Uvelicavane Na Penisa

Невежи, Когато Става Въпрос За Обувки? Прочетете това

в
Ти си обичал обувки от детството? Или обувки, а след това смятате, че не знаете нищо? Във всеки случай, като ценител на обувки може да ви помогне да намерите най-доброто за вашия вкус и нужди. В тази част, ще бъдат дадени съвети, които ще ви помогнат по пътя към обувки на мъдростта.


в
Не харчат повече, отколкото бюджетът ще позволи. Ако създадете бюджет, че подробности за това, което харчат, трябва да се уверете, че се придържате към него. Разпродажба и намаления може да се изкуши да си купите повече, отколкото наистина трябва и да е трудно за вас, за да се поддържа бюджет. Помислете за вашите нужди и иска всъщност и прекарват в рамките на бюджета.


в
За следващата си покупка за обувки, не си отивай, на какъв размер мислите, че сте, но реши, в дясната си обувка върху това, което става. Нашите обувки промяна на размерите с течение на времето, дори когато пораснат. Ако обувките са прекалено тежи, опитайте следващия размер. Не просто да се предположи, че вие имате право, тъй като размерът на същите, тъй като миналото си купя<.BR />

в
Погледни в клирънсът подпори. Идват нови обувки, както и обувки са пуснати в продажба на регулярна основа. Преди да купите обувки, погледни в раздел Разпродажба, за да разберете, ако имате някакви обувки в стила и размера искате да купите<.BR />

в
Винаги се опитвам обувки със същия чорап или чорапи, които ще носят, когато носите обувки. Ако се опитате на обувки с малки еднократна носочки в магазина, те не могат да се сравняват чорапи, които обикновено носят. Вие обувки може да не отговаря правилно, когато получавате на дома им.


в
Ако видите един чифт обувки, който наистина ви харесва в магазина, опитайте се да не се поддавайте на изкушението да го купя веднага. Стреля информация и да провери онлайн. Вие ще бъдете изненадани колко по-евтино можете да закупите обувки от магазина, който има малко разходи.


в
Въпреки високите токчета традиционно красива обувки в магазините, бъдете внимателни, когато ги купувате. Те наистина могат да ви навреди, ако вие не знаете какво правите. Колкото по-висок ток, толкова по-трудно им е да ходят. Уверете се, че можете да бъдете в състояние да ходи в небето, на високи токчета, преди да ги купите.


в
Детски размери на обувки се променят бързо. Използва се устройство Браннока и вашето бебе да се изправи, защото краката падне по-естествено, когато стои. Задължително се измерва с двата крака, защото това е нормално за един крак повече от друг. За комфорт, купи обувки в зависимост от големината на крака.


в
Можете да намерите значителна икономия на обувки онлайн. Има много сайтове, които предлагат безплатна доставка и обработка. Онлайн продажба на обувки не е задължително да съдържа най-голямата държава, така че те могат да прехвърлят спестяванията си на потребителя. При пазаруване в интернет, уверете се, че продавачът предлага защита на личните данни.


в
Се до служителите на отдел продажби. Ако не сте сигурни къде да започнете да гледате, или това, което искате, и след това обсъждат своите размери, нужни, и трябва с служител отдел продажби може да ви помогне да го намерите по-бързо. те могат да ви помогнат да намерите своя размер, и това, което се вписва в бюджета. Ако те се научават вас след няколко походи по магазините, те също могат да ви предупреди за предстоящи разпродажби и намаления.


в
Това е добра идея, за да получите краката мерку за обувки всеки веднъж в известно време, за да се уверите, че носите правилния размер. такива фактори, като увеличаване на теглото и хормонални проблеми могат да причинят разликата в размера на краката си. Тяхната мярка ще премахне шансове да навредят на вашия крак с например неадекватно на стратегията за обувки.


в
Когато примеряете обувки, задължително носете чорапи, които планирате да носите с тях е ок. Например, ако искате да си купите чифт маратонки, задължително носете чорапи, вие ще носите със себе си в магазина, така че вие да получите право.


в
Опитайте се да получите двойка на клинове. Клинове са чудесна алтернатива на високо каблукам и те нямат никакви редица рискове, че високите токчета правят. Те също така са склонни да бъдат много по-лесно да ходят на МОЦ на хората. Това е така, защото те разпространяват тегло по-равномерно, отколкото на високи токчета, и те имат по-кратък ток.


в
За да получите обувки, които леко се измества от случайни, малко фантазия да се носят, помислете за модел, която изглежда като маратонки, но се оказва, че в течение на тъмно-кафяв. Хвърли ги в поход, или полиране на кожата и ги сложи на с чифт панталони-карго.


в
Присъединете се към онлайн-пощенски списък всеки магазин за обувки, която обичаш. Абонатите често получават купони, обявлението за предстоящата продажба или специални новини за нови придобивания, преди информацията да бъде публикувана на сайта им. Може дори автоматично вписани в конкурси просто се абонира за бюлетин!


в
Ако обичате да носите обувки на високи токчета, тъй като те правят краката ви изглеждат страхотно, опитайте се да се запази щети на краката си до минимум. Търсите меки вложки, за да облекчи някои от налягане. Правейки това, вие ще бъдете по-комфортно, когато носиш най-добрите си обувки и да се предотврати увреждане на крака.


в
Обувки идват в различни материали. При закупуване на спортни маратонки, изберете обувки, които осигуряват подходяща вентилация. Кожени обувки често идват с вентилационни отвори от двете страни на обувки. За максимална вентилация, изберете обувки предимно от електрическата мрежа. Това позволява на крака да остане хладен и сух в горещите дни.


в
В заключение, преди да прочетете тази статия, вие, може би, е обожаван от обувки през живота си или може би не знаеха нищо за тях. Във всеки случай, вие знаете много повече за обувки, след като прочетох статията по-горе. Използвайте тези съвети, за да намерите и носете обувки, които са най-подходящи за вас.