Xtrasize Reviews

FOC консултации трябва да има сега
в

в
Това не е вариант, за да си система за отопление и вентилация не се получи. Като следвате няколко прости стъпки за поддържане и грижи, може да се добави живота на вашата система HVAC. В следващата статия има страхотни сделки за вас!


в
Преди да наемат хора, за да направи каквато и да е работа на вашия ОВК, не забравяйте да вземете писмена оферта, която са разходите, посочени в нея. Това ще гарантира, че сравнението на един изпълнител към друг ще бъде просто, както можете да видите, че един, че друг не предлага, или на каква цена те са обвинени за същите членове.


в
Уверете се, че оборудването ще закупите е съвместимо на енергия на звездите. Това може да изглежда дреболия, но това не е така. Продуктите, съвместими енергия звезда може да ви спести много пари за разходи за електроенергия за година. Това може да бъде повече от $100 лесно, а понякога и много повече.


в
Ако е възможно, опитайте сянката на компресия агрегат отвън. Въздух в място, което е в сянка обикновено пет-шест градуса по-студено, отколкото на околния въздух. Вашия климатик ще бъде до десет процента по-ефективен, ако е правилно да нарисува през летните месеци.


в
В студено време , непременно изключете външния кондензатор. За да се предотврати увреждане, изключете слушалката, когато външната температура е по-малко от 60 градуса. Това може да поддържате системата работи от дълги години и ще ви спести много за ремонт.


в
Ако вашият изпарител, се намира вътре в къщата си, се превръща в мръсна, вашето устройство ще загуби ефективността си. Просто изгарям на предния панел на фурната и проверете, че антената е суха. С помощта на четка-накрайник на прахосмукачка, нежно почистване на барабана от всеки прах или други отпадъци.


в
Понякога това може да бъде трудно да разберете, ако вашата система за вентилация и кондициониране трябва да бъдат премахнати или се нуждае от подмяна. Ако вашата система често се развали, винаги се върти включено-изключено на своите, или, ако вашата сметка е твърде висока, това може да плати, за да го замени. В противен случай малките неща могат само да бъдат коригирани.


в
Един чудесен начин да спестите пари, когато работите на дома запазване на хладно, за да настроите термостата, програмируем. Термостат програмируем ще спести около десет на сто за отопление и охлаждане разходи трябва да се плати, когато го включите повече от петнадесет процента през част от деня. Освен това, тези елементи могат да бъдат контролирани дистанционно с помощта на компютър.


в
Ако търсите доставчик на услуги, за да извършите поддръжка на ОВК системи, търси компания, която стои зад тяхната работа. Това е особено важно, ако си компресор или кондензатор е в ремонт. Ремонт на тези две неща са много скъпи, така че вие ще искате да се уверите, че гаранции на доставчика на услуги своята работа.


в
Ако искате вашия климатик, ви предоставя висока производителност, да я държи суха. Ако той е на сухо и хладно място, вие ще видите, че ефективността се отнася и блок продължава дълго време. Вие дори можете да закупите на водни изпарения охладител, за да се охлади, като той работи.


в
За да получите оценка, преди да се съгласи на каквато и да е работа, на вашия климатичен блок. Това ще ви помогне да се изненадате от сметката в края. Всеки уважаващ себе си специалист трябва да бъде в състояние да погледнете на вашия апарат, за да се определи проблема и да ви даде оценка за това, колко ще струва, за да се оправя.


в
Ако не искате да инсталирате въздуховоди в дома си, опитайте вместо това мини-сплит система. Те работят от външната страна, което позволява на цялата къща на хладно и без централен климатик. Това ви позволява да се насладите на всичките си помещения в хладно и комфортно през цялото лято.


в
Търсене в интернет за отзиви, за да намерите FOC на клиента, на който да се доверите. Много сайтове позволяват на клиентите, за да позволите на другите да знаят за своя опит с различни услуги и изпълнители. Това ще помогне за филтриране на хора, които ще искат да работят.


в
За извършване на ефективна вентилация е необходимо да се осигури вашия дом напълно утеплен. Първо, проверете на тавана, за да разберете дали имате правилния вид изолация и достатъчно. Ако не се инвестира в това до ранг по-добре от инсталиране на мощна система за вентилация и кондициониране!


в
Вие трябва да се грижи за вашата система HVAC, така че нищо няма да се случи с него. Недостатък на системата за ОВК често е скъпо за ремонт. Не позволявайте това да се случи; работа за използване на съвети са ви дали по-горе.