Ugolemyavane Na Penisa

Автомагазин С Увереност – Опитайте Тези Съвети!


в
Търсим нова кола на добра цена, не трябва да бъде борба. Въпреки това, можете да промените всичко това. Прочетете статията по-долу за някои големи улики, които ще ви помогнат магазин за следващата кола с увереност<.BR />

в
Внимателно погледнете долната страна на превозното средство. Опитайте се да държи очите си за признаци на корозия и ерозия. Колата може да изглежда страхотно и отвън, но се разпада под него. Ако видите ръжда под на движение на автомобила. Това може да означава, че много ремонти в бъдеще.


в
Вземете машина, която искате зад гърба си. Дори и ако вече сте запознати с модела, трябва да тест-драйв на автомобил, който искате да закупите, за да се уверите, че няма нищо лошо с него. Може да откриете, че има някои любопитни факти, които не съвпадат, или че нещо не е наред<.BR />

в
Има бюджет в предвид, преди да замине за закупуване на автомобил. Това е свързано с оценка на месечния доход и сметки, и като имаме ясна представа за това, колко можете да си позволите да добавите към това. Направи това ще ви помогне да остане в бюджета, когато можете да направите новата си покупка на автомобили.


в
Пази се от автомобил продавач, който предлага ви цена на колата, преди той да посещава своя мениджър продажби. Продавачът ще ви кажа всичко, което искате да чуете, но само управителят одобри сделка. Поиска да говори с управителя лице в лице и да видите оферта за хартия, преди да извърши покупка на кола.


в
Гледайте онлайн за стимулиране на колата, която искате. Много от автомобилните производители предлагат пари обратно или специално финансиране за техните превозни средства. Автокъща не винаги ще ви разкаже за тези неща предварително. Ще отнеме известно време, за да образова себе си на първо място, така че можете да получите най-доброто предложение, след като сте в салона.


в
Като тест-драйв е задължително. Няма значение, ако се монтира на превозното средство, да го проверите, преди да купите. Вие трябва да се чувстват волана в ръцете и пътят под гумите. Може да не се хареса толкова, колкото си мислиш.


в
Ако искате да си купите кола и искате да тестват няколко различни машини, уверете се, че въвеждате вашия лиценз и застраховка вас. Много търговци искат да има снимка копия от тях, преди да се движат. Това е просто, за да ги предпази в случай, че някой открадне или повреда на автомобила. Ако не ги със себе си, те не могат да пуснат вас за тест-драйв.


в
Ако желаната от марката и модела вече е определен, се обади в представителство център, за да видите, ако в момента на много. Ако вие дойдете на много търговеца, продавачът ще работим усилено, за да получите вашия бизнес. Ако дилърът няма автомобил, който да отговаря на вашите нужди, пътуването ще бъде напразно. Да се обадите предварително, можете да спестите много време и неприятности.


в
Да говоря с близките си за това, кой те е купил колата. Техните съвети трябва да ви помогнат в правилната посока. Можете да се доверите на това, което казват, тъй като те може да се гледа своите интереси, което прави техните съвети са много по-надеждни, отколкото това, което вие търсите в мрежата на<.BR />

в
Проучване на законите във вашата държава, когато става въпрос за закупуване на лоша машина. Има някои държави, които имат лимонов закони. Те ще ви предпази от закупуване на превозно средство, който не се намира в отлично състояние и без възможност да получите обезщетение. Не всяка държава има от тези закони, който е защо това е важно за вас, за да направите вашите изследвания.


в
При закупуване на автомобил, вие не искате да се връзвам към един конкретен модел. Дайте си позволят известна гъвкавост в цвят и дори в самата машина. Ако направите това, ще можете да вземете страхотен интернет, дори ако това не е първият автомобил, който сте смятали.


в
Когато търсите употребяван автомобил, вие трябва да се избягват всякакви автомобили с голям пробег. Хора ще ви кажат, че те са пътували по магистрала или че те са пътували отговорно, но наистина не знам. Дори ако ви харесва колата, не го купуват, ако пробег твърде висока.


в
Не се поддавайте на продажбите терена, че сделката няма да бъде на разположение, ако можете да изчакате до следващия ден. Повече пъти, отколкото не, ще се върне в женева и да получите на същата цена, ако не е по-добре на следващия ден. Ако смятате, че продавачът е натиск върху вас да излезе през вратата и да се върне на следващия ден.


в
Бъдете отговорни при покупка на употребяван автомобил. Дори и цялата статистика на марка и модел купувате отлични, вие не знаете, като колата е запазена. Ще Получите квалифициран механик, за да го проверите за вас. Те могат да се определят основните проблеми, които трябва да избягвате преди да си купите.


в
Сега, вие трябва да бъдете добре подготвени, за да намери следващата кола. Придобиване на ново превозно средство не трябва да бъде източник на стрес. Използвайте информацията, която сте научили, когато отидеш там следващия път и донесе награда!