Nai Golemiq Kur Na Sveta Snimki

Трябва Да Знаете Повече За Настолни Компютри? Тази статия е за вас

в
Настолни компютри са разположени по целия свят в офиси, офиси и домове. Без значение къде по света се намирате, компютри са необходимост за много хора. Това може да бъде огромна, когато сте пазаруването за едно, но тази статия ще ви помогне.


в
Ако ще се прави някои актуализации за вашия настолен компютър задължително заземлите себе си преди да започнете да работите на вашия компютър. Прост разряд на статично електричество може да бъде повече от достатъчно, за да се изпържи вашата дънна платка. Ако не заземлите себе си, ще сложи всички на вашата система е в опасност<.BR />

в
Трябва да имате антивирусна програма на вашия компютър. Уверете се, че имате тази програма за защита блокират вируси. Софтуер за подслушване на информация и забавя работата на компютъра. Много програми на пазара ще започне сканиране и възстановяване по разписание, ако се движите, за да направите това.


в
Изграждането на вашия собствен компютър може да спести много пари, докато в същото време чрез представяне на системата, която е два пъти по-мощен ще получите, ако сте я купили от производителя. Създаване на вашия собствен компютър спестява време, пари, и води до намаляване на средния човек. Започнете изграждането на своя собствена днес!


в
При покупка на настолен компютър, вие трябва да знаете, че имате намерение да го използвате. Знаейки, че ще използвате компютъра за важен, тъй като той определя колко място за съхранение може да се наложи, скоростта на обработка трябва, и какъв монитор ще ви е необходим. Когато знаеш, че трябва да използвате компютъра си, вие ще го намерите по-лесно да намерите това, което ви трябва.


в
Огледайте се за добавки, които ще дойдат от всеки компютър, която се обмисля. В тези дни, закупуване на компютър отваря множество допълнителни периферни устройства. Бъдете сигурни, за да ограничи своите покупки точно това, което ви трябва. Бъдете внимателни с добавки, тъй като те могат да бъдат по-евтино другаде. Производителите обикновено продават продуктите си на възможно най-високи цени.


в
Ако и вие обмисляте Desktop за Mac, но има компютърни програми, помислете за получаване на паралелите. Компанията Parallels за Mac ви позволява да стартирате виртуални Windows на Mac. Това означава, че ще можете да изпълнявате произволен софтуер, което е направено за PC. Не забравяйте да закупят желаната операционна система за вашия компютър.


в
При намирането на ново работно място, да влезете в него с идеята да се увеличи си купуват въз основа на вашите специфични нужди. Компютри са в един куп форми, размери и степени на обработка и способности. Има огромно разнообразие, така че е много важно, за да разгледаме вашия работен процес, да направите най-добрия избор за вас. Не се заблуждавайте от по-скъпа нещо, отколкото трябва.


в
Купи актуализиран настолен компютър може да ви помогне да спестите много пари. Обновен компютър е бил върнат на производителя, където той е изследван на някакви недостатъци. Производителят не може законно да се продават компютър, но и по-нови. Обновен компютър ще работи толкова добре, колкото с една нова кола, но цената ще бъде много по-малко!


в
Ако купувате използвали, уверете се, че компютърът идва с оригиналния cd-та за всички инсталирани софтуерни заедно с всички кодове, ключове, необходими за активиране на определен софтуер. Ако не получите тези неща, може да сте в беда, ако някога се наложи да форматирате система и програма инсталирате.


в
Съвети, тук ще ви осигури с много помощ. Съвет на съвети, вие ще се движите в процеса на придобиване на компютъра. Възползвайки те ще ви помогнат да направите правилен избор при закупуването на вашия компютър.