Max Roar Krem

Най-добрите съвети за вашите въпроси екзема
в

в
Ако вие или някого, когото познавате, страдат от екзема, най-вероятно вече знаят, с какви проблеми може да предизвика. Въпреки това, ако се въоръжиш надеждна информация по темата, имате добър шанс да го облекчи симптомите и да живеят удобна живот. Продължавайте да четете, за да получите някои полезни идеи, които могат да ви помогнат да продължим напред.


в
Когато имате екзема, трябва да се приемат с повишено внимание, за да изчистите кожата си. След като сте промити кожата си, и тя е още влажна, нанесете хидратиращ крем върху кожата в продължение на три минути, за да се осигури влажност на въздуха е запечатан в кожата. Вие дори можете да потънете в добро овесени ядки вани, както и преди да се овлажнява.


в
Да се разбере, че прави си постъпка екзема нагоре. Това може да бъде, че има определен вид сапун, който получава всеки път, например. В повечето случаи, вие не искате да използвате всичко, което има аромат на прикрепен към него. Това означава, че той може да бъде необходимо, за да се избегне парфюми, лосиони за тяло и дори някои видове грим<.BR />

в
Направете своя овлажнител най-добрия си приятел. Всеки път, когато миете ръцете, или взимате вана, нанесете овлажняващ крем. Не се получи фантазия. Всичко, което има аромат, закрепени към това може да влоши вашето състояние. Освен това, потърсете е много гъст продукт, за да получите най-добри резултати за вашата кожа.


в
Лосиони и кремове, като правило, не работят, както и мехлеми. Миро имат малко повече масло в тях, което като цяло им помага по-ефективно хидратира. Те са малко трудни за прилагане, от кремове, но те са много по-добре, чрез добавяне на защитен слой на кожата и облекчаване на симптомите.


в
Уверете се, че дрехите не дразни кожата. Синтетичните тъкани могат да станат причина за разгорания. Най-добре е да се носят памучни при борбата с екзема. Вие също трябва да се мият нови дрехи, преди те да са износени. Използвайте мека, без мирис на препарат, съдържащ белина.


в
Уверете се, че държите на температурата във вашия дом е достатъчно последователно. Изключително горещите или по-студените температури могат да предизвикат дразнене на кожата, което прави вашите симптоми светкавица. Използвайте вашия климатик, когато е топло, и да използвате овлажнител на въздуха, когато е студено. Това ще спре кожата стане прекалено суха<.BR />

в
Опитайте се да избягвате приема на горещи вани и душ. Екстремни температури на водата може да предизвика екзема светкавица. Влага и пара и може да изсъхне на кожата, което може да направи екзема неприятно. Опитайте се да използвате вода със стайна температура по всяко време да се вземе душ или вана.


в
В области, които имат студено време през зимата, тези, които страдат от екзема трябва да се полагат специални грижи, за да не се допусне разгорания. Когато сосът за по-студените температури, е важно да се обличат по начин, който не допринася за прегряване и изпотяване, тъй като и двете предизвикват сърбеж и расчесы цикъл. Ако една рокля на пластове, премахване на излишни елементи от облеклото може да се предотврати прегряване.


в
Говорете с вашия лекар за вашия екзема, ако промяната в начина на живот не е достатъчно. Те могат да бъдат в състояние да ви помогне да се намери лекарство, което помага за облекчаване на симптомите. Тези лекарства могат да бъдат по-гише антихистамини или мехлем. По-сериозни случаи може да се наложи предписване на лекарства. Уверете се, че всичко, което те предлагат или да ви даде се използват по предназначение.


в
Хора, които имат екземи склонни към кожни инфекции. Когато кожата раздражена, понякога се образуват на повърхността му се образуват пукнатини и пропуски. Микроби могат да се възползват кожата чрез тези различия и да предизвикат инфекция. За да се намали този риск, използвайте мек, не сушащий почистване на кожата, за да премахнете мръсотия, бактерии и други чужди предмети. Внимателно нанесете почистващо средство с върховете на пръстите си и изплакнете с хладка вода.


в
Наясно си избор на дрехи. Уверете се, че носите широки дрехи. Опитайте се придържа памук и памук като цяло. Ако използвате други тъкани, това може да доведе до по-мига на екзема. Също така трябва да изперат дрехите си. Не използвайте агресивни почистващи препарати или омекотители на тъкани.


в
Когато забележите, че вашият екзема става много суха и еднакви, с помощта на овлажнител може да се окаже доста полезно. Овлажнител добавя влага във въздуха. Това ще помогне да се създаде здравословна и влажна среда за живот. Това ще запази кожата комфортно по всяко време на годината. Бъдете сигурни, че той остава чист за да се избегнат допълнителни проблеми.


в
Овлажнител може да управлява екзема. Особено през зимата, сух въздух може да изсъхне на кожата и тя наистина може да доведе до екзема. Овлажнител ще запази влажен въздух, който ще запази въпроси екзема на залива.


в
Хидратира кожата веднага след вземането на вана. Рисуват лосион в кожата веднага след баня помага заключва влагата и предпазва кожата от изсушаване прекалено много. За постигане на най-добри резултати, използвайте интензивен хидратиращ крем, че не се добавят аромати и оцветители, които могат да изсушават кожата ви по –<.BR />

в
Винаги измивайте спално бельо, завивки и възглавници на регулярна основа. Не чакайте, докато те не изглеждат мръсни. Правете го поне веднъж седмично, за да ви запази в леглото, свободна от алергени и дразнители. Използвайте нежен почистващ препарат и омекотител, който не съдържа вредни химикали или аромати, които могат да причинят дразнене на чувствителните хора.


в
Вие със сигурност ще искате да сте сигурни, че можете да хидратирате кожата си често, най-малко три пъти на ден. Това е необходимо не само за кожата, която е суха и сърбеж, но и за други части на кожата На метод за профилактика. Уверете се, че сте избрали хидратиращ крем, който не съдържа химични добавки, така че отиват изцяло естествен, а също и без миризма продукт.


в
Повечето хора ще се съгласят, че извънматочна бременност-това е състояние, което никой не иска да се изправи. Дразнене, което той произвежда, може да бъде източник на огромен страх на жертвите. За щастие, сега, когато сте прегледали и факти, цитирани по-горе, трябва да бъдат добре подготвени, за да управлява екзема ефективно от сега нататък.