Snimki Na Hui

Търся Зелен Информационната Енергия? Начало Тук!


в
Няколко пъти си мислех за разглеждане на зелена енергия, но за това изглежда твърде трудно и не ви дава всъщност правя това. Информацията, предоставена в тази статия е само необходимата информация, за да помогне на вашия дом извлекат ползи от зелена енергия. Така че четете по-нататък и да видим какви промени можете да направите.


в
За да ви помогне да използва зелена енергия в ежедневието си, се консултирайте с настоящите енергия или доставчик на електричество, за да видите, ако те предлагат на възобновяеми енергийни източници, алтернативни. Много енергийни компании започват да предлагат екологично безопасна, дори и високите цени на енергийните услуги, за да отговарят по-социално съзнание на хората<.BR />

в
Имате голям парцел земя? Ако имате собствен имот фермата, да се даде възможност за енергийна компания в отдаване под наем на малък парцел от земята, така че те могат да инсталирате енергия-вятърни турбини. Тази инсталация ще осигури енергия, като малко място и той дава енергия за вас и може би на съседите си.


в
Ако се интересувате алтернативни източници на енергия, можете да започнете, се свържете с вашия текущ доставчик на енергия, за да се види, ако те имат какво да предложат. Много от компаниите вече могат да използват задвижвани от слънчева енергия и вятърна енергия. Това може да ви струва повече, тъй като има цена за допълнителна работа, участва в усвояването на тези източници, но ще го направя на околната среда услуга!


в
Когато не използвате уреда, вие трябва да се уверите, че те са изключени. Ако сте в залата, се уверете, че светлината е изключена, когато излизате. Ако напускате вашия дом, осигуряване на телевизора. Тези малки неща могат значително да намалят количеството енергия, която използвате в дома си, който ще ви оставят с някои допълнителни пари в джоба, в края на месеца<.BR />

в
Ако искате да намалите разходите за гореща вода, използване на слънчевата енергия. Има много слънчева водонагревательной техника, за да получите работата. На разположение два вида, преки и непреки. Косвени система са най-добрият вариант за тези, които са замразени тръби през зимата.


в
Да си хладилник в добро състояние. Тъй като хладилници, обикновено изяждат голямо количество енергия, е важно да я запазите в перфектно работно състояние. Почистване на змеевики редовно, за да се отървете от праха. Освен това, се уверете, че е здраво герметизирует вратата и че той е чист.


в
Ако искате да спестите енергия, опитайте се да не е много често използвам вашата съдомиялна машина. Вместо това, нека си ястия, за да изсъхне на въздуха. Миялни машини, са склонни да консумират много енергия, и тъй като те използват толкова много енергия, електричество и вода сметка ще бъде по-висока линия на покрива. Ако трябва да използвате миялна машина, да я поставят на по-ниско ниво.


в
На практика добри зелени енергийни навици, които трябва да имат за приоритет, за да се преработи в домашни условия. Всичко, което подлежи на рециклиране, за да се сортират и се съхраняват в количката. Правейки това, вие приемате активна роля в гарантирането, че околната среда е безопасна за всички, както и намаляване на разходите за електроенергия.


в
Естествени източници на енергия могат да бъдат непредсказуеми, така че винаги трябва да има резервен план. Научете повече за окото-измерване на планове: в повечето градове, ще ви позволява да свържете системата към електрическата мрежа и я използва, когато няма слънце или вятър за вашия зелен енергия, за да функционира правилно.


в
Използването на студена вода в пералнята, когато е възможно, е чудесен начин да спестите енергия. Причината за това е, че значителна част от енергията, необходимата за затопляне на вода. В действителност, около деветдесет процента от консумираната енергия при пране на бельо се използва за затопляне на вода. С помощта на топла вода е по-скъпо за вас и околната среда.


в
Така че, както виждате, това наистина не е толкова трудно да се направи промяна в живота си, което ще ви помогне да се възползват от зелената енергия. Така направи първата крачка и ще видиш, че дори една малка промяна може да направи. В замяна, вие ще бъдете сигурни, за да направите света по-добро място за всички.