимки на кутии, което ви позволява да сложи своя уникален печат на неща,<.BR />

в
Да останат активни, доколкото това е възможно на вашата маркетингова кампания в Facebook. Без значение, колко лъскава и красива страницата с вашия профил, това е безполезен за вашата фирма, ако това не създава никакъв интерес към хората. Публикуват често и много самоличността на вашите изказвания; директно до вашата аудитория с цел. Кампанията ще бъде по-успешна, ако го направите!


в
Не харча пари за реклама. Някои фирми правят добре плащат за реклами, които се пускат на Facebook, докато други не виждат полза от него като цяло. Тичам повече реклами тестове, преди да похарчите много пари за пълната рекламна кампания. Да се обърне внимание, за да разберете, че работи добре за своята ниша и какво не.


в
Знам причината, че ще участват в маркетингови Facebook. Вашите причини ще направи разликата в типа на съдържанието, което споделяте. Може да го използвате за стимулиране на продажбите, реклама на вашия бизнес или да се срещнат с други професионалисти в областта си. Намерете вид пост, който ще ви помогне да постигнете целите си<.BR />

в
Не пренебрегвайте директни въпроси от феновете си. Трябва да се помни, че за да бъде социален център Facebook. Ако сте склонни да пренебрегват директни коментари и продължават да публикуват само ИНФОРМАЦИОНЕН характер на съобщението, а след това ви липсва възможност на златния рекламни. Още повече да се отдадете правите вашите настоящи фенове, най-вероятно те ще се проведат на думи за теб.


в
Сега, вместо да се чувстват безпомощни, можете да се чувстват като имате всички необходими ти отговори. Можете да вземете този съвет и да го превърне в план, който ще бъде успешна. Можете да намерите тези ползи, които вие искате, благодарение на откриването на неговите дела в света на хората, които използват Facebook.