Kolko Sm E Normalniq Kur

Кош за играчки е лесно и забавно.
в

в
Знаете млад с предстоящия рожден ден? Имате нужда от подарък за съсед човек? Вие вероятно знаете, че децата обичат играчките. Все пак, ако имате дете, вие не знаете, как да пазаруват за тях. Съществува изкуство, в края на краищата. Продължавайте да четете за подробности.


в
Потърсете играчки, които вие вече знаете, че детето ви ще се радват. Разширяване на съществуваща колекция или да добавите любимата си играчка, която детето ви играе с приятели в дома си. Закупите играчки, които се вписват в дейност, вашето дете се радва. Също така въведе нови играчки, които позволяват на вашето дете да откриете нови начини да се забавляват.


в
Помислете за мястото, където планирате позволявайте на детето да играе с играчка. Много често родителите въвлечени в идеята за играчка за детето си, но не мислех, дали при тях в двора или у дома. Твърде малко пространство може да означава разбити мебели и аксесоари за всички наоколо.


в
Винаги трябва да се увери, че детски играчки купувате съответната възраст на детето, който ще играе с него. Винаги четете възраст играчка се препоръчва на опаковката. Много пъти играчки, предназначени за по-големите деца трябва да съдържат малки детайли, които могат да представляват опасност от задавяне на малки деца.


в
Ако детето ви е нараснал играчка, не си выбросишь! Мисля за продажба На играчки на разпродажба или да ги даде на Армията на Спасението. Има и други семейства, които могат да използват тези играчки, и те не могат да имат пари за по-нова версия. Какви играчки кошница за вашето дете може да бъде друго семейство съкровище.


в
Бъдете внимателни с играчки, които съдържат малки парченца. Прочетете препоръките на възраст от страна на кутията. Ако детето ви е под посочения възраст, най-добре потърсете друг вариант сега. Малки парченца за по-малките деца може да доведе до сериозни задави. Те могат също така да се препъва и пада.


в
Да се знае за предпочитанията на детето, за което купувате играчка за. Не всички играчки ще забавляват за едно и също дете. Опитайте се да помисли за тяхната идентичност и дейности, които те ползват. Не позволявайте така и коментари са изцяло диктуват това, което купувате. Основата на вашите решения за това, което чувстваш, детето ще се радват.


в
Направи бюджет за себе си. Винаги е хубаво, че детето се усмихна. Купувайки им нещо-това е един от най-лесните начини да се постигне това. Опитайте се да не се пренасят при закупуване на играчки. Задайте твърди бюджет за себе си и магазина за това, че те се предлагат в този ценови диапазон.


в
Не забравяйте да проверите кутия или опаковка, за да видите какви допълнителни предмети, трябва да се направи за определена играчка. Например, уверете се, че знаете какви батерии се нуждаят от, и какво оборудване е необходимо. Няма нищо по-лошо, отколкото да не бъде в състояние да играе с играчки, когато го получите, така че бъдете сигурни, че играчката може да се използва, закупуване на всичко необходимо.


в
Вижте мненията на играчки онлайн, преди да си купя нещо. Amazon.com и други онлайн магазини, често е пълен с коментари от възрастни, като теб. Те ще ви кажа какво да очаквате много повече, отколкото на рекламни материали и табели, придружаващ играчка в магазина.


в
Сега, когато четете тази статия напълно, вие сте готови да купувате играчки. Можете подарък на достъпни цени, качествени детски играчки за всички деца в живота си. Може дори да се направи колектор за възрастни щастливи. Който и да завършва с играчки, който купувате, ще бъде един щастлив турист!