Max Roar

Осъществяване на по-голямата част от вашия опит къмпинг

в
Едно от нещата, които задържат много потенциални туристи от бъдещето опит, прекаран на открито, има идеи какво да вземете със себе си на къмпинг. Знаейки, че да вземете със себе си на поход, е много важно, тъй като то позволява да бъде изготвен, без да привличат твърде много елементи. Продължавайте да четете съвети за това, какво да вземете със себе си на къмпинг.


в
Вие не трябва да се бойскаутом, да бъдат готови, ако планирате да отидете на екскурзия. Едно от първите правила-бъдете сигурни да кажете на някой, къде ще бъде. Ако няма точно позициониране, за да даде, а след това да се даде обща представа за основните пътища или дори GPS-координати, ако ги знаете и да даде времето, когато планира да се върне.


в
Резервирате място в лагер възможно най-скоро. Особено през лятото, много хора се интересуват от туризъм със своите семейства. Ако сте направили поръчката си през зимата, е много по-вероятно, за да получите най-добрите залози възможно. Тази икономия може да доведе до допълнителни семейна почивка по време на почивката си.


в
Вид дейност, да се включат до получаване до местоназначението си. Това ще ви позволи да тествате всички оферти, които могат да бъдат предложени. Освен това, това ще ви помогне да бъдете по-подготвени, когато сте в действителност да стигнете до местоназначението си. Можете да намерите маршрути, които могат да се отнесат за всеки от вашето семейство или ресторанти, която ще ви хареса.


в
А клада дава достатъчно светлина в общата площ около него, вие искате да бъдете сигурни, че ще вземете със себе си фенерче на вашата екскурзия, ако планирате да излезем навън блясък на огъня. Това са някои предпазни мерки, вие не искате да се игнорира. Това може да бъде доста тъмно в гората през нощта.


в
Дръжте бебето в предвид преди да изберете дестинация. Например, ако имате бебе или малко дете, може би по-добре да стоят по-близо до дома в случай, че нещата не вървят, както е планирано. Ако имате тийнейджъри, въпреки това, можете да пътувате в друга държава. Изберете това, което най-добре за вас!


в
Като знак на уважение, така че другите туристи, не оставяйте осветление за през нощта, ако се намирате в близост до друг. Пакет таймер, който можете да прикачите към вашия светлини, които автоматично спират ги през определен период от време. Да се оставят на светлина в нощта-това е популярната оплакване сред повечето американски туристи!


в
Донесе портокали. Те са не само хранително, но кора може да се използва за средство против комари. Наслаждавайки се на сладките сочни плодове, използвайте вътрешната част на кора се настъргва на кожата за свободно химически препарат против насекоми.


в
Когато къмпинг, повечето хора се отпуснат до огъня. За да се предотврати пожар от това, как той излезе от контрол, трябва да включва няколко различни техники за сигурност. Първо, да изгради своя огън от храсти и дървета, така, че искри от огъня не започне горски пожар. Можете също така да искате да използвате кръг от камъни, за да съдържа вашия огън. Никога не оставяйте огъня без надзор. Преди да напуснат лагера си, уверете се, че огън напълно потушени и че в нея не остана жарта.


в
Ако имате някакви проблеми, задържане на топлина през нощта, да носят шапка. Това може да е студено в природата. Като е студено, тъй като той получава, обаче, може да бъде доста задушно, за да държи главата си, бутна вътре своя спален чувал на всички времена. Пакет топла вълнена шапка за носене по време на сън.


в
Не оставят своя спален чувал навити до това време за вас, за малко да подремна. Ще публикувам веднага, така че той може да таванско помещение и да ви даде най-високо ниво на изолация. Направете същото и за всеки подложки сте взели със себе си.


в
Ако сте решили да напуснат лагера си, за да участват в дейности, като риболов или туризъм, се уверете, че знаете как да се върна. Много хора се губят, когато се правят тези неща и това може да бъде трудно за вас да бъдат открити; не забравяйте, повечето клетъчни телефони не работят в тези области.


в
Фризби-страхотна играчка за забавление, когато са на къмпинг. Това е лесно да се опаковат и да се забавляват. Но в допълнение към използването му в качеството на играта, това също е един чудесен начин за засилване на хартия чиния. Просто поставете чинията в средата на фризби по време на хранене, готварска печка не се срине, независимо от това, колко голям е вашият хамбургер.


в
Той трябва да бъде изключително лесно да планирате следващата си опит къмпинг сега, когато знаеш, че носят. Вече не трябва да бъде обременен с решение, кои теми да вземе със себе си на къмпинг. Просто си спомням съдържанието на тази статия и можете да започнете опаковка за следващото си пътуване къмпинг.