Topche Na Penisa

Как да пътува сам и запоминающуюся пътуване в

в
С всичко, което е в планирането на основните пътуване за себе си или семейството си, то не е чудно, че много хора смятат, че процесът е огромна и много стресиращо в пъти. За щастие, една малка подготовка се извърви дълъг път. На вашето внимание тук са представени най-добрите съвети за пътуване и трикове там.


в
Ако сте на турне в Европа, да се възползват от своите изключителни железопътна система. Вместо да лети към всеки един от вашите дестинации, само да лети в първия си град, а след това да се кача на влака. Не само това много по-достъпни, но пътувайки по суша, вие определено ще получите невероятна гледка на района извън основните градски спирки.


в
Преди да излезе на пътуването си, се уверете, че сте запознати с всички необходими ваксинации. Ако приемате някакви лекарства, не забравяйте да вземете със себе си допълнително за всеки случай. Винаги има шанс, че заминаването може да се забави, и вие не искате да изтече.


в
Ако възнамерявате да пътувате в страна, в съвсем друг часови пояс, на си, се уверете, че сте фактор на биоритмите по вашите планове. Като по-нисък ключ, релаксиращ първия ден е планирано да си пътуване до един добър старт, и вие не трябва да се научите, когато всичко, което искате да направите, това е сън.


в
Уверете се, че вие планирате пътуването преди време, проверка на времето. Вие не искате да отидете на почивка някъде, където времето не благоприятстваше. Избор на кой сезон, за да опознаете града, е от решаващо значение за вземане на истински опит на конкретния град.


в
Опитайте се да опаковат всички техни неща в малък обем на багажника, доколкото това е възможно. Вие не искате да донесе 5 торби с багаж със себе си в самолета и себе си претоварване. Опитайте се да се сгъне и да се постави нещата на местата, където можете да направите повече пространство, без да жертвате някоя от вашите вещи.


в
Още един добър начин, за малко да подремна в самолета, е да използвате слушалки или тапи за уши. Това ще заглуши постоянен шум на двигателя, както и малки деца и болтливые възрастни в самолета. Можете да се отпуснете и да получите така необходимата почивка.


в
Пийте много вода. Много лекари твърдят, че основната причина хората да се разболеят на дългите полети-това е дехидратация. Кабината на самолета въздуха много сух и в затворено пространство, микроби пътуват много по-лесно. Защитават себе си, като остава хидратирана, чрез пиене на много вода и сокове, и можете да дадем отговор на студена, че една жена, три реда назад “Спортинг”.


в
За да не плащат високите цени в летищните за закуски и храна, уверете се, за да опаковат своите собствени сладки, преди да излезете от дома си. Соленки, бисквити, мюсли и сушени плодове, всички велики самолета снек-идеи. Ако ви донесе вашия собствен, вие не трябва да плащат на ръка и крак за закуски на летището или на борда на самолета.


в
Ако не знаете езика, на терена ще се пътува, опитайте се да научите няколко основни фрази, преди да предприемете пътуването си. Ако може да попитам, ако някой говори английски, по-ихнему, те могат да бъдат по-вероятно, за да ви помогне или да ви помогне да намерите това, кой може да ви помогне. Освен това, усмихни се извърви дълъг път. Да Не бъдат натрапчиви, на английски език.


в
План за ежедневната си дейност, преди да отпътува за дестинация. Предварителното планиране, няма да се чувстват претоварени всеки ден, опитвайки се да разбера какво да правя. Потърсете в интернет за неща, да се направи и, ако е необходимо, да направят своите резервации за тези дейности преди време. Това гарантира, че всеки ден върви по план!


в
Когато планирате пътуване с малки деца, това ще бъде най-добре от всички се пресичат да го планира около своето редовния си график на съня. Някои родители предлагат късно през нощта, когато децата им ще спи по-голямата част от полета, а други на родителите си ходим веднъж на сън на своите деца<.BR />

в
Когато пътувате и за престой в хотела, уверете се, че имате време, за да се провери. Много хотели събира допълнителна такса, ако не сте в касата в момента на проверка. Ето защо е толкова важно да се даде достатъчно време.


в
Така че ако планирате пътуване за един човек, или за целия клан, шансовете са добри, че бихте могли да използвате малко да помогне в организацията, която ще върви без проблеми, без проблем. Не забравяйте съветите в тази статия, за да пазят нещата вървят гладко по време на вашето пътуване.