Xtrasize Аптека

Голяма Ръководство, когато става въпрос за личните финанси
в

в
По време на трудни икономически времена, е разумно да управляват личните си финанси, може да означава разликата между живота с комфорт и загубата на дома си, или след като е принуден да потърси защита от фалит. Тази статия е написана с Обикновения човек в ума. Тя е предназначена да ви помогне да подобрите финансовото си положение, да ви учи правилно да управляват личните си финанси.


в
Ако смятате, че пазарът е нестабилна, най-добре е да се говори от него. Рискува с парите, които така упорито са работили в тази икономика не е нужно. Моля, изчакайте, докато почувствате, тъй като пазарът е по-стабилен и няма да се рискува всичко, което има.


в
За да се създаде добра кредитна история или ремонт лошо, вие ще искате да намалите вашата кредитна карта. Никога не трябва да Си баланс доближава до максималната кредитна линия. Наличието на достатъчно останки, които редовно плащат-това е признак за отговорно кредитиране на потребителя, на когото може да се повери на дълг.


в
За да печелят пари за лични финанси създаване на услуга ходене може да доведе до приходи, ако тя ще бъде достатъчно добре известна. Започвайки с една малка група от избрани клиенти на промоционална цена можете да получите на клиенти чрез уста на уста и реклама, ако някой иска да привлече още повече клиенти. Ключът към лични финанси да поеме инициативата което и да е начин можете да изберете.


в
Когато става дума за поддържане на вашето финансово здраве, един от най-важните неща, които можете да направите за себе си да създаде спешен фонд. Като авариен фонд ще помогне да се избегне подхлъзване в дълг, в случай, ако вие или вашият съпруг губи работата си, се нуждае от медицинска помощ или представляват се изправи с неочаквана криза. Създаване на фонд за спешна това не е трудно, но изисква известна дисциплина. Разберете, че вашите месечни разходи и е поставил за цел да събере на 6-8 месеца на парични средства по сметка вие можете лесно да получите достъп, когато е необходимо. Да запази всичките 12 месеца на пари, ако сте самозанятым.


в
Ще трябва да платиш за дебити, преди да можете да поправите вашия кредит. Вие трябва да намалят своите разходи, да спестите пари и да изплати кредита и дълговете по кредитна карта. Можете да правите неща, като да ядат повече и да се ограничавате от пътувания през уикенда. Това може да бъде трудно да се яде през цялото време, но това ще ви спести много пари. Ако наистина искате да бъде в състояние да възстанови кредитни проблеми, ще трябва някак си да намалят разходите и това е добър начин да направите това.


в
За да направите вашата спестовна сметка печелят пари, а вие седите и гледате, да се инвестира в дългосрочни с фиксиран лихвен процент. Тези сметки предлагат по-висока фиксирана лихва за по-дълъг период от време. Повечето банки предлагат по-високи лихви, за да получат пари, а след това на намалени цени в рамките на няколко месеца. Дългосрочни сметки, които ще си пари, за да прави пари, докато той е в затвора.


в
Закупуването на автомобил-това е много сериозно решение. Ако наистина искате прилична цена на вашия автомобил, на вашия най-добър избор се сравняват цените в магазините всеки дилър в областта около вас. Интернет е един добър източник за добри сделки в колата.


в
Проверка на вашия кредит, като най-малко всяка година. Правителството предоставя безплатен кредит отчети за своите граждани всяка година. Можете също така да получите безплатен кредит отчет, ако сте се отказали заем. Проследяване на вашия кредит ще ви позволи да видите, ако има дублиращи се задължения или ако някой е откраднал вашата идентичност.


в
Никога не заемат парични аванси от кредитната ви карта. Не само вие незабавно трябва да започне да плаща лихва върху сумата, но вие също ще липсва на стандартен гратисен период за погасяване. Освен това, ще се плащат драстично по-високи лихвени проценти, както и, че го прави вариант, който трябва да се използва само в отчаяни ситуации.


в
Не забравяйте, че е разумно да управляват личните си финанси-ключ към богатството и сигурността. В икономически спад, като невнимателно или глупаво с парите си може да има сериозни последици. Внимателно прочетете съветите в тази статия, и да приложите това, което ще научите вашето лично финансово положение. По този начин, вие можете да се предпазите от финансов колапс.