Lapane Na Kur

Постигнете фитнес целите, които поставяте с този помощ.

в
Добре дошли в света на фитнеса! Както можете да видите, е много голям свят, в комплект с оборудване на всички видове, добавки и др. Фактът, че фитнес-това е много лично нещо, може да направи това изглежда малко невъзможно да се намери нещо, което ще работи за вас. Следните съвети могат да ви дам някои предложения.


в
Намери фитнес Buddy може да ви мотивира да продължи да работи. Като намери някой, който да работи с, можете да имате с някой да говоря, мотае, и да се държи отговорност. Вие сте по-малко вероятно да пропуснете тренировка, ако трябва да се намира някой там<.BR />

в
Да се научите да танцувате-това е чудесен начин да получите повече упражнения в живота си. Танцьори е известен факта, че някои от най-големите органи в света и това не е случайно. Танц изисква невероятна мощ и сила, а също и издръжливост, за да мине през сериозна рутина. Дори и ако никога няма да стане професионален танцьор, се научи да танцува-това е забавен начин за включване на физическа култура в свободното си време, а също и забавен начин да се запознаят с нови хора.


в
Ако искате да получите по-добри резултати от вашия фитнес рутина, се измерва напредъка си-в буквалния смисъл на думата. Когато имате нужда от мотивация за врата, да изберете нещо, свързано с целта, за която можете да следите статистиката, тъй като мастните натрупвания, си е размерът на талията или на разстоянието, което можете да работите комфортно. Редовно вземат измервания и ги запишете, така че може да се прецени точно колко сте близо до вашата цел. Тази техника е доказано, за подобряване на мотивацията, тъй като той помага на хората да вярват в реалността на постигането им.


в
На вашата врата, когато правите хрусты залепване на твоя език към върха на небето. Той също така помага, ако погледнете към тавана, а не в краката си. Това ще ви помогне да се съсредоточи енергията си върху тези основни мускули, които трябва да бъдат тренировка, а не на шията<.BR />

в
Да принуди себе си да пробвам и да видим колко лицеви опори и коремни преси можете да направите, преди тялото ви просто се раздава. Опитайте се да правите това всеки път, когато на тренировка и да видим, ако си издръжливост се е повишила с течение на времето. Вие трябва да бъдете впечатлени от факта, че действително е границата, след няколко седмици на постоянни тренировки.


в
Шансовете са, че ще се разболее след тренировка, но това не означава, че трябва автоматично поп Tylenol или Адвил. Изследвания са показали, че тези и други по-на гише на болкоуспокояващи лекарства не осигуряват значително облекчаване на болка след тренировка болки в мускулите. Освен това, те могат действително да възпрепятстват растежа на мускулите при прием веднага след тренировка.


в
Периодично да се проверява пълен обхват на движение в раменете. Насърчаване на гъвкавостта, като правите малки кръгове рамото и други упражнения, които са насочени към рамото стави и мускули на ръката. Работа на раменете си, ще ви помогне за изпълнение на ежедневни дейности, като се постигне и повдигане на тежки предмети, лесно и удобно.


в
В света на фитнеса има много методи, които са на ваше разположение, за да подобрите външния си вид и здраве. В света на фитнеса има по нещо за всички, но това, което работи за един човек, може да не е за друг. Надявам се тези съвети са ви дали отправна точка за собствения си рутина.