Kolko Santimetra E Normalniq Hui

Всичко, което трябва да знаете за мебели
в

в
Бране на нови мебели за вашия дом може да бъде трудна задача, особено ако знаете много малко за това, което искате, къде да го получите, и че това трябва да струва. Най-доброто, което можете да направите, е да отделите малко време, докато се научим все повече по тази тема. Парче, което трябва да е проектирано, за да ви помогне да се справят с тази.


в
Когато организирате вашите мебели, уверете се, че не го поставяйте твърде близо до никакви източници на топлина. Това може да повреди материал и да доведе до намаляване на продължителността на живота на тези елементи. Трябва да избягвате поставянето на мебели в непосредствена близост до с климатик, тъй като на силен студ може да има вредните последици на материал.


в
Проверка на ъгли на всички дървени мебели, като дърво закрепени заедно. Качеството на обзавеждането трябва да бъде така наречените “Ууд се присъедини”, където две части в буквалния смисъл на думата е събрал в силна привързаност. Ако вместо това сте изпълнени с пирони или лепило, търсят най-добрия вариант. Мебели не може да продължи дълго, когато се влезе в тази страна.


в
Търсите цветове, които ще изглеждат добре в продължение на няколко години. Ярко боядисани мебели може да изглежда като добра идея в момента на покупката, но бързо се умори. Търсят прости цветове, които могат лесно да се поберат в различни стилове и декори<.BR />

в
Никога не купуват на всяка голяма част от обзавеждането, без предварително измерване. Знаейки, където да покажеш, това означава, като се уверите, че той е там, за да се вмести! Донесе сантиметровую лента, Когато сте пазаруването за мебели и знаят предварително пространствени ограничения, с които работите. Ако сте някога в краен случай, за да се обадя вкъщи и някой има ще ви дам характеристики.


в
Когато сте в търсене на нови мебели, проверка на дяловете на разделящото пространство в мрежата на магазини. Много от тези големи магазини има отделна територия, където те се проявяват междина и стоки на по-добра цена. Можете да намерите прекрасно договаряне при гледане на тези части.


в
Проверете производителя на прегледи, преди да купувате. Въпреки, че това може да бъде трудно да се открие коментари за парче си мислиш, може със сигурност да разбера дали наистина производителят е този, който прави качествени продукти. Това ще ви даде част от съзнанието за репутацията на производителя.


в
Преди да отидете в магазина, помислете, че ще ви трябва. Отбележете елементите, които можете да закупите и в коя стая, те ще останат. Също така обърнете внимание, ако мислите, че всеки цвят или фигура ще бъде хубаво. Този списък може да ви помогне да спестите много време и пари, след като всъщност стигна до магазина.


в
Спомням си в магазин за мебели, както онлайн, така и офлайн. Важно е да се види потенциалните покупки в лице. Онлайн изследвания-това е чудесен избор за сравнение на цените и проверка на цвят, то най-добре да видите всъщност мебел, която се обмисля. В реалния магазин, да може действително да реагират на парче.


в
При закупуване на отделни части от мебели, важно е да се провери своите чекмеджета и шкафове. Уверете се, че капаче работят, кутии са отворени, и че те дори, когато те са затворени. Това ще бъде голям проблем, ако ви доставили мебелите, само за да открият, че това не работи правилно.


в
При закупуване на мебели с чекмеджета или ключалки, се уверете, че те работят гладко и правилно. Проверка на една част от обзавеждането така, както и колата. Уверете се, че чекмеджетата се отварят без съпротива, и че ключалки и е толкова лесно да се освободи. Също така се уверете, че кутии са подходящи близо до мебели, ако тя е затворена.


в
Вие трябва да знаете за различните видове дървен материал, използван в мебели. Елемент е изработен от ПДЧ, например, не трябва да заповядам на същите цени, че нещо направено от твърда дървесина. Дървена скъп, но продължава почти вечно.


в
Преди да замине да се купуват нови мебели, от едър търговец на дребно, търси по-добра цена на друго място. Благотворителни магазини са чудесно място, за да намерите добри сделки. Следва също да се отбележи, разглеждане на Craigslist, eBay, за да видите какви елементи са. Може да бъде в състояние да купуват повече, тъй като цените на подробности ще бъдат по-ниски.


в
Въпреки че може да се изкушите да си купите голям, смел мебели с диви или ярки цветове, освен това, че за декоративни елементи, които могат лесно да бъдат преместени. Ако вашите вкусове се променят, големи и странно боядисани мебели може да бъде трудно да се препродават. Престой в неутрални и класически цветове за по-големи и скъпи мебели.


в
Не си купите мебели, на базата на строго в своя ценови диапазон. Магазини за мебели за любов възможността да се спестят, защото това ще ви помогне да си позволят всичко по-добре с течение на времето. Вие ще бъдете много по-щастливи, ако купи нещо, което наистина искате.


в
Работа избор на мебели за вашия дом може да бъде това, което винаги сте се страхували. Но, въоръжени с нови основа от знания, които трябва да бъдат развълнувани от перспективата. Използват електронни съвети, като добра отправна точка във всеки един момент Вие ще откриете себе си в необходимостта от нов парче или две.