Xtrasize В Аптеките

Много полезни съвети, за да се избавите от акнето
в

в
Ние правим много, за да се опита да запази чиста и здрава кожа, акне, но все пак успява да се появяват по лицата на милиони хора по целия свят. Независимо дали вашият акне средна или тежка степен, трябва да се стремите да се отървем от него напълно. Ето няколко съвета, можете да опитате да се отървете от акнето веднъж и завинаги.


в
Акне може да се дължи на мръсотия и микроби се прехвърля на лицето си през вашите ръце. Ръцете са почва за развитието на различни видове микроби, а след това, когато те докосна лицето Си, тези микроби да проникват в порите и да предизвикат акне. Опитайте се да не пипате от лицето, за да се предотврати това, или ако трябва да докосва лицето си, измийте ръцете си първо.


в
За да запазите кожата си без заболявания, като акне, уверете се, че държите на нивото на стреса под контрол, включващ релаксиращи упражнения или медитацията в ежедневието си. Стресът е една от основните причини за огнища на акне по този начин свежда до минимум това ще има голямо влияние на кожата си.


в
Кофеин в газираните напитки, чая и кафето също могат да допринесат за ужасни пъпки. По-малко консумация на кофеин може да означава по-малко пробоев.


в
Ето това е метод за лечение на акне, който е малко от стените. Искате да се смесват нарязани ягоди със сметана и се уверете, че е добре. След това нанесете сместа върху лицето, като маска за красота. Тази смес готино лицето си и почистете проблемните зони.


в
През деня опитайте се да избягвате консумация на горещи и пикантни храни, които могат да причинят поява на прозореца, и развали качеството на кожата. Ако получите ястие в ресторант, това е обжигающе горещ, изчакайте няколко минути, докато той се охлади, преди да започнете да се консумират.


в
За да се отървете от акне и лющене около устата, използвайте обикновен паста за зъби. Вкус на паста за зъби може да доведе състоянието на кожата, известен като perioral дерматит. Това състояние е много често срещано явление, и обикновена паста за зъби-това е най-бързият начин за почистване му. Смяна на паста за зъби ще помогне на кожата ви да изглежда здрава, а зъбите направи.


в
Уверете се, че да не се избират или опитайте се да поп пъпки по лицето. Това е съблазнително, но това само ще доведе до по-нататъшни проблеми. Одергивание на акне може да доведе до образуване на белези и инфекция, която е много по-трудно, отколкото почивка. Се опитват поп пъпка причиняват възпаление и зачервяване, че вие не искате да направите всичко възможно, за да държи ръцете си далеч от вашата чувствителна кожа.


в
Да си прием на пробиотици и пребиотици висока, за да балансират своя корем и да пъпки в страх. Наличието на дефицит на някой от тях може да доведе до токсини излиза през кожата, което води до акне. Можете да приемате пробиотични добавки и яжте продукти, като ябълки, банани, мед и лук, за да увеличите вашия пребиотик колонии и почистване на кожата.


в
Помощ и съвети, които можете да прочетете в горепосочената статия ще ви помогне не само да се отървете от съществуващите пъпки и други дефекти, но вие също можете да се запази кожата ви по-чист и по-здравословен. Повечето от тези съвети са доста лв и лесна, така че не забравяйте да ги използвате, когато искате да се бори с акнето.