Jena S Hui

Причините, за да се пази от определени застрахователни агенции
в

в
Застраховка… ние всички го имаме. Ние всички се нуждаем от това. Така че как да извлечете максимума от нашите пари? Има много да знаят и много-много, за да се избегне, когато става въпрос за всеки вид застраховка. Съвет, выложи тук, за да разберете, че можете да направите, за да спечели от спестявания, и да си застрахователни полици най-изгодно те могат да бъдат<.BR />

в
Когато вие получавате застраховка цитат уверете се, за да им каже всичко, което може да даде право на отстъпка. Например, средно училище, може би са били преди десет години, но сте били отличницей и какво ви дава право на отстъпка. Друго нещо е, че квалифицирани ме отстъпка е, че аз работя в областта на медицината, така че бъдете сигурни, за да им каже къде работите. Всички ние обичаме да се спестят пари, така че не забравяйте да попитате за всички възможни отстъпки.


в
При подаване на заявление за изплащане на застрахователно обезщетение, бъдете сигурни, че ще ми кажете да направя така. Това ще гарантира, че вашето искане ще бъде подадена своевременно и правилно, а също така са се погрижили в разумен срок. Задължително осигуряваме всички разумни информация за това, че застрахователните компании запитвания по същия начин.


в
За да не станете жертва на измама при закупуване на застраховка, трябва да се уверете, че имате всичко на хартия, трябва да работи. След закупуване на застраховка, трябва да получи застрахователна полица по пощата в рамките на няколко седмици. Ако нищо не се получи, моля, свържете се с вашата застрахователна компания и решите да отмените вашата застраховка.


в
Когато сте намерили фирма, за да се застрахова, намерете компания ще се излъчва и се разпространява при условията на лиценза за гаранционен Фонд на държавата. Този фонд ще се изплати дела в случай, че вашата застрахователна компания по подразбиране. Консултирайте се с вашия отдел на общественото осигуряване и те могат да ви предоставят по-подробна информация.


в
Можете да получите покритие на здравето на вашия домашен любимец. Кучета и котки, обикновено се покриват, но може да бъде в състояние да намери застраховка за други дребни животни. Много от собствениците на домашни любимци са решили да отидат без покритие домашен любимец, тъй като те се намират ограничени възможности и висока доплащане твърде трудно да се справят, но някои оценяват допълнително спокойствие.


в
В някои случаи, част от успешната финансова стратегия е изборът на правилния план за застраховка. Политика, която има ниски франчайз ще струва по-скъпо, но той ще те покрие изцяло във всяка ситуация. Бихте могли да хвърлят зарове и да имат по-голяма франчайз и плащат значително по-малко месечно, но рискът, че нещо се случва, а после поради голямата франчайз.


в
Преди да отидете на свой собствен, за да купите застраховка, консултирайте се с вашия работодател, за да видите, ако те предлагат план на компанията, която може да работи за вас. Много от фирмите използват силата на своята работна сила, за да получите планове и отстъпки, които са недостъпни за широката общественост. Границите могат да бъдат ниски, обаче, така че внимателно изучавайте планове, преди да направят избор.


в
За покупка на застрахователна полица за домашни любимци отклонения покритие. Някои компании няма да плащат за всяко посещение на ветеринарен лекар, ако сте на път и това може да доведе до сериозни разходи за предприемач за домашни любимци. Намиране на политика, която позволява достъп до други лекари и можете спокойно да пътуват заедно със своите мохнатым друг.


в
Тази статия ви е помогнало не само на значението на нашите ценности и на активите, а също и към какво се стремим и какво да избягвате при покупката и използването му. Осигуряване, които носим, може да бъде спасител, когато нещо не е наред. Ето защо имаме това и защо е така важно е да се разбере.