Udaljavane Na Kura

Объркани От Нараняване? Ето какво трябва да знаете!


в
Никой не възнамерява да се контузи направи нещо, но тази факт е, че това се случва понякога. Ако страдате от тежка травма и чувствам, че това се дължи на некомпетентност от страна на някой друг, не трябва просто да седи и да го вземе. Можете да подадете иск в съда на лице или фирма, които вие смятате за виновен.


в
Ако сте претърпели инцидент не си мислете, че вашите притеснения да свършат веднага. Много хора смятат, че те са по-седмица на болка по-късно, отколкото са били в началото, оставяйки ги да не са в състояние да работят и да се грижат за своите семейства. Ако сте получили увреждане, и това някой друг е виновен, но внимателно, за да не се разреши, преди да знам, че всички щети ще бъдат.


в
Skype просто не намали, когато работите с вашия адвокат. Трябва да има възможност да се срещне с тях лично, за да се чувстват наистина, кои са те и какво струват те. Вашият адвокат ще бъде в съда, така че е добре да изберете някой близо до вас.


в
Изберете адвокат, който, изглежда, се грижи за вас. Ако те наистина се чувстват като сте били засегнати, те ще засади тази страст в печеливша за вас. Ако те изглеждат отрешенными или разсеяни, те няма да сложи толкова много усилия, за вашия случай. Колкото повече те се притесняват, толкова по-добре вашите шансове за победа.


в
Важно е, че се поддържа добра документация, ако са участвали в катастрофа. Повечето наранявания съдебни дела ще отнеме време, така че е важно да си запишете име, дата и време на инцидента, което се е случило, и всяко съобщение, Вие сте били с застрахователен агенция.


в
Колкото по-бързо можете да направите в съда, толкова по-добре. Докато ти си наранен, той най-вероятно не привезете със себе си толкова много приходи, както сте правили преди катастрофата, или дори изобщо. Как можете да платите вашите сметки? Колкото по-бързо вашия съда ще приключи, толкова по-бързо ще получите парите си.


в
Наемете личен адвокат на щетите. Тя може да се изкушат, за да се обадя, че 1-800 номер, който сте видели по ТЕЛЕВИЗИЯТА за един или друг адвокат, но вероятно ще получите адвокат, който живее близо до вас. Когато нещата са в ред, вие ще искате да имате възможност да общуват лице в лице с вашите адвокати, така че местните най-добре.


в
Не се наеме адвокат, който ще се свърже с вас първият, който да ви помогне в делото. Адвокат, който ще се свърже с вас първите, които предлагат услугите си, вероятно не е достатъчно добър, за да привлекат клиенти. Трябва да учтиво отхвърли предложението им и да търси добър адвокат, който има повече опит с този вид въпроси.


в
Ако сте комуникатор, човек, който обича да бъде в Контакт, когато имате въпрос или информация, споделете, изберете малка кантората за вашия случай лична травма. Тези фирми по-лесно да влезете в контакт с тяхната работа, като цяло, по-малко, като се гарантира, че ще получите вниманието, което изискват.


в
Ако ви харесва да правите упражнения, за да се поддържа във форма, да се вземат подходящи предпазни мерки, за да се избегнат наранявания на мускулите. Участък преди и след всяка тренировка, за да се затопли и охлаждане на мускулите. Това ще направи по-малко вероятно да, за вас, за да усетите разликата, или други щети.


в
Трябва да говоря с няколко личен навреди на адвокати, преди да решите, коя от тях бихте искали да ви представлява. Много хора правят преценка по този твърде бързо, и те в крайна сметка с адвокат, че не е така добър, както те се надявали. Това е мат да отнеме известно време, но това е си струва, за да разгледа няколко варианта.


в
Избирайте мъдро думите на мястото на ПРОИЗШЕСТВИЕТО. Не се създават конфликти или директно обвиняват другата страна в това време. Това, което казвате е точно там и тогава, може да се използва в съда. Запази спокойствие и да отговаря само на въпроси, на които трябва да се отговори в кратки срокове.


в
Почни да търси персона адвокат на щетите след една седмица или две след като ви е било болезнено. Ако не сте в добра форма, помолете някого да ви помогне да изглеждате. Това не е във ваша полза да чакате с памет катастрофа не е толкова прясна в паметта.


в
Работи в тясно сътрудничество с вашата застрахователна компания. Трябва да ги уведомява за вашата травма или злополука имате в документа и това, какво се е случило. Поддържайте връзка с вашия застрахователен агент, тъй като вашата застраховка може да покрие някои от вашите медицински разходи или поне да ви помогне да коригирате вашия повреден автомобил.


в
Вие ще бъдат представени в различни форми и поиска да ги подпише. Не подписвайте без пълното им разбиране. Ако имате някакви въпроси, да ги приеме на своя адвокат и да го помоли да прочете над тях. Вие не искате да се подпише нищо, което би могло да ви струва нещо.


в
Ако мислите, че може да бъде дело срещу бизнес или лице, за вредите са направени, незабавно потърсете правен съвет. Ще трябва да събира улики и бързо, тъй като причина за травма може да бъде бързо коригирана, оставяйки ви няма доказателства за злоупотреби! Да събере толкова данни, колкото можете и да следват съветите на квалифициран адвокат.


в
Травма-това е много стресово събитие в живота, и това е още по-стресиращо, ако имате проблеми с плащането на медицинските сметки, или прави неща, които по-рано са били в състояние да направи. Следвайте съветите от тази статия и се уверете, че ще получите това, което заслужавате ако някой друг е причината за вашето нараняване. Не трябва да се примири с това сами.