Kur Snimki

Търся Съвети На Фондовия Пазар? Прочетете това

в
Има много начини да се печелят пари чрез инвестиране, и един от най-добрите начини за печелене на пари чрез фондовата борса. Ако смятате, че това, което е необходимо, за да се превърне в успех на фондовия пазар, но трябва малко да помогне, тогава си на правилното място. В тази статия ще ви помогне да разберете основните понятия за фондовия пазар и как да бъде успешен в една тема.


в
В дългосрочен план има смисъл, ако искате да печелите много пари от фондовия пазар на инвестиции. По-реалистични очаквания, толкова повече шансове имаш да успеем. Държи акции в портфейла си в продължение на всеки необходимия период за получаването на печалба.


в
Не позволявайте на алчността или нетърпение да контролират своите решения, когато става въпрос за инвестиране на фондовата борса. Купуват евтино и продават по-скъпи-това е общият съвет, защото има смисъл да се купуват акции, когато има голям шанс, че тя се издига в цената, дори ако ви се наложи да изчакате известно време<.BR />

в
Имайте в предвид, че стойността на акциите, трябва не само цената му. Това определено е възможно за скъпите акции ще бъдат занижени, и за акция, която струва лев, ще бъде силно надценен. При вземането на решение дали да инвестират в дадена акции, има няколко други фактори, за да преценят, че е по-важно. Цената на акциите трябва да бъде само една малка част от решението.


в
Когато се търгува с акции, намери стратегия ви харесва, и се придържайте към него. Например, можете да игнорирате поведението на пазара и да се фокусираме само върху потенциалната печалба на дружествата. След като инсталирате на вашия набор от правила, можете да се търсят големи инвеститори или финансов гуру, които споделят вашата философия, и можете да се учат от тях.


в
Преди да направите своя първи търговия, усъвършенствате своите стратегии, с помощта на симулатор на фондовия пазар. Има много такива програми, моделиране, достъпни онлайн, които позволяват да правят сделки, като използвате виртуални пари. Това е чудесен начин да се провери на техните инвестиционни стратегии и да изпробват потенциала на портфейла, без да рискуват реални пари.


в
Намери някои подценени акции. Това може да бъде трудно, тъй като се появява на целия пазар, намалява. Да се направи пълна търсене за тези, които имат по-ниска цена, отколкото е тяхната очаквана стойност на акциите в близко бъдеще. Ако компанията е солидна, и ако те обещават да покаже с ниска цена на акциите, те могат да бъдат добър избор.


в
Се плашим от маржин позиции на мечи пазар. Маржин позиции не работят много добре в условията на очаквания спад на пазара. Властите препоръчват индустрията за затваряне на позиции на пазара, докато на фондовия пазар започва възходящ тренд. След това просто инвестиране съвет може да Ви спести много за вашите инвестиции.


в
Ако сте близо до пенсионна възраст или вашите инвестиционни цели, а след това си върхове трябва да бъдат по-консервативни, отколкото средното за страната. С голяма капитализация, акции дивидент сини чипове и всяка компания, с ниски или с нулеви рисков капитал амортизация са добър избор. Това също е добро време да започнете да се намали на фондовия пазар и в облигации или други активи с фиксиран доход.


в
Се избегне изкушението търговия и запаси твърде често. В същото време има някои хора, които Ден за търговия, повечето от тези хора всъщност губят пари. Трудно е да се надмине пазара и психологията на човека, често води инвеститорите да продават на дъното и да купуват на върха. Това е точно обратното на това, че инвеститорът трябва да направи. Купуват акции на добра цена, а след това задръжте, ако нещо фундаментално се е променило в резерв стои.


в
Практика прави перфектни, така, можете да започнете реална търговия, с добри навици без грешки. Намери всички услуги, който предлага безплатно демо на платформата или сметки. Прост първоначален начин-инсталиране на стоп-загуба сума в долари, за да избегнете хвърли промоции. Този модел на портфолио трябва да ви накара да расте победителите, които само печелят популярност.


в
Ако искате да знаете формула за печелене на пари на фондовия пазар, всичко, което ви е нужно-това купуват по-малко и в същото време да продават скъпо. Това е като много хора правят много пари на пазара, и той ще работи за теб.


в
Да бъдат отворени, когато става въпрос за цените на акциите. Едно правило на математиката, че не може да се избегне, че високите цени на актив, толкова по-трудно го често, за да се генерира по-висока доходност на актива на базата на лихвения. Например, око на високите цени на промоцията и следете за временен спад, преди да закупят.


в
При вземането на предположения за оценка, да бъдат като консервативен, колкото можете. Инвеститорите, като правило, имат уникална навик картини на съвременни събития в тяхната картина на бъдещето. Ако пазарите са добри, бъдещето изглежда светло всичко наоколо, дори и на спадове и колебания са неизбежни. Освен това, по време на икономически спад, бъдещето изглежда неясен и тъмен без оборот, въпреки че това е малко вероятно.


в
Ако ще се инвестира в акции, това е много важно, какво знаете за раздробяване на акциите. Раздробяване на акциите-това е главно, когато компанията увеличи своя дял на броя, така че повече хора могат на това купиться. Например, да речем, ви принадлежи 20 акции по 10 долара всеки. В случай на разделяне на акции, може да стане собственик на 40 акции по 5 долара всеки.


в
Цялата информация, която току-що сте научили, можете да се чувствам малко претоварени, но това е нормално. Ако смятате, че е необходимо да прочетете отново тази статия и да разберат някои основни концепции, които са били представени, се уверете, че правите така. Вашата цел е да научите всичко, което можете за фондовия пазар, така че може да стане толкова успешен, колкото е възможно.