Ugolemiavane Na Penisa

Какво трябва да minnows живи
в

в
Обичате ли да ловят риба? Бихте ли искали да вземе семейството си и приятелите си с вас и да ги впечатли с вашите уловом? Ако ти се страхуваш да се окаже в неизгодно положение, не улов на всички риби, прочетете тази статия напълно, така че можете да абсорбира добри съвети, ние дадохме експерти по целия свят.


в
Човек риболов със стръв ще бъде разумно да се използва плувка или някакъв показател по време на риболов. Това може да е трудно да се каже, когато получавате хапка в пъти, а един добър показател ще елиминира този проблем. Изберете един, който добре се вижда на повърхността на водата.


в
Се мълчи по време на риболов. Рибата се страхува от силен шум и да напусне зоната, ако не е твърде силен. Седи тихо, или да се говори много тих глас ще ви дадем най-добрите промени приманивания риба близо и свилоточене в своя улов.


в
Преди да отидете на риболов, да се инвестира в качествени материали. Това е особено важно, че купувате добра spincast макара и удилище. Не се чувствайте, че трябва да се дават много пари. Здрав и надежден настройките могат да бъдат получени за по-малко от 35$. Когато става дума за риболов, добро обзавеждане-това е ключът.


в
Разглежда се възможността за използване на скакалци или щурци като стръв. За стръв може да излезе по-скъпо. Скакалци и щурци сравнително лесно да се намери в собствения си двор и, като правило, на разумна цена, ако трябва да ги купуват в магазина. Движение живца да бъдат ефективни при улов на риба.


в
Бъдете сигурни, че винаги да се прави на риболовни разрешителни или лицензи на място ще риболов. В САЩ например, всяка държава дава своя лиценз и те са на разположение за един ден или за една година.


в
Ако отидете на риболов в сам, е винаги някой, който знае точно къде планирате риболов и в кое време ще намерение да се върнат от своето пътуване. Следете и се върнете на време или да проверите по телефона, ако планирате да останете по-късно. Това може да попречи ненужно безпокойство от името на близките си хора.


в
Когато става дума за риболов, няколко неща ще съсипе шансовете си за успех, тъпа кука. Куки трябва да се плъзга с лекота, когато рибата удари на стръв, така и тъпа кука ще подсекаем на риба много по-трудно. Можете да усъвършенствате вашия кука като риба, или да поема допълнителни куки, които вече заточени. Малко неща са по-важни, отколкото свежезаточенного кука.


в
При риболов на по-голям бас устата, трябва да се обмисли възможността за използване на примамки примамки риболовни примамки за привличане на риба. Примамки примамки риболовни примамки спин, тъй като те пътуват по вода, чрез симулиране на малки ята minnows. Тази промоция привлича голяма уста бас. Голяма уста бас усърдно да се търси, след като minnows на техните прокорм.


в
Експеримент с риболов през нощта, ако искате да добавите нов и интересен елемент за вашия риболовен приключения. Използват лампи на светлината, да видите това, което правиш, и включване на светлини. Може да се сблъскате с напълно различни видове риба, отколкото сте попаднали на деня-време на експедиции.


в
Сега, когато четете тази статия, Вашата увереност трябва да се върне. Вие знаете, как да ловят риба в най-ефективния начин, и ще бъде в състояние да покаже на всички, че обичаш това, което е невероятен рибар си ти. Вземете си новите знания и да се върна във водата, и хвърли своята тояга по пътя към успеха!