Ogromen Kur

В крак с търговски недвижими имоти,
в

в
Когато се инвестира в търговски имоти, имот може да бъде златна мина или парична яма. Всеки парцел има потенциал да отидете във всяка посока. Решаващ фактор е това, колко много ще научите за търговски недвижими имоти и това, колко добре можете да се подготвите за пазара. Ето и някои важни съображения:
в

в
Преди подписването на договор за отдаване под наем на апартаменти или къщи под наем, уверете се, че ще попитам, ако те кошници можете да използвате, за да изхвърлят боклука си, или ако трябва да се плаща отделно за своя боклук трябва да бъде отстранен. Тук-там, дори да отиде толкова далеч, за да ви кажа, че трябва да закупите един кофа за боклук в определен цвят, с максимален размер 2 се допуска кофите за боклук. Уверете се, че искаш да говориш с бъдещия наемодател до подписването нищо.


в
Посъветвайте се с вашия бъдещето на собственика на земята, преди да подпише договор за наем, има ли те авариен телефонен номер е достъпен. Някои стопани се отправят към уикенда или празнични дни и ако нещо се повреди на единица, тогава не е щастлив в този момент. Непременно обсъдете това със собственика на апартамента, за да се уверите, че вашите проблеми не са се грижили бързо.


в
Да се намери най-доброто търговски площи за вашия бизнес трябва да се предположи оценка на вашите нужди в пространството. Винаги трябва да се търсят имот, който може да побере пространство на вашия бизнес използва в средно или изисква за съответната функции и операции. Това може да се гарантира, че придвижването ще е успешен и печеливш.


в
Започнете да търси финансиране, преди да се притеснявате за търсене на имоти за инвестиция. Вие не можете да знаят какво да търсят, ако не знаете, колко пари можеш да вземеш. Намиране на финансова институция или частен кредитор, който се интересува от вашия проект и бюджет с тях<.BR />

в
Отношения с кредитори и инвеститори винаги е важно, но е особено важно при опит за закупуване на търговски инвестиции. Вие по-често, отколкото да не се получават и да работят с партньори, като нито обикновеният човек може да си позволи милиона плюс инвестиции себе си. Връзка и взаимодействие са еднакво важни в търсене на търговски инвестиции в недвижими имоти, тъй като те обикновено не са публикувани в ред, че жилищни имоти ще бъде.


в
Бъдете сигурни, да изиска и да проучи финансовите отчети и данъчна информация, най-малко през последните две години всички търговски имот, който искате да закупите. Разследване на такива разходи като разходите за дейността. Уверете се, че сте разбрали, че цялата информация, предоставена за вас, и ако вие не сте го разбрали, вашият адвокат по недвижими имоти видите документите с вас за да можете вие да имате здрава, умения за работа сметка и връщане на имота.


в
Не забравяйте, че цените на жилищата се увеличават с течение на времето. Колкото по-дълго продавачът е къщата, толкова по-вероятно, че те могат да направят як печалба, която можете да получите. Това работи най-добре за дома, които са издържали проверката на времето, като викториански или къща стилове.


в
Форма на отношенията с кредиторите предварително се опитват да се купуват жилищни имоти. Търговски кредит може да бъде много различна от ипотечни кредити. Познаването на условията и това, че вие имате право да може да ви помогне да направите интелигентен покупка. Тя също може да ви помогне да определите, че вашите нужди плащане може да бъде, и когато може би трябва да се помисли за привличане на инвеститор.


в
Това е много важно при търсене на търговски недвижими имоти, за да знаят пазар. Какво е нормално в една част на страната, може да бъде различен в друг. Трябва да знаете, че най-доброто предложение може да бъде, колко да се харчи и къде да си купя. Има много онлайн ресурси, за да намери тази информация.


в
При покупка на инвестиционни имоти, да зададете безброй въпроси. Дори ако не сте опитен инвеститор, не може да знае всичко. Като цялата информация, която ви трябва, ще ви помогне да направите интелигентен покупка, преговори и продажбата на решения. Никога не се страхувайте от въпроса, тъй като е въпрос на лош въпрос.


в
Бъдете търпеливи, когато продажбите на търговски имоти ще отнеме много повече време, отколкото жилищни имоти за усъвършенстване. Трябва да се очаква, че процесът на бизнес имоти е значително по-бавно. На всеки етап от процес, от закупуването на ремонт, това ще отнеме малко повече време и усилия. Въпреки това, в крайна сметка наградата си струва вашето търпение.


в
Ако сте под наем на обект търговски имоти за нов или съществуващ бизнес, се уверете, че имате свой собствен агент или представител, както ако сте пазарували същото свойство. Има много непредвидени разходи, които могат да се наложи за преговори и да ви обясни по време на процеса.


в
Когато искате да купите парцел, бизнес имоти, можете да погледнете на територията, които не са местни за вас. Има търговски имот, който се продава навсякъде. Някои по-разумни цени, отколкото други. Можете да започнете да получават приходи от обекта на бизнес имоти е значително по-бързо, ако сложите по-малко първоначални инвестиции надолу.


в
Предстои щателна проверка на сградата и имота, преди да подпишат нещо. Отделете време, за да разгледа книги и записи за имота, както и самата структура. Огледайте покрив, интериор, система за вентилация и климатизация, както и екологични доклади, за да сте сигурни, че вие няма да съжалявате за решението за покупка.


в
Преди да започнете отдаване под наем на сгради, уверете се, че имате застраховка съемщика. Застраховка на наемателя, като правило, е законово изискване, и ще те покрие в случай, ако нещо се случи с вашия имот. Уверете се, че сте разбрали политиката си, и да бъде отворен с наематели за това, че вашата застраховка покрива. Насърчавайте ги, за да получат допълнително покритие, ако вашата застраховка не покрива техните вещи.


в
Надяваме се, тези съвети ще ви помогнат да извлечете максимума от усилията, които сте вложили в недвижими имоти. Като цяло на пазара на имоти се диктува колко пари там, но си дял зависи от това, колко знаете и колко много работите.