Xtrasize Коментари

Не позволявайте на Рак получите най-доброто от вас

в
Както можете да видите от всички розови панделки спортисти и знаменитости носят, рак на гърдата все още е голям проблем, че жените по целия свят да решат. Не само от рак на гърдата, но и всички видове рак са все още продължават да се дразня на хората. Така че, преди да станат жертва на тази болест, прочетете за вашите възможности.


в
Пациенти с рак трябва да се сблъскат с множество неудобства по време на лечението на тяхното заболяване. Един дразнител страничен ефект на химиотерапията са язви в устата или болки, дразнене на гърлото, причинени от химио-и лъчетерапия. Един естествен начин за намаляване на тези болезнени рани-да се пие сок от алое вера. Това може да се намери във всеки магазин за здравословни храни.


в
Прекомерното излагане на слънце може да доведе до рак, рак на кожата-това е често срещана форма на рак. Опитайте се да се носят шапки, за да предпази лицето си от слънцето, и бъдете сигурни, че винаги използвате слънцезащитен крем, за да помогне за предотвратяване на рак на<.BR />

в
Ако не се чувствате добре, вие не трябва да сядат зад волана, когато сте подложени на лечение за рак. Много хора, които се борят с рака се чувстват по-слаба от обикновено и лесно да заспя. Не би искал да рискува твоя живот, да заспи зад волана<.BR />

в
Всеки мъж над 50 години трябва да получават най-малко на годишна проверка за видове рак, като рак на дебелото черво. В същото време, когато повечето хора се разболяват от рак на дебелото черво, така че е много важно, че вие работите, за да хвана това време. Над 90 процента от всички хора диагностицирани с рак на дебелото черво над 50 години.


в
Ако имате рак или, ако обичаш някого болестта, едно от първите неща, които трябва да направите, е да работят, за да се справят със собствените си чувства по този въпрос. Не се толерират всички негативни чувства се прехвърля във друг живот. Лицето тези страхове и се опитват да държат емоциите си под контрол.


в
Хората, болни от рак, се нуждаят от пълна честност от вас, така че нищо не крият от тях, само защото смятате, че може да ги обидя никого или да навреди на своите отношения с тях. Дали това ще е нещо лекарят каза, или е тайна, ти си седиш на още една причина, сега е време за пълно разкриване.


в
Изразявайки любовта си към някого, с рак, не винаги трябва да бъде направено устно. Можете просто да бъде там за един човек физически, за да им помогне и да покажат своята морална подкрепа. Някои видове рак са изключително груби, и пациентът може да бъде в състояние да се грижи за себе си. Уверете се, че сте там за тях.


в
Свеж въздух определено е недооценен, но определено е от полза, когато се опитвате да победи рака. Наслаждавайки се на слънце и бриз може да бъде много спокоен, релаксиращ и освежаващ. И ако можете да се движите пеша, можете също така получава допълнителни ползи на физически упражнения. Излез на открито, ако можеш.


в
Наличието на няколко възможности за избор, независимо дали профилактика или лечение, или дори нещо от себе си или близките си хора, това е чудесен начин, за да бъде напълно въоръжени, трябва да ракът някога да нанесе щети за вас. Уверете се, че имате спомени от тези съвети, така че винаги можете да ги използвате, за да помогне.