Maks Roar

Слънчевата енергия 101: всичко, което трябва да знаете
в

в
Ако мислите, че ходят на зелено, не сте могли да направите по-добре от слънчевата енергия. Слънчевата енергия се използва една от най-възобновяеми източници на Майка си-Земята, енергията на слънцето. Продължавайте да четете, за да научите повече за слънчева енергия и как можете да спестите пари за енергия.


в
Вашия дом или бизнес трябва да получи най-малко пет часа директна слънчева светлина на ден, за да получите максимално от слънчевата енергия. Очевидно е, повече слънце, по-добре е, обаче, когато става въпрос за слънчева батерия, ако получите по-малко, отколкото тази слънчева енергия все още може да бъде жизнеспособна опция. Ако сте в район, където сметките за ток до небето, слънчев все още може да ви спести пари, дори и ако не разполагате с оптимално излагане на слънце.


в
За да запазите лентата на слънчевата енергия работи ефективно, за да водят регистър на ефективността на слънчеви панели. В тази публикация, моля, обърнете внимание, когато след няколко дни облачно и колко енергия си панели се произвежда. Това ще ви помогне да планирате своето потребление на енергия по-добре. Например, ако прогнозата ще бъде облачно, а след това трябва да изчакате, за да се отдадете на домакинската работа, които използват много енергия.


в
Консултирайте се с фирма, която планирате да инсталирате на вашата Слънчева система и да видим, ако слънчевата Tracker-добре е подходящ за вашата система. Тракери слънцето се използва много малко енергия и ще се увеличи броят на енергия на системата може да произвежда. Ако имате пространство и ресурси, система за следене на Слънцето може да ви помогне да увеличите производството на енергия.


в
Не забравяйте, че слънчеви панели професионално монтирани. Инсталирането на тези панели трябва да бъде много точна, и не искам да я притеснявам. Като професионален монтаж и ви дава гаранция, и това ви дава някъде да се справя, ако нещата не работят правилно.


в
При определянето на това, дали слънчевата енергия е най-добрият избор за вас, има няколко фактор, който трябва да се вземат предвид. Първо, вие трябва да се уверите, че вашето място получава не по-малко от 5 часа на слънчева светлина всеки ден. Това ще помогне да се гарантира, че вашите слънчеви панели абсорбират достатъчно енергия за вашия дом.


в
Не се обезкуражавайте, в разходите за откриване на слънчева енергия. Можете да го намерите скъпи, за да се храни, трябва да инсталирате система за слънчева енергия. Но, ще намерите всеки месец е много по-евтино на ток, превръщайки първоначалното стартиране и всичко работи..


в
Трябва да се намери ефективен начин за финансиране на вашите слънчеви панели. Повечето от собствениците на жилища вземат назаем пари от финансовата институция, за да могат те да покрият първоначалните разходи, а след това да върне тези пари на малки месечни вноски. Вие дори можете да зададете месечните си плащания, така че те да съответстват на обичайната си енергия, за да поддържа балансиран бюджет.


в
Слънчеви панели трябва да бъдат инсталирани в дадена област, където те могат да се възползват максимално да реализират своя потенциал за осигуряване на слънчевата енергия. Това означава, перепроверки често на място, за да не хвърлят сянка върху лентата.


в
Слънчеви панели трябва да бъдат преразпределени в зависимост от сезона или четири пъти в годината. Брой и ъгълът на падане на слънчевите лъчи се променя с всеки сезон. Вечеря вашия блок с лице към Слънцето ще ви помогне да печелите повече енергия.


в
Както вече знаете, слънчевата електроцентрала-това е чудесно решение за вас, както и на околната среда. Използването на този източник на възобновяема енергия ни позволява да използваме това, че Вселената предлага. Трябва да сте в състояние да направите информиран избор на енергия след като прочетете тази статия.