Udaljavane Na Penisa

Добри съвети за планиране за някой ходя на екскурзия на риболов
в

в
Риболов е много забавно занимание за хора от всички слоеве на обществото. За да получите максимума от вашата риболов, трябва да знаете малко повече по темата. Следните съвети ще ви помогнат бързо да получите до скорост, така че можете да бъдете най-добрият рибар.


в
Добър съвет за рибаря, за да се скрие камуфлированную дрехи. Въпреки че Рибата не имат острота на зрението, те все пак са способни да видят цветове. Поглед в ярки цветни дрехи може да изпрати ги да плуват в обратна посока. Престой в естествени цветове.


в
Много рибари използват плувки с малки огоньками вътре, за да им е нощен риболов. Свети bobbers наистина може да помогне ще забележите, когато рибата ухапване. Когато рибата ухапване на баит, осветени гаф ще се появи скача на водата и предотвратяване на Фишер нещо хапят на техните кука.


в
Бас добър за начинаещи риба. Бас може да бъде по-лесно да се привлекат от други видове риби. Като напредък в областта на спорта, можете да откриете, че все още като предизвикателство риболов.


в
Най-добрата стръв за улов на живца. Риба за вечеря на вид насекоми, които живеят в околната среда. Ако това е насекомо, което може да се недалеч от язовир, където можете да улов на риба, много е вероятно, че Рибата ще стигне до него. Има много скъпи примамки, които не работят много добре и помагат само на примамката на магазин, не е рибар.


в
Търсете области, които имат дълбоки води. Когато ти си река, риболов, се опитват да търсят най-дълбоките места. В топлото време, вие ще намерите доста на риба в дълбоки води. Можете да го намерите по стълбите, и около големите камъни. Ако се намери особено добър район, имайте това в предвид за бъдещи посещения.


в
Уверете се, че ще унищожи всички на въжето внимателно, след като пътуването приключи. Никога не се хвърлят на линия във водата. Това е не само запушват общност, но то може да представлява сериозен риск за здравето на всички домашни птици, риби или други същества, които живеят във водата.


в
Преди да започнете риболов, трябва да разберем някои основни процедури. Да се запознаете с някои задачи, включително добавянето на стръв на куки, отливки от вашата линия, и за връзване на възли. Изучаването на тези основни процедури е необходимо, ако искате да знаете, как да ловят риба в най-ефективен начин, така че можете да имате успех.


в
Да бъде екологично съзнание, при участието си в риболов и всяко друго физическо хоби. Не забравяйте, че всички животни са част от природата, включително и човека, и риба. Да вземат активна роля в не причинява вреда на природата.


в
При вземането на решение какъв тип въдица си купите, няколко неща трябва да бъдат взети под внимание. Ще рыбаку нужда от лека, гъвкава прът? Графитовая прът лека и гъвкава. Графитни пръти се различават по дължина и гъвкавост, в зависимост от вида риболов, че пръчката ще се използва за.


в
Когато отивате за риба, не забравяйте да вземете достатъчно храна и вода, особено когато навън е горещо. Слънчевата светлина може да бъде уморителна и е важно, че сте се подхранват храна и вода, така че можете да запишете вашите енергийни нива висока. В зависимост от количеството време, което смятате за риболов, трябва да донесе със себе си много ястия и някои специалитети.


в
Слънцезащитен крем-това е един от най-важните продукти за приложения, Преди да отидете във водата. Когато риболов, слънцето ще бъде постоянно лъч върху кожата, чрез представяне на вредните лъчи, които могат да предизвикат зачервяване и изгаряния. Винаги нанасяйте слой слънцезащитен крем преди пътуването и на половината път по време на вашето пътуване, за максимална сигурност.<.BR />

в
Да бъдат внимателни, за да запазите вашите лодки на батерии, преди да го вземе за риболов. Когато не се използва, съхранявайте батерията на сухо място в гаража или в мазето. Уверете се, че слагате дъска или друга подходяща платформа под него, за да се изолира от студ на пода. Продължителното излагане на студ може значително да намали живота на батерията.


в
Винаги се уверете, че е правилно лицензиран риба в държавата и вода, че вие сте улов на риба век В САЩ, лиценз за риболов, издадени от държавата и имат различна продължителност.


в
Не пугай риба. Може да си мислите, че не правите нищо, за да ги притеснява, но Рибите са изключително чувствителни към шума. Ако искате най-накрая, на земята, “голям”, винаги трябва внимателно да ходят близо до ръба с вода и да запази гласа си надолу, когато говори с приятели. Ако рибата чува, че сте се насочили, те отиват в друга посока.


в
Риболов могат да бъдат достъпни за хора от всички възрасти и способности с минимално оборудване. Ако използвате препоръчва в тази статия, ще можете бързо да се превърне в експерт на риболов и риболов може да бъде успешна.