Iskam Hui

Начало сигурност съвети, които позволяват да се намали вероятността от счупване и


в
Осигуряване на дома е стъпка всички собственици трябва да се вземе, но някои хора не заморачиваются с това. Всичко, което е необходимо, за да защити своето жилище е определен обем от знания. Прочетете, за да научите повече.


в
Има сензори, монтирани на всички вашите прозорци. Това позволява да оставят прозорците отворени, когато ви няма у дома, а също така и Когато спите, без да се притеснявате за това, че е хакер да проникне в. Те са много скъпи и могат да бъдат намерени в местния отдел или магазин.


в
В края на нощта затворете завеси и щори за вашия дом. В допълнение към който ви дава повече на личния живот, това блокира ценни вещи в дома си от гледане. Да завеси отворен служи само като отворена покана за всеки, който иска да вземе нещо от къщата си.


в
Пазете вашите най-ценни вещи в сейф. Това е важно, защото никога не са искали ценни бижута и други предмети, за да видите неканени гости. Този сейф трябва да бъде скрит на място, където крадци не го намерите, например, една дупка в стената, на тавана или в мазето гардероб.


в
Проучване, проведено от служители на полицията показва, че 85 на сто от тях смятат, че къщата е защитен, има система за сигурност. Освен това, 60% от опитите за кражби са неуспешни, когато целта на къщата има система за сигурност. По тази причина, начало застрахователни компании дават отстъпка, ако къщата има система за сигурност.


в
Ако планирате да имате кабельщика или ремонт на човек дойде във вашия дом, да се въздържат от поставянето на бележки на вратата. Това показва, крадци, че за момента не е у дома, което ще ги направи по-склонни да ограбва къщата. Използване на телефонна връзка посочите вашите войници Подробности за вашето местоположение.


в
Вземете вашия гараж чист. Собственици често използват своя гараж за съхранение, като го изпълва с толкова пренаселено, че вече не може да се побере колата. Паркинг в гараж може да се откъсне от потенциалните крадци по няколко начина. Преди всичко, те не могат да проникнат в колата. Освен това, когато колата е скрито в гаража си, това е по-трудно да се следи, независимо дали сте у дома или не.


в
Разговор в полицията във вашия район, за да видите, че сигурността на програмата нямат. В много полицейски служби предлага консултации от специалисти, извършване на проверки, е спонсор на ближния си, и да ви помогне да се отбележи и да се регистрирате на своите ценни неща. Обърнете се към местния отдел на полицията, за да се установи дали те се предлагат за този тип програми.


в
Парк в гаража. Въпреки, че това може да се изкушат да използват гараж като допълнителна площ за съхранение вместо това, това ще означава, че имате парк, където всеки може да види колата. Не само вие сте си за вашето превозно средство, вандализъм, но те могат също така да следите, когато сте у дома и когато сте далеч.


в
Винаги слагай си къща плътно. Дори ако сте просто заехать към съквартирантите в къщата, трябва да се уверите, че вашият дом е в безопасност. Повечето се разпадат модули се случи, без да се вреди на всички – тогава крадецът просто ще си тръгне през отворена врата или проскакивает през отворения прозорец на някъде.


в
Има някои недостатъци на кабелната система за домашно сигурност. Един значителен недостатък е фактът, че системата не може да бъде преместен, ако трябва да продаде къщата си. Друг фактор е първоначалната цена за инсталиране. Тъй като стартирането на кабели са необходими услуги електротехник, струва много повече, отколкото безжична система.


в
Един от най-добрите начини да запазите дома на безопасно място, за да разберете вашите съседи. Съседи ще се грижат един за друг. Освен това, да опознаем своите съседи-това е чудесен начин да разберете какво се случва във вашия район. Те ще ви уведомим, ако пришълците са около и друга полезна информация за поддържане на дома си по-безопасно.


в
Ако не сте сигурни, трябва ли да си купя твърд кабелна или безжична домашна система за сигурност, се нарича локална охранителна фирма за консултация. Е Важно да се разгледат предимствата и недостатъците на двете системи, преди да вземат решение. Това ще отнеме представител на повече от час, за да се оцени вашия дом, преди да даде мнението си.


в
Внимавайте на кого давате ключовете си. Бъдете особено внимателни с един изпълнители, които работят около вашия дом. Уверете се, че те са компания с добра репутация. Някои изпълнители сенчеста да направи дубликат на ключовете към дома си, за да лесно да се счупят по-късно. Запознайте се с бизнес ресурси в района, за да се уверя репутация на изпълнителя чист.


в
Да се инвестира в масивно дърво или от метални входни врати. Много евтини врати са кухи, което ги прави лесно да ги изгони или да унищожи определен на нарушителя. Метални или дървени врати е по-безопасно, особено, ако приемате още една стъпка, да я инсталирате в метална рамка, както и.


в
Кучета са отлични системи за сигурност. Дори ако те са малки, просто шум, кучето лае, достатъчно е да наказателно премине към следващия дом. Кучето не трябва да бъде огромен пазач, защото лай обръща внимание на това, което се случва и с кука и мошеник иска да остане незабелязано.


в
Твърде много хора знаят как точно да направят дома си по-сигурен. Ако се притеснявате за сигурността на вашия дом и близки, трябва да се занимава с тази тема. Благодарение на тази статия, Вече знаете къде да започнете.