Techen Parafin V Huq

Страхотни идеи за снимки, които всеки може да използва

в
Когато сте начинаещ в хоби снимки, може да се чувствате малко вълнувам. Има какво да учат, и на камерата са по-сложни, отколкото когато и да било. По-долу ще намерите някои полезни съвети за подобряване на вашата фотография.


в
Обърнете внимание на белите си дробове. Осветление във фотографията може да донесе предмет е по-добре фокуса или да промени настроението на картини. Различни настройки на осветление ще доведе до много различни снимки. Избягвайте резки пряко осветление на лицето на субекта, а това е, като правило, причината техните зажмуриться.


в
Бъдете креативни и уникален за вашата тема. Вие не искате да вземете една и съща снимка от всеки фотограф е направил. Търсят уникални снимки, които хората не са виждали преди. Изберете интересни елементи, които няма да ви занимавам с тези, които ги виждат. Ако искате да направи име за себе си, това е много важно.


в
Много снимки на съвет, за да спаси своя сензор колкото се може по-чисти. Ако сензор за мръсен, че ще се свърши с мръсна картина. Като чиста сензор ще ви помогне да спестите много време, да не се налага да почистите снимка в програмата за редактиране на изображения.


в
Когато се снима, се опита да вземе един от средна дистанция, а след това да се вземе нещо по-отблизо. Можете да решите по-късно, че картината изглежда много по-добре, ако сте направили малко по-близо. Освен това, опитайте се да се уверете, че вашият обект в посока към центъра на изображението<.BR />

в
Добра снимка съвет-използвайте цветови контраст, като начин да създадете свой координационен център. По принцип това означава, че областта, която искате, на зрителя да се концентрира върху трябва да имат висок цветови контраст. Добър начин да се постигне това, чрез поставяне на два чисти цветове рамо до рамо.


в
Не снимайте в дневна светлина. Вие ще получите някои от най-добрите си снимки в облачен ден. Ярката слънчева светлина може да предизвика прекомерно излагане, загуба на детайли и страшна сянка. Стреля по здрач или на разсъмване в дни, които не облачно за постигане на оптимални резултати в снимки.


в
Бъдете бдителни за зареждане на батерии, тъй като липсва добър кадър от мъртъв батерията не ще е готино. Цифров фотоапарат консумация на енергия, а акумулаторните батерии не се задържа дълго. Те са особено използването на сила с led дисплей за използване. Уверете се, че те са заредени напълно, преди да започнете да снимате. Ако наистина е предан, винаги готов да стреля, да вземе със себе си допълнителен комплект батерии на камерата.


в
Първо снимката трябва да бъде приятно. Той трябва да се използва, за да си припомни определен момент, събитие или място, така че да можете да покажете на другите, или така че можете да си спомните себе си. Снимката трябва да остане забавна, дори и когато вие се учите на това.


в
Много от снимките съвет да прекрати използването на светкавица. Много хора използват светкавицата всеки път, когато те се приемат снимки, защото те не знаят нищо по-добро. Светкавица уплощает всички, генериране на нежелан и изкуствени снимки. Вместо това, опитайте се да се придържате към по-естествено осветление при заснемане на вашите поданици.


в
Знаете ли “магически час” в снимки? Този период от време се отнася към пъти на ден е известен като привечер и в зори. Тези вълшебни времена създаде много меко и топло осветление. Има само 45 минути около изгрев и залез слънце, за да добавите тази прекрасна светлина върху вашите снимки, така че планът за това.


в
Един голям връх за стрелба използвате светкавицата, когато грее слънце. Понякога слънцето създава неприятни сенки и прави обект на снимките не изглеждат толкова добре, колкото биха могли. С помощта на огнища, някои сянка, ще бъде изпълнен и с темата ще изглежда по-добре.


в
Имате нужда от много информация, за да подобри своите снимки. Дори повече, ако не просто се превръща в началото. Възпитанието на себе си-това е ключов елемент на всяко творческо начинание. Но това е толкова важно, за да TME на практика. Използвайте съветите, които сте научили в тази статия, и вие ще видите ясен напредък в способностите си.