Snimki Na Penisi

Доказани начини за растеж на бизнеса с помощта на мобилен маркетинг.
в

в
Това е, като правило, доста трудно да се намери аудитория, която ще точков и лесно да се моля, отколкото на мобилен маркетинг. Хората на смартфони през целия ден и че най-добрият начин за получаване на съобщението от устройството, на което те държат по-близо до себе си всеки ден. Вижте някои от най-добрите съвети в тази статия.


в
Голям мобилен маркетинг съвет-попитайте вашите клиенти, за да споделят своите видео клипове. Клиентите използват мобилните си телефони, за да заснемат реални събития, които се случват в ежедневието. Това е една отлична възможност за вас, за да изгради общност, и ще помогне да привлечете клиенти и да вземат участие във вашите маркетингови усилия, като представи своите видео<.BR />

в
Използвайте реално име на получателя на съобщението. Хората обичат да се чувстват важни и признати, и да ги добавите истинско име, за съобщенията, които изпращате, ще им се даде на тези чувства. Да си клиент се чувстват, като персонализиране на съобщенията за тях това е чудесен начин, за да ги накара да се чувстват добре дошли в своя бизнес.


в
Когато маркетинг чрез електронна поща или текстово съобщение, въведете име на получателя на съобщението. Такъв индивидуален подход дава възможност на клиентите да се чувстват важни, а не просто на броя на клиентите. Успешен бизнес да помогне на всеки един от клиентите си индивидуално, да се чувстват важни, тъй като те са от съществено значение за растежа на бизнеса и успеха<.BR />

в
Използване на SMS за вашия мобилен маркетинг, ако искате платформа с ниска цена, много по-висока цена, и на платформата е много гъвкава. Ако изпращате писма във вашата мобилна кампания, SMS-определено това е път, особено ако си взаимодействате с вашите клиенти.


в
Въпреки забави началото, мобилен маркетинг е чудесен начин за привличане на клиенти към вашите продукти. Така че не изпадайте в паника. Той просто отнема малко повече време, за да спечели доверието на движение на потребителите, тъй като те, като правило, не преминете по линка цял ден.


в
От чист етикет, въздържайте се от изпращането на съобщение до клиентите си в неделя, или късно вечер. И въпреки че часови зони се различават, се уверете, че никога не се изпращат съобщения, когато това е нощта на вашата врата на гората. Просто изчакайте до обяд, за да бъде безопасно, и винаги се избегне неделя и в събота също, ако може да му помогне.


в
Когато започвате с мобилен маркетинг трябва само да стартира една кампания, за да се определи, какви подходи се оказват по-успешни. Вие трябва да измерите успеха на кампанията на ефективността му в продължение на дълъг период от време, а по продажби той създава. При старта на нова кампания, следвайте същите формули, които сте използвали за успешна дългосрочна кампания.


в
Оставите материал в чистота, за да се държат абсолютно чисти. Изпращане от суровини, нефильтрованный материал, дори и ако смятате, че е достоен за внимание, може да бъде вредно за вашия мобилен маркетинг. Нещата не трябва да са красиви, за да привлекат внимание. Те просто трябва да бъдат достойни за някой време.


в
Използвайте специален кратък код. Поддържане на строг контрол върху марката си струва допълнителни разходи. Той също така предвижда малко на правен софтуер.


в
Най-бързо развиващата се категория на мобилни браузъри и мобилни приложения, социални мрежи. Затова фирмите трябва да се вземат социални мрежи и да отиде там, където хората. Успех на мобилния маркетинг ще зависи от вашия бизнес, което прави присъствието на сайтове за социални мрежи и да го използвате правилно, за да развиват бизнеса си.


в
Преди стартирането на вашата мобилна кампания, важно е да се проведе тест, за да се уверите, че всичко работи както трябва. Намери приятели или семейството, че всеки има различни телефони, за да си тестери и да ги изпращате текстове. Помолете ги да ви даде обратна връзка за това, как всичко изглеждаше, а ако той е бърз и по случая.


в
Включват аудио и видео през мобилния си маркетингова стратегия. Мобилен маркетинг-това е повече, отколкото текстови съобщения и имейли. Днес при бърза скорост на изтегляне, аудио и видео клипове са ключови елементи на всяка успешна стратегия. Помисли за осигуряване на аудио или видео подкасти, кратки аудио интервюта или видео, на мястото на видео в медиамиксе.


в
Уверете се, че вашият сайт е достъпен от всеки мобилен телефон. По този начин ще бъдете сигурни, че всеки потенциален клиент има възможност да се види какво предлагате, както ги искате. Да качите сайта си на различни платформи, за да видите как изглежда това, и направете необходимите промени, за всеки посетител на сайта ще могат да се възползват от едни и същи функции.


в
При неизпълнение на вашия мобилен маркетинг е крос-платформа, ще ви струва много скъпо. Разнообразие от мобилни устройства засяга, и има няколко платформи, за да бъдат в съответствие с. Вашата рекламна кампания трябва да бъде насочена айфонов, устройства с Android, blackberry, Windows Mobile и таблетни устройства.


в
Преди началото на вашата мобилна кампания, ще видите вашия блог или уеб сайт на различни видове мобилни телефони, за да видите, колко добре или колко зле изглежда. Може да се изненадате да откриете, че тя изглежда страхотно или може да бъде нарушено, твърдейки, че той изглежда ужасно. Ако това не изглежда добре, трябва да се работи. Промяна на вашият сайт и да го направи на мобилния.


в
Кажете вашата аудитория в хода регистрирайте се процедурата, като често те могат да очакват от вас sms. Нека не е за пълен отказ в процес, ако те не са съгласни с много съобщения, които възнамерявате да изпратите. Желателно е също така, за да им позволи да знаете, че вашите съобщения няма да е безплатен, така да се каже, някъде по време на процедурата по регистрация, че “стандартните цени на текстови съобщения, може да бъдете таксувани.”?


в
Един от начините да направите на хората повече се интересуват от вашата мобилна кампания, да го направите весело и интересно. Много хора ще гледат през мобилен телефон, когато те са в очакване на нещо друго, като автобус или влак. Ако успеете все пак да продават своя продукт, и да даде на клиентите си нещо да се направи в същото време, вие ще намерите по-голяма производителност от своя мобилен маркетинг<.BR />

в
В заключение маркетинг-това не е лесен и не е храна за вашата целева аудитория. Има много полезна информация в тази статия, за да ви помогне да разбере, че мобилният маркетинг и как най-добре да го използвате на вашия собствен план. Надявам се, можете да започнете да го използвате още днес.