Nai Golemiq Hui Sveta Snimki

Дом и ипотеки: съвети, за да ви опази и


в
Първи ипотека понякога може да бъде много трудно. Ако търсите къщата на вашите мечти и за издаване на ипотеки, тогава вие ще искате добра информация за това, че трябва да се търси. По-нататък в статията по-долу много съвети за това как да отида за избор на подходящия ипотечен кредит.


в
Ако искате ипотечен кредит, вие трябва да започнете по-рано. Веднага да си финанси в ред. Това означава, позовавайки се на вашите спестявания и организиране на вашите дългове. Ако сложите тези неща прекалено дълго, може да се изправи пред същността.


в
Има кредити за първи път от купувачите на жилища. Тези заеми, като правило, не изисква много пари и често имат по-ниски лихви от стандартните жилищни кредити. Първия път, когато у дома купувачът кредити, гарантирани от правителството; по този начин, има повече документи, отколкото в стандартните ипотечни заявления.


в
Ще Получите вашите документи са готови, преди да преминете към ипотечното кредитиране. Трябва да има представяне на документи, които те изискват, и ако вие не го направите, можете да зададете предварително. Повечето ипотечни кредити искат същите документи, така че да ги държи заедно в папка с файлове или чист група.


в
Избягвайте тираж най-много пари, което се предлага. Ипотечни кредити ще ви каже колко кредита имате право, но това не зависи от живота си-това въз основа на своите вътрешни фигури. Разглежда се начина си на живот и количеството на парите трябва наистина да бъде доволен.


в
Преди да рефинансират ипотечен кредит, се уверете, че имате основателна причина да се направи така. Кредиторите гледат на заявления по-тясно, отколкото когато и да било, и ако не им харесва да е причина, искате още повече пари, те могат да отхвърлят искането. Бъдете сигурни,, можете да поставите условията на новия ипотечен кредит, и се уверете, че изглежда отговорен с мотивите за получаване на кредит.


в
Преди да вземе решение за рефинансиране, уверете се, че сте разбрали за общата цена. Обикновено това включва и закриване на разходите, както и разноски. Повечето компании са честни по отношение на тези такси, но някои не са били видими да ви изненада по-късно.


в
Ако сте в състояние да плащат повече за месечните си плащания, това е добра идея, за да получите краткосрочни заеми. Повечето кредитори ще ви даде по-ниска ставка, ако решите да плащате ипотека за 20 години, вместо на 30 години. Кредитополучатели, които получават краткосрочни кредити (например, 15 или 20 години, за период от време) се считат за по-малко рисковано, отколкото тези с по-дългосрочни кредити, което доведе до спад в лихвените проценти.


в
Можете да поискате от продавача да плащат за определени разходи за затваряне. Например, продавачът може да плати или процент от цената на затваряне или за определени услуги. Много пъти продавачът е отговорен за заплащането на преглед термита заедно с проучване и оценка на имота.


в
Да се намери най-подходящия ипотечен кредит за вашата ситуация, понякога може да е объркващо процес. Много хора не са запознати с това, как да започнете процеса на получаване на ипотечни кредити. За щастие, в статия, току що прочетох е пълен с качеството на съвета, които трябва да ви оставя чувството, експерт на ипотека.