Uduljavane Na Penisa

Страхотен съвети За приготвяне на работа WordPress за вас

в
WordPress предоставя блогъри с ужасно полезен режим на изпълнение, които могат да бъдат използвани за създаване на изключително ясен, удобен за потребителя уеб сайтове. Никой не отрича, той спечели огромна популярност по целия свят. Ключът, обаче, трябва да прочетете следната информация, така че Вие също може да направи по-голямата част от този продукт.


в
Ако направите блог в WordPress блога ви или за професионални или оптимизация за търсачки purporses, не дай Вордпресс поддържа своя блог. Поставите на вашия блог към друг хост, а след това просто да използвате приложението WordPress съществува. Блог на WordPress сайт’ понякога отстранен за ненужни търговски или се счита за спам съдържание.


в
Ако вашият блог съдържа дълго име, конфигуриране на постоянна връзка. Например: “начини за родител може да контролира собствените си деца” – това твърде дълго. По-скоро се опита да намали постоянното запазване на същия смисъл.


в
Създаване на топло посрещане за вашия сайт. Това може да направи нещата по-лично с вашите посетители, като можете да създадете съобщение, което се отнася до това как потребителят е намерил вашия блог. Това е мъжете да изглеждат по-малко роботи и вие можете да използвате този плъгин за това.


в
Вие не можете да променяте размерите на изображенията себе си, ако вашият сайт е на свой собствен плъгин за галерията. Плъгин за галерията автоматично настройва размерите на изображението, и сте в действителност нямат никакъв контрол над това. Ако наистина се нуждаете от размерите на изображението са се променили, попитайте вашия разработчик, за да ви помогне да промените настройките.


в
Използвайте Google Анализ, за да следите, които посещават вашия сайт и откъде идват те. Важно е, че знаете къде можете да получите посетители, така че можете да работите повече, за да привлече повече читатели. Колкото повече обръщаш внимание на своята статистика, толкова повече вашият сайт ще стане.


в
Задължително използвайте заглавия и описания, за които са предназначени. Това е може би първото нещо, което посетителите виждат, когато отвори своя уебсайт за търсене в Интернет. Ето защо заглавието и описанието не е толкова важно. Използвайте книжници, от SEO софтуер, за да упражняват по-ефективен контрол върху този на създаване на уеб сайтове на WordPress. Това ще ви позволи да редактирате елементи и от своя страна ще привлече повече посетители.


в
Уверете се, че това резервно копие на вашия уеб сайт често! Най-добрият начин да направите това е, за да има своя възел резервно копие на вашия сайт всеки ден за вас. Ако те не предлагат тази услуга, вместо да си го върне в себе си. Има плъгини, които ще се свърши ЦЯЛАТА работа за вас, или просто да го изтеглите на вашия компютър.


в
При намиране на шаблон, търсят този, който е основната форма и дизайн, който искате за вашия уеб сайт. По този начин, не трябва твърде много да го персонализирате, за да му се даде вид, че искате. Това ще позволи намаляване на времето за разработка на сайт<.BR />

в
Не прекалявайте с инсталирането на твърде много плъгини WordPress. Плъгини отлични, но всеки от тях се забавя времето за зареждане е малко повече. Това означава, че сайтът ще работи по-бавно за вас и вашите читатели, и по-лошо, това може да доведе до отрицателен ефект върху вашата ранжировку за търсене на двигателя. Сайтове, които работят бавно да се класират в търсачките по сравнение с уеб сайтове, оптимизирани за скорост.


в
Включват в своя SEO-базиран на ключови думи в заглавия на вашите публикации. Всъщност, направи първите си няколко думи на заглавието. Например, ако вашите ключови фрази Е “най-добрата пица в Торонто”, можете да създадете такова име като “за най-добрата пица в Торонто, само изворна вода, ще се справят!”


в
Ако просто искате да се бъркам в WordPress, без да го инсталирате в своя профил в уеб-домакин, помисли за откриване на сметка с WordPress.com. Получавате поддомейн за домейн на WordPress, и вашия блог хостинг за WordPress безплатно. Това е добър начин да получите краката мокри в блоговете.


в
При свързване вътрешно, не трябва да въведете името на домейна в URL полето. Вместо това, просто се включва информация, която идва след първия / като /index.html. Не забравяйте да поставите SEO ключова дума-богато име, така че можете да получите дори повече бретон за вашия търсачката класиране<.BR />

в
Уверете се, че ще позволи на хората коментират в сайта. Ще се образоват чувство связанности, и да се даде представа за вашите читателите. Плъгини са на разположение, за да ви помогне да одобри коментари, преди да ги публикува на сайта, запазвайки го освободи от спамерите.


в
Експериментирайте с няколко блог-платформи. Не се намери контролния панел на WordPress’ особено полезни? Разглежда Windows Live писател или друга програма, която прави блог за развитие. WordPress може да се използва набор от инструменти за подобряване на ефективността. Опитайте различни от тях, за да се определи кои от тях работят за вас<.BR />

в
Ако вашите снимки на вашия WordPress сайт-това е доста обемист и забавя вашия сайт, опитайте се да използвате РГ Smush.Той. Това е в основата на компреси на всички тези изображения надолу към много по-лесно размери за браузъри, за да се справят. Това може да ускори вашия сайт съвсем малко. Най-добрата част е, това може да работи във фонов режим, след като сте го инсталирали. Затова новите снимки винаги издухва!


в
Плъгин счупени проверка позволява да се намери прекъснати връзки към вашия сайт е лесна задача. Защо не искате прекъснатите връзки? Те правят своето съдържание се появяват, и, които могат да загубят интереса на читателя. Когато обновяване или премахване на повредени връзки, те никога няма да разберат, колко от вашите мнения може да бъде.


в
Ако все още постави вордпресс в блога си функция, да забави още. Сега, когато имам добро количество съвети и идеи за използването на WordPress в своя полза, да се възползват от тази възможност и да побързат. Вие със сигурност ще бъдете възхитени от резултата.