Xtrasize Форум

Съвети за борба с вашата пристъпи на паника
в

в
Осъзнаване на паническая атака-причинява води е от съществено значение в простота и отвращение от тях. Можете да използвате препоръки, които са дадени по-долу, за да научите повече за превключватели, които са типични виновници пристъпи на паника. Тогава може да се води и намаляване на броя на пристъпите на паника при вас.


в
Да остане положителен, по време на пристъп на паника! Помислете за хората, които обичате и колко щастлив да ги има в живота си. Спомни си за любимите си продукти, или на места, които обичате да посещават, и на ума си има. Помислете за някои невероятни неща, които са се случили с вас и си спомням, как те се чувстват. Атаката ще се проведе в най-кратки срокове!


в
По време на пристъп на паника може да бъде настигнуты обезпокоително”, че ако” изявления, така че е чудесен начин да се излезе от този мироглед е в промяната им “и какво от това?” Например, “че ако аз провалю тест?” се превръща в “така че, ако аз провалю тест?” Нищо не е толкова лошо струва страдание!


в
Децата, които имат пристъпи на паника, е необходимо често да тренирате. Стреса често кара децата да се чувстват депресирани и може да причини пристъп на паника. Можете да насърчават децата за участие в спортни, така че те могат да направят упражнението, за да намалят стреса, че у тях и в крайна сметка да се ограничи пристъпи на паника, че те има.


в
Когато страдащите от панически атаки важно е да контролира дишането си. Много хора смятат, че дишането им става много бързо. Трябва да се вземат дълбоки, бавни вдишвания, когато се чувстваш приближаването на пристъп на паника. Това може да помогне за намаляване на интензивността на вашата пристъп на паника и да го направи по-поносим.


в
Претендира ви се чувстват страхотно, когато имаш паническая атака. Да кажа на глас, че всичко, което ви притеснява-това е нормално. Например, “сърцето Ми не трепыхается! Тя бие перфектно и гладко, и аз съм толкова благодарен за това!” Се върти около тялото си и наистина да вярвам в думи, на които вие говорите и те да се сбъднат в кратки срокове.


в
Дайте си разрешение, за да имате пристъп на паника, когато сте в центъра на един от тях. Не се бият или да направи себе си по-разстроен, просто защото ти сега се чувстваш! Нека бъде добре и знам, че вие ще направите това чрез невредим така, както ти си винаги преди<.BR />

в
Да се съсредоточи върху дишането пъпа по време на пристъп на паника. Да седне или да легне и да мисли за своя пупку, центъра на вашето тяло. Пъпа не се чувства никакво напрежение, нито болка, и това е вашата връзка с хората, които обичате. Представи си сребърен кабел, излизащ от него, за човека, когото обичаш повече от всички, а след това се черпят своята сила чрез кабела в тялото си.


в
Смятат, представяйки си себе си като боксьор, когато имаш паническая атака. Създаване на чудовище пред вас, който се състои от всичките си лоши чувства и стрес. Сега, да се бие по дяволите от нея. Събори го на ръце, крака, очи, мустаци, и всяка част от тялото му, докато той само топката слуз на земята<.BR />

в
Разглежда бране, “ти можеш да излекуват живота си”, от Луиз Хей и да разберете, че симптомите на пристъп на паника казвам. Книгата описва всеки симптом и как мозъкът може да го предизвика, за да ви покаже, че нещо се случва в живота ви, както и това, че ти не си в състояние открито да се обсъждат чувствата си.


в
Знаете ли, на вашите картини пристъп на паника, така че да можете по-добре да се подготвят за предстоящата атака. Например, някои хора пристъпи от 15 секунди, докато други могат да имат един атакува, че последната половин час или повече. Още други хора могат да имат няколко последователни атаки в малки срокове. Знаейки това, което предизвиква пристъпи и колко дълго те ще ви помогне да издържи ги възможно най-спокойно.


в
Не се притеснявайте за съвършенство! Кой ли е? Съвършенството-това е изобретение на хора, които искат да ви държат надолу, и умът ви ще се придържат към подобна идея и измъчването на ти с него. Нека съвършенство да отида и вместо прегръдки “достатъчно добър”. Докато всички достатъчно добре, можете да получите!


в
Да затворите раздела на вашето ниво на стрес. Важно е, че знаете за тези неща, за да се намали тревожността и стреса. Когато знаете, кои ситуации да увеличи нивото на тревожност, можете да се научите да контролирате своите емоции и да се вземат мерки за намаляване на напрежението. Това осъзнаване може да намали интензивността на атаките си.


в
Ако често страдат от пристъпи на паника и напрежение в живота си, тогава трябва да опитате тази прогресивна мускулна релаксация, упражнения, които ще ви помогнат да се отпуснете. Опитайте сегментиране мускулни групи, натоварва ги и облекчаване ги постепенно. Това ще ви даде изключително спокойна усещанията в тялото си.


в
Започват да мине през Вашата позиция къща позиция и вярвам, че напусне, отколкото да дарят и какво да се изхвърля. Като управление на имота си и осъзнавайки, че вие не сте това, което си имал-това е чудесен начин, за да потвърдите вашата увереност в себе си. Колкото по-малко имаш, толкова по-малко ще трябва да се тревожи за прекалено много!


в
Понякога това може да се контролира или дори да спре паническую атака с рационално мислене. Това може да помогне да се съсредоточи върху разсъждения за това, че вашите страхове са основани на чувствата си и може да промени начина, по който чувствам нещата. Излезе кратък, ефективна мантра или аффирмацию може да се повтаря отново и отново, за да си мисли и да ви помогне да се отпуснете.<.BR />

в
Трябва да сте в състояние да използвате инструкциите, които са дадени по-горе, за да се справят с пристъпи на паника и по ефективен начин. Намаляване на тяхната интензивност е от решаващо значение, и никой, освен вас, има възможност да контролира начина, по който те влияят върху вас. Ако искате по-добре да ги контролират, трябва да следвате това ръководство, доколкото можете.