Razmera Na Huq

Методи за обработка на шум в ушите и намаляване на симптомите
в

в
Разочарованието и провала на шум в ушите може да предизвика такива неща, че болните ще направи почти нищо, за да се облекчи. За да се възстанови чувството за спокойствие и уют, той е необходим за тези, които страдат, за да научат колкото се може повече за причините, предизвикващи синдром и как той може да се лекува. Приемете тези съвети за сърцето и ще започне да се премахне неудобството, причинено от шум в ушите.


в
Намаляване на нивото на стрес може да бъде всичко, което е необходимо, за да се отървете от шум в ушите. Високите нива на стрес могат да предизвикат различни заболявания, в ушите е един от тях. Така че, като се контролира нивото си на стрес може да се намали или да се отървете от хронични шум в ушите.


в
Ако страдате от шум в ушите, тя може да бъде полезно, за да намерите подкрепа в група да се присъединят. В общуването си с хората в групи за подкрепа, ти ще бъдеш заобиколен от хора, които наистина разбират проблемите, свързани с това състояние. Хората в тази група може да предложи на състрадание и различни стратегии за оцеляване, които те са открили, че е полезно за тях.


в
Почистване на къщата от горе до долу. Устойчив звук прахосмукачка-това е музика в ушите страдалец ушите. Дейност вършиш домакинската работа ще отвлече вниманието ви от по-голямата шум в ушите, и в края на краищата, вие не я забележат. Допълнителен бонус е чиста, комфортна обстановка, където можете да се отпуснете.


в
Тъй като шумът в ушите може да бъде причинено от странични ефекти от прием на някои лекарства, важно е да споделите с вашия лекар всички лекарства, които приемате. Бъдете сигурни, да се включват по-контра витамини, хранителни добавки и лекарства, за да видите, ако всеки може да бъде основната причина за шум в ушите.


в
Кажете на своите приятели, роднини и колеги за вашите уши. Уверете се, че те знаят неща, които могат да направят вашите симптоми по-лошо и поиска тяхната подкрепа. Като своите семейства и други хора, които са важни за вас, да ви подкрепят, може да се справят с шум в ушите по-лесно.


в
Да направи списък с приятна музика. Когато имате шум в ушите и искате да спите, това може да бъде трудно да заспя. Направи списъци с любимата си музика и да го играе, тъй като, когато отида да спя. Това ще ви помогне да не обръща внимание на шум в ушите.


в
Уверете се, че има хора в живота си, който знае и разбира, че ще се справят с шум в ушите. Тъй като това е невидимо състояние, той може да бъде трудно за хора като цяло, за да се разбере защо животът може да е такъв проблем за вас моменти. Наличието на близките ви хора, които “го”� може да направи всичко различно, помага да се справят с всеки изминал ден.


в
Многобройни проучвания показват, че високото съдържание на мазнини в кръвта може да доведе до сериозни и постоянни вътрешното ухо неизправност, която е придружена от звънене в ушите. Да се придържаме към диета с ниско съдържание на мазнини; избягвайте тлъсто месо, сирене, пържени закуски и преработени тестени изделия. Това не е достатъчно, просто да избягват транс-мазнини; за защита на здравето на вашите уши, трябва да ограничите консумацията на всички видове мазнини.


в
Запълва дните си с интересни и приятни дейности. Не мисли за своето състояние-това е добре за вас. Докато някои хора не позволяват на ушите, за да поеме живота си, вие не трябва. Все още трябва да се разхождат, да се забавляват и най-важното, да се избегне отвличане на вниманието.


в
Това може да бъде добра идея, за да запази тапи за уши в своята чанта или друг лесно да стигнем до място, ако изпитвате шум в ушите. Опитайте се да се избегне силен и постоянен шум. Стойте далеч от всякаква дейност, която не Сте забелязали, дава на симптомите на шум в ушите. Избягвайте места, където знаеш, какво е нивото на шума ще бъде много висока.


в
Уверете се, че можете да обърнете зъболекар. Шум в ушите може да се дължи на стоматологичен проблем, или проблемът е в моя череп или челюстта. Уверете се, че говорите с тях за шум в ушите. Лекарят може да бъде в състояние да ви даде съвет. Може да има и други физически условия, които могат да бъдат лекувани, за да се премахне или поне намали, шум в ушите в живота си.


в
Това е неоспорим факт, че шум в ушите-това е болест може значително да пречат на здравето и щастието на онези, на които тя засяга. Болните не трябва обаче да се отчайваме, тъй като съществуват методи на лечение и средства за правна защита. Чрез отчитане на съвети и препоръки в тази статия внимателно, може да тръгнете по пътя за максимално улесняване на веднъж и завинаги.