Operaciq Na Penisa

Съвети и препоръки за как да получите най-доброто от вашия iPad
в

в
След като научава за нови технологии и възможности ще ви позволи да използват новия си iPad за важни цели. Това е много по-полезен, отколкото САМО да го използват за приложения. Има много неща, които може да се направи с iPad. Много може да научите от следната статия.


в
Ако искате да гледате филми, да слушате музика или да играете игра, вие трябва да се уверите, че сте напълно заредени батерии. Батерията ви ще продължи по-дълго, ако намалите яркостта на екрана. Малко вероятно, че предпочитате по-ярки настройки и подобрения, ще си заслужава.


в
Трябва да сте наясно с това как правилно да се грижи за вашия iPad. Я предпазва от вредните слънчеви лъчи-това е правило номер едно, и никога няма да го остави в колата. Топлината се намалява производителността на батерията. Не оставяйте вашия iPad навсякъде, че ще бъдат изложени на влага или течности. Корица-това е разумна инвестиция за вашия iPad.


в
Не автоматично да преминете към новата версия. Може да откриете, че функциите, които искате на стари версии, и ще видите, че старите версии са значително по-евтини. Сравните и да видите коя версия на костюма на iPad най-доброто, и можете да спестите малко пари, а вие на него.


в
Можете да бързо да изключите звука на вашия iPad. Първоначално, вие няма да можете да направите това с помощта на бутон. С пускането на iOS 4.3, имате възможност за заключване на ориентацията на iPad и звук приглушается. За да изпълните бързо изключване на звука, всичко, което трябва да направите е да Натиснете и задръжте бутона за Намаляване на звука.


в
За да се удължи живота на батерията на вашия iPad, активирайте функцията Автояркость. Сегашното ниво на светлина във всяко помещение може да се възприема айпады, и те могат да се адаптират въз основа на това. Това може да помогне за удължаване на живота на батерията увеличаване на производството в рамките на деня. Отидете в Настройки/яркост и тапети.


в
В iPad “.бутона на COM” могат да работят в многозадачен,. Повечето хора знаят за удобен “.върху сом”, което прави писането по-лесно уеб адреси, но той може да направи много повече от това. Ако на сайта си позиция свършва “.net” или “.Еду” просто hold “.бутон COM” и ще видите няколко нови опции скочи.


в
В най-добрия случай наистина доставя на вашия iPad от повреди. Трябва да се инвестира повече от няколко долара в силна, защитен твърд или мек калъф. Фолио-това е още един отличен избор, тъй като той предпазва и екрана и самият iPad. $50-80 е една добра оценка на стойността наистина защитен калъф, така че не е евтино излиза!


в
Сега, когато знаете малко повече за работата на новия си iPad, вие сте всичко е готово, за да се запознаят с тази невероятна технология. Не само, че той не може да ви помогне. С толкова много функции, усвояване на iPad отнема малко отдаденост и желание да сте в крак с тенденциите технологии. Винаги има нещо ново, за да намерите в екосистемата на iPad, за да ви държат на гребена.