Nay Golemiya Huy Na Sveta

Прости неща, които можете да направите, за да получите по-здрави коса
в

в
Независимо дали сте мъж или жена, загубата на коса може да нанесе сериозен удар върху вашата самооценка и самоувереност, когато това се случва. Косопад при мъжете, в частност, се описва в крайно негативна светлина, в медиите, с конотация, че човек не е човек, ако той лысеет на върха. Ето някои от причините за косопад и как можете да се справите с нея.


в
Опитайте се да ограничите храни, които имат високо съдържание на мазнини в рамките на деня. Високи нива на мазнини, може да се източи на качеството на всеки кичур коса, което в крайна сметка доведе до оплешивяване. Яжте храна, богата на минерални вещества и ниско съдържание на мазнини, за оптимален растеж на косата.


в
Уверете се, за да се избегне шампоан продукти, които съдържат много химикали. Тези видове шампоани не само на суха коса, но и да доведе до разделяне на връхчетата и увредената кожа на главата. Следващия път, когато отидете в аптеката, купи шампоан, който се състои от натурални съставки.


в
Да се научим да се справяме със стреса. Стресът променя нивата на хормоните в тялото, така че колкото повече стрес, толкова по-голяма е вероятността, че вие ще изпитвате загуба на коса. Управление на стреса в по-добро, и ще си спестите косата. Да се отдадете на медитация или други стреса-техники за намаляване.


в
За да се предотврати косата от падане, трябва да се избягва релаксеры на косата. Химически вещества в тези продукти, както е известно, правят косата чуплива и падат. Освен това, избягвайте използването на ролките в косата си. Те се придържат към косата прекалено стегнат и може да доведе до неговата загуба.


в
За мъжете, страдащи от косопад, можете да се обмисли възможността за използване на течни видя ниска палма. Косопад при мъжете се счита причинена от ДХТ, и видя ниска палма може да се спре производството на ДХТ. Видя ниска палма масло е на разположение в повечето аптеки.


в
Преди да започнете да приемате някакви билки, които никога не са приети или преди, или с помощта на всеки продукт, загуба на коса там, това е винаги добра идея е да говорите с вашия лекар за това. Вие никога не знаете кога може да окаже неблагоприятно реакция от нещо, което ти вземаш, така че това винаги е по-добре да бъдат безопасни, отколкото съжалявам.


в
Прекомерният стрес може да доведе до загуба на коса при мъже и жени. Стресът може да бъде емоционално, като например от загуба на член от семейството. Или, тя може да бъде физическа, колкото от синини. Ако стресът е причина за загуба на коса, се опита да се научат да се справят с това и се опитват да намалят по време на работа и начин на живот, стрес.


в
Ако сте загрижени за загубата на коса, опитайте семена, лайм и черен пипер. На първо място, да се получи равно количество от двете семена, лайм и черен пипер, след което ги нарежете. След това се смесва ги с вода. След това можете да нанесете сместа върху кожата на главата. Това трябва да ви даде резултатите, които вие веднага ще видите.


в
Не забравяйте, че прекомерната горещина изсушава косата и води до чупливост. За да се предотврати загуба на коса, да Не се излага на косата прекомерно топлина. Не използвайте прекалено гореща вода при измиване на косата. Избягвайте удар сушене или с помощта на нагревателни уреди, като например плойки. Освен това, защитават косата от горещото слънце.


в
Не красьте косата по-често от веднъж на всеки шест-осем седмици. Колкото по-често рисуваш косата, толкова повече вреда ще правиш с косата и кожата на главата. Ако го боя по-често, отколкото това ще увеличи риска от загуба на коса.


в
Можете да се предотврати загуба на коса, увеличаване на кръвообращението на кожата на главата чрез консумация на пикантни храни. Лют червен пипер съдържа червен пипер, които могат да стимулират растежа на нова коса и укрепване на космените луковици. Лют червен пипер е богат на витамин А, хранително вещество, което се извлича полза на общото състояние на здравето, както и опазването на косата.


в
Не обръщайте внимание на проблемите на косата. Ако тя винаги е на ума, вие ще бъдете в крайна сметка прави много щети на косата и фолликулам, както вие постоянно си играе с него и стрес за него. Ако можете да го получите от вашия ум, вие ще се занимавам с него по-малко, и да нанесе по-малко вреда.


в
Въпреки че има много продукти, предназначени за борба с отдалечават линията на косата, няма гаранции, че те ще бъдат успешни. Психически се справят със ситуацията и да се научат да живеят с това-това е първото препятствие, което трябва да преодолеят. Въпреки това, с течение на времето и разбирането, вие можете да се уверите, че загубата на коса не контролира живота си.