Kur V Gaza

Научете как да имат здрава бременност
в

в
Бременна ли първото си дете, или сте бременна и вече има деца, важно е, че знаете всички входове и извън бременността. В следващата статия, ще бъде снабден с полезни съвети, които могат да ви помогнат да станете експерт по бременност и научете как да направите вашата бременност приятна.


в
За да ви помогне да спите по-добре по време на бременността, за разработване на рутинни време на сън. Има процедура, която е в съответствие нощта, така че тялото ви ще е по-добре оборудвани, за да спи добре. Други неща, които можете да намерите много успокоява включва топла вана или душ, спокойна музика, и/или масаж.


в
Уверете се, за да се избегне домашна работа, която може да бъде вреден за нероденото ви дете. Бременните жени не трябва да се почистват с помощта на агресивни химикали като белина, изкачване на стълби, и особено трябва да се избягва почистване на котешка. Моля, обърнете внимание на собственото си обкръжение и да получите помощ за някоя от дейностите, мислите, че може да бъде опасно.


в
Една от най-добрите неща, които жените могат да направят, за да се постигне здравословна бременност това упражнение. Това не само ще ви помогне да поддържате форма по време на бременността, но също така намалява риска от спонтанен аборт. Доказано е, че упражнението намалява заетостта усложнения и дължина.


в
Ако детето ви не е актуален, обикалят колкото се може повече. Ходенето пеша-това е здравословен метод, който може да помогне за намаляване на детето в положение, в което те трябва да бъдат, за да се роди. Помолете партньора си да влязат заедно с вас. Уверете се, че не сте прекалено усердствуете, ходи бързо или опитайте на всяко упражнение, за да се избегне увреждане на вашето бебе<.BR />

в
Ако краката ви стават много подути, съобщете за това на вашия лекар. Въпреки, че това може да бъде част от, ако бременността, то това може да е знак за прееклампсия, за опасно състояние, което засяга бременните жени, което води до повишено кръвно налягане. Това състояние трябва да се лекува, за да се уверите, че имате здравословни раждане.


в
Може да има много глад по време на бременност; обаче, той може да бъде неумным, за да изпълни всяка от тях. Бъдещето си дете се нуждае от хранене за здравословно развитие. Ядат всичко, което искате, ще изпълним вашите лични предпочитания хранене, но не може да бъде здравословна храна, че нуждите на нероденото дете.


в
Ако страдате от тежко безсъние, можете да попитате вашия лекар за това. Вашият лекар може да ви предложи добри съвети, които могат да ви помогнат да се отпуснете по-спокойно. По време на бременност е изключително важно, за да бъде в състояние да получи пълна нощен сън и вашият лекар може да е в състояние да препоръча някои полезни неща, за да го направи по-лесно.


в
Упражнения колкото се може по време на бременността, ще увеличи шансовете за здраво бебе и майката. Това ще увеличи вашата енергия и ще ви дава увереност, трябва да поемат предизвикателствата на майчинството.


в
Да научат нови начини на приготвяне на храни за здравословно хранене по време на бременност. Изпичане, Варене на пара или печене любимите си храни, за да намалите мазнини и калории са чудесен начин да направите храната по-здравословна. Ако се храните в ресторант, да поиска от сервитьор, тъй като елементите са готови и стойте далеч от елементите, които са излезли от строя.


в
Ако ви е трудно да се придържаме към здравословен режим на хранене по време на бременност, посъветвайте се с вашия партньор да се присъединят към вас, как да се променят старите си навици на нови здрави. Винаги е по-лесно да направите правилния избор, когато имате полезна партньор, за да ви подкрепят. Както ще видите в полза на храни с повече зеленчуци, пълнозърнести храни и плодове.


в
Да се абонирате рано за класа си по време на раждането може да се предотврати разочарованието не получиш дати и време, което искате. По време на рождения ден на вашето дете може да изглежда далеч, никога не е твърде рано, за да намерите класове, които искате, и да направи своя поръчка с доставчици.


в
Говорим за това, което преживяваш с други големи. Прекара от 10 до 20 минути всяка вечер говори за това, как се радваме и какво мислите, че животът ще бъде като с дете. Това ще изгради връзката ви по-силна с любимия човек, а също така ще ви връзка с вашето дете.


в
Преди бебето идва, поща напомня за себе си на видно място в дома си, за да добавите вашето дете в плана си за здравно осигуряване. Имате обикновено има 30 дни, за да направи това, след като детето се роди, но това е лесно да се забрави, и в мъглата на нов родителство. Ако се забави прекалено дълго, той може да оставите детето си на неосигурените до годишните комплект сезон ролки наоколо.


в
Да се намери добра позиция за сън. По време на третия триместър, да се спи на лявата си страна, ще ви поставят в по-добра позиция, за да се отцеди кръвта, за да достигне до плода, матката и на бъбреците. Ако сте по-удобно да спят в друга позиция, това е нормално, просто се уверете, за да не спят по гръб.


в
Когато сте бременна, е много важно да получавате достатъчно количество фолиева киселина. Има много хранителни вещества, от които има нужда по време на бременност, както и фолиева киселина-това определено е един от тях. Опитайте се да получите 400мг всеки ден преди бременността, за да помогне на тялото ви да се подготви.


в
Когато сте бременна, е задължително всеки ден да приемате витамини. Желателно е още преди началото на бременността започва да ги приемат, докато се опитвате да зачене дете. Пренатални витамини съдържат много ценни хранителни вещества, фолиева киселина, която е необходима за здравето на вашето дете. В допълнение, витамини за бременни съдържат нива на други хранителни вещества, като желязо, което можете да се нуждаете по време на бременност.


в
Както заяви в началото на тази статия, знаейки всичко за бременността е важно както за жени, бременни за първи път, и жени, които са бременни, но децата вече. Горната статия е за да Ви информират за всичко, което трябва да знаете за бременността, така че може да бъде свободен от стрес опит.