Nai Golemiq Hui

Да си струва парите: Всичко за използване на вашия iPhone


в
На IPhone това е отлична инвестиция, ако сте постоянно в движение, но това може да бъде трудно да разбера как да го използвате с максимална потенциално. Ако смятате, че се чувстват по този начин вие трябва да прочетете в статията, която следва по-долу, тъй като това ще ви даде съвети, което ви трябва.


в
В iPhone се използва дикция. Това помага, защото вие не трябва да влиза. Можете да направите това като щракнете на бутона на микрофона на вашия телефон и говори в него. Когато сте готови, натиснете бутона стоп, и това автоматично това, което вие произнасяте. Можете също така да използвате тази функция, за да актуализирате състоянието си в социалните мрежи.


в
Били ли сте някога исках бързо да преминете към началото на страницата? Вместо да превъртате страницата нагоре, кликнете върху лентата на състоянието в горната част на екрана. В повечето приложения за iPhone (включително Safari, mail и контакт) това бързо ще ви върне към горната част на всяка страница на ти.


в
Искате ли да знаете как да изключите вашия iPhone 3G или Edge връзка? Вие трябва да влезете в мрежата за предаване на данни, като отидете в Настройки, след това обща, а след това и мрежа. Тип някакви общи думи в полетата потребителско Име и парола, а това е просто така на iPhone да не се предадат точните стойности за доставчика на услуги. Ако трябва да рестартирате телефона, след това направи същото.


в
Ако трябва да напишете електронно писмо или документ на всички капаци на iPhone, просто натиснете клавиша Shift два пъти, за да го заключите. Това е подобно на това, както бихте капс лок на всяка стандартна клавиатура. След това можете да пишете вашите документи на всички капаци лесно, без да се налага непрекъснато натиснете клавиша Shift отново и отново.


в
Ако имате нисък лимит на данни, се препоръчва да използвате WiFi, когато това е възможно, за да се спаси от излишни разходи. Настройка на wifi къщата е прост, и много обществени места, като ресторанти, хотели и кафенета с безплатен WiFi са сега. Дори и магазините за хранителни стоки започват да предлагат безплатен безжичен интернет достъп.


в
Добър съвет, ако сте начинаещ в използването на iPhone, за да научите за вграден видео-рекордером. Много хора дори не знаят, че iPhone може да записва видео, което е доста тъжно. Много потребители представиха на видео в YouTube директно от някой айфона.


в
Ако вашият iPhone да попадне влага, тя не може да бъде разрушен. Внимателно подсушете с кърпа на устройството. Не го включите или използване на топлина или на вятъра, за да изсъхне. Вместо това, поставете я в торбичка с бял ориз и го оставете за няколко часа. Оризът поглъща цялата влага, която се намира във вашия iPhone.


в
Много от хората прекарват много пари всеки месец в рингтонове за iPhone. Можете да спестите пари, ако използвате програма Ringtone Maker, за да създадете свой собствен. Приложението е абсолютно безплатно и това ви показва как да създавате тонове на звънене от любимите си песни.


в
Намаляване на потреблението на енергия, за да удължи живота на батерията на iPhone. Изключите приложения, които не използвате. Изключете безжичните сигнали не се използват. Намаляване на яркостта на екрана, ако е необходимо. Винаги помнете, да заключа, преди да го пуснат веднага. Имате нужда от зареждане на батерията е много по-малко<.BR />

в
Ако сте голям фен усмивки на iPhone “Emoji на клавиатурата” за вас. Това ви позволява да използвате няколко различни емоции, някои дори съдържащи сълзи и сърцето. Използвате emoji клавиатура, отидете в Настройки, изберете Общи, след което клавиатурата и най-накрая, “усмивки клавиатура”, вариант.


в
Ако вашият iPhone замръзва изцяло имате възможности за получаване на нея отново. Първо, можете да извадите батерията, а след това да го замени и да го пробвам след това. Ако това не работи, можете да задържите бутона за стартиране и менюто в същото време най-малко 10 секунди, за да го рестартирате.


в
За да получите бърз шест дни, прогноза за времето с вашия iPhone. Вие може би вече знаете, можете да свайп надолу екран уведомления, включително и за времето на живо. Отидете наляво или надясно, за по-детайлни и проработанных прогнози, обхващащи прогнозира времето в цялата следващата седмица предстои<.BR />

в
Понякога вашият iPhone получава смутен позиция, държите го и преминава от портретен към пейзажен отново и отново. Не трябва да се променят позицията на тялото, за да се противодейства на този проблем. Вие можете с лекота да заключите вашия iPhone в портретен режим. Просто отворете главното меню и прекарайте последните приложения списък, от ляво на дясно. Това се получава вас за управление на музиката, но най-новата икона в списъка-на ориентацията на екрана за заключване.


в
Ако вие не искате ли да се увеличи интернет-страници на вашия iPhone, можете да направите това, като постави двата пръста на екрана и се движи в различни посоки. Това ще ви помогне много, когато вие сте на страница, шрифт, който е твърде малък, а искате да го видите по-ясно.


в
С толкова много невероятни игри и приложения, достъпни за iPhone, нищо чудно, че все повече и повече родители позволяват на децата си да ползват уреди. Защитете децата си от достъп до екрана на общите настройки на телефона, изберете функция на ограничения. Можете да ограничите достъпа на децата до интернет или дори изключване на показването на ясни формулировки. Създаване на родителски парола и сте добре да тръгвам!


в
Ако сте като повечето собственици на iPhone, обичате ли да правите снимки с устройството. Въпреки това, вие сте искали да има възможност за предварителен преглед на току-що наетото снимки? Можете да следвате тази проста процедура. След като направите снимка, започнете с лявата част на екрана и плъзнете пръста си надясно. Това ще ви покаже преглед на последните снимки сте направили.


в
Сега, когато четете тази статия, вероятно вече са разбрали, че телефонът е дори по-добре, отколкото си мислех. Сега просто информацията, която сте научили за вашия iPhone, за да се използва, така че вашият iPhone може да облекчи радват на пълноценен живот, отколкото може да си представи по-рано.