Problem S Penisa

Отлични съвети за това, за да се научи да се грижи за котки
в

в
Никоя статия не може да ви подготви за повдигане на първата си котка! Това е едно прекрасно и вълнуващо преживяване, което можете да имате само един път в живота. Направете всеки момент да разчита игра с вашия домашен любимец, да го нахраниш с вкусна храна, и да го активен извън дома. Ако това е вашата първа котка, вие ще бъдете доволни, че сте отделили време, за да прочете тази статия и да се подготвят.


в
За котки от много харесва вжимаясь на всички малки помещения. Ако имат нашийник, това може да се окаже заплаха за сигурността, ако те случайно не остана. Яка, който ще откол-това е най-доброто решение за сигурност. Това може да спести на всички “девет” живот на вашата котка.


в
Ако имате улични котки, бъдете сигурни, за да попречи на вредителите, като койоти, опоссумы и миещи мечки, носейки храна за котки в затворени помещения през нощта. Храненето на котките първото нещо сутрин, и се уверете, че няма никаква храна през нощта да търси. Това ще си котки в безопасност от нападения и болести.


в
Котките постоянно се грижите за себе си и затова те рядко се нуждаят вана. Ако вашата котка попада в нещо особено вонючее, баня няма да навреди на тях. Ако котката ви не обича вода, може да искате да носите ръкавици, за да не поцарапаться. Можете също така да се възползват от помощта на приятел или член на семейството<.BR />

в
Вашата котка може и да не избягаш, когато ти се обадя, но повечето котки се ползват в ръцете на техните условия и време. Котките обичат да им главите и гърбовете на животните. Не всички котки обичат да ги стомахчето търкат, така че бъдете внимателни. За да прекарва време с котката ще направите трайни спомени, да се върнем назад, когато всичко.


в
Дайте на вашия нов котка известно пространство. Преместване в нов дом може да бъде стресиращо за котката, особено този, който вече не е коте. За да им помогне да се адаптират, да ги даде на тихо и спокойно място, което те могат да наричат себе си, като резервни баня и пералня. Това им дава на сигурно място, те могат да се откаже, докато не са удобни да проучи цялата къща. В зависимост от котка, този процес може да отнеме от няколко дни до един месец и повече.


в
Това може да бъде трудно да принуди вашата котка да стоят настрана от тезгяха. Котките обичат да са на високо, така че те могат да виждат. Можете да се омекоти този проблем, като осигурява място височини за тяхното използване. С пускането на котка кула или в непосредствена близост до с кухненски бокс, могат да помогнат на котки от полагането на тезгяха.


в
Ако котката ви е бременна, създаване на удобно, безопасно място, за да си котенца. Голяма картонена кутия оборудвана с възглавница и одеяло-това е добре. Поставете го в задната част на гардероба или на друго място. Дръжте под ръка храна и вода ястия.


в
Първата котка-това е специален домашен любимец, който трябва да остане във вашата памет за прекрасното време, прекарано повишаване на очарователни животни. Бъдещи домашни любимци, ще стане по-лесно да се тренира и да се храни, но котките винаги ще бъде сложна, объркана, мръсно животно. Малки промени тук и там, за да направят този уникален опит.