Ugolemqwane Na Penisa

Студентски заеми: съвети за ученици и техните родители
в

в
Вие се интересувате отива в колеж? Страхувате ли се, не можете да си го позволите? Най-вероятно сте се чудили, как е, че толкова много хора могат да вземат участие в тези скъпи училища, дори и в тези трудни икономически времена. В повечето случаи, отговорът със студентски заеми. Можете да получите също и в следващата статия има много съвети за това, как да кандидатстват за тази.


в
Винаги помнете за конкретни детайлите на кредита. Трябва да се помни за вашите нива на баланс текущи кредити и вашия статут на изплащане на всеки заем. Тези факти, ще определи вашия погасяване на кредита и възможности за прошка. Тази информация е необходима за правилното бюджетиране.


в
Уверете се, че знаете за гратисен период по кредита. Всеки кредит има различен гратисен период. Невъзможно е да се знае, когато трябва да направи първата си вноска, не гледането на вашата история на заболяването или да се говори с вашия кредитор. Бъдете сигурни, да се запознаят с тази информация, така че да не пропуснете плащане.


в
Опитайте се да получите подработку за плащане на разходите колеж. Това може да ви помогне да се покрият някои разходи на студентски заем. Тя също така може да намали сумата, която искате да заемете в студентски кредити. Функционирането на този вид позиция дори може да претендира за вас програма на колежа.


в
Опитайте се да пазарувате на частни заеми. Ако ви е необходимо да се направи повече, обсъдете това с вашия консултант. Ако лично или алтернативен кредит е най-добрият избор, уверете се, че сравнявате неща като възможности за погасяване на кредита, комисионни и лихвени проценти. Вашето училище може да се препоръча някои кредитори, но вие не сте длъжни да вземат заеми от тях.


в
Бъдете сигурни, че вашият кредитор знае къде сте. Поддържане на вашата информация за контакт актуализирани, за да се избегне санкции и глоби. Винаги да остане на върха на вашата електронна поща, така че няма да пропуснете нито един важен предизвестие. Ако се справи с плащания, непременно обсъдете ситуацията с кредиторите си и се опита да изработи резолюция.


в
Опитайте се да си студентски заеми изплаща за 10-годишен период. Това е традиционен срок на погасяване, че трябва да бъде в състояние да постигне след завършване на университета. Ако сте се борят с плащанията, има 20 и 30-годишни периоди на изплащане. Недостатък тях е, че те ще ви накарат да плащат по-голям интерес.


в
Възползвайте се от студент калкулатор за погасяване на кредита за тестване на различни суми на плащанията и планове. Включете тези данни в месечния си бюджет и да видим, че, изглежда изпълним. Кой вариант ви дава стая, за да се запази за извънредни ситуации? Има ли възможности, които не оставят никакво място за грешки? Когато съществува заплаха за неизпълнение на задълженията по кредити, е винаги по-добре е да се заблуждават от страна на повишено внимание.


в
Стафорд и Пъркинс кредити са най-добрите Федералния възможности за кредитиране на студентите. Тези два считат за най-безопасни и най-достъпен. Те са големи, защото, докато сте в училище, лихви, платени от правителството. Лихвата за кредит Пъркинс държи пет процента. Дотационный Стафорд кредити са с граница на лихвения процент с 6,8%.


в
За да се уверите, че вашият студентски заем на средствата идват на желания акаунт, уверете се, че сте попълнили напълно всички документи, предоставяне на всички ваши лични данни. По този начин средства отиват в сметката си, а не да завърши в административни объркване. Това може да означава разликата между началото на семестъра за време и необходимостта да пропуснете шест месеца.


в
За да се простират на вашият студентски кредит, доколкото е възможно, говорете с вашия университет за работа като консултант-пребиваващи в общежитието, след като приключите с първата си учебна година. В замяна на това ще получавате безплатно настаняване и храна, това означава, че имате по-малко долари, за да се отнеме при завършване на колежа.


в
Имайте в предвид, че вашето училище, може да има и други мотиви, когато те препоръчват определени кредитори. Има училища, които позволяват на някои от кредиторите да използват името на училището. Тази тактика често се подвеждат. Училище може да получи печалба, ако решите да отидете с някои кредитори. Уверете се, че сте запознати с всички подробности за заем, преди да се решите да го приемете.


в
Сега трябва да разберем, че процесът на студентски заем е по-добре. Тези съвети са важни, когато сте твърде попълване на форми. Не позволявайте на студентски заеми съсипе вашия опит колеж.