Hui Snimki

Мебели 101: най-добрите съвети и препоръки за вашия дом
в

в
И така, дойде време да замени мебелите в дома си и да обновите външния вид. Проблемът е, че наистина не знам как да започна. Ами, вие сте попаднали на точното място. В следващата статия ще ви представим един всички съвети се нуждаете, когато търсите мебели за вашия дом.


в
Преди да бързам да купя мебели, уверете се, че мярката на вратите в дома си. Би било обидно да платите доста пари за мебели, които не могат да се побере във вашия дом. Докато някои хамали да изгори врата рам, за да получите мебели вътре, други ще настояват за приемането му обратно в магазина.


в
За закупуване на една хубава мебели много лесно, ако знаете, че трябва да се търси. Винаги обръщайте внимание на производители, които се гордеят, че произвеждат качествен продукт. Има много фирми, които произвеждат мебели, която не може да издържи на изпитанието на времето. Само си купите мебели от производител на качеството, които ще стоят на техния продукт в продължение на много години.


в
При разглеждането на дивана, изберете този, който е с подвижни възглавници. Тези възглавници може да обърнете в продължение на година, така че износването е минимално. Ако не можете да обърнете възглавници, тогава очаквах, че ще трябва да си купите нов диван, на всеки няколко години по малко износване неизбежно се натрупват доста бързо.


в
Дълбочина на мек стол-това е важно. По-горе лице трябва да се търси столове, които предлагат по-добро седалката предоставя достатъчно място за краката по време на сядане. Ако сте високи, но са слаби или болни колене, след това потърсете по-малко дълбочина да си позволи по-лесно, ставане от стол. Ако сте по-кратък, проверете дълбочината, за да не се “писия”, когато растат.


в
Да попитам за изворите при закупуване на дивана. Ако продавачът не разполага с информация, която ви трябва, поиска да говори с управителя. Натиснете върху дивана и се чувстват, за изворите, за да се определи дали или не те се движат отпред назад.


в
По-голямата част от времето, мебели може да се преговаря за цената. Въпреки че продавачът очевидно иска да продаде един продукт, колкото е възможно повече, те обикновено са готови за компромис. Така че, ако видите, че ви харесва, но това е твърде скъпо, за да предлагат по-евтина цена. Ако те не желаят да правят компромиси, кажи им, че ще правят бизнес другаде.


в
Ако възнамерявате да эклектичность, стил на мебелите е един и същ. Вие не можете да купите мебели за дневна в същото време, или може да се наложи да се замени парче. Когато направите това, уверете се, че целите на ново парче, което ще бъде не просто украсена с мебели, но и да го хвалят.


в
Ако купувате мебели в интернет, софтуер търговецът на дребно е законно, преди да закупят. Виж в сайта на българска банка за развитие (Най-добър бизнес-бюро) или препоръки. Също така обърнете внимание на крайната цена, след плащане на всички данъци и разходи за доставка<.BR />

в
Онлайн покупка на улицата-тя е мъдра идея. Това ще ви даде представа за това, че е популярен, колко типични разходи. След това можете да посетите магазини със знанието, което ви трябва. Вие често ще намерите ревюта на продукти и компании, които ги правят, които ще ви помогнат да направите правилния избор, а също така.


в
Проверете обяви като Craigslist, когато пазарувате за мебели. Всеки ден, Можете да намерите много обяви за мебели за продажба. Продавачите на Craigslist са отворени за договаряне на цените, така че обикновено можете да получите нещо, на страхотна цена. Просто се уверете, че имате пари в брой на ръка, когато искате да закупите.


в
Измерете стаята си, преди да купувате, включително вратите в стаята. Тази стъпка е особено важно, ако сте пазаруването за голяма част от обзавеждането, като диван. Няма нищо по-лошо е, че от получаване на вашата нова мебел у дома, само за да откриете, че не можете да го получите в хола, или че той блокира преминаването, ако я поставите на място, което сте планирали<.BR />

в
Задаване на бюджет. Обзавеждане за дома може да е скъпо, много бързо. Не позволявайте на сметката на кредитната карта изненада в края на месеца. Отделят повече пари за по-големи парчета, като дивани и легла. Ако имате нужда да намалят разходите си, започнете с по-малки обекти, които не трябва да бъдат силни.


в
Да се създаде план за играта, преди да купите. Закупуване на мебели-сериозен въпрос, и става дума не само за цени. Това, че си заобиколен от себе си в дома си, и които могат да повлияят на това как се чувствате емоционално на дневна база. Наистина мисля, че вие искате да направите вашия дом, за да се хареса, и да се набележат план. Това ще ви помогне!


в
Ако имате малки деца в семейството си, не купуват стъклена маса с ръбове или ъгли. Децата могат лесно да се повреди при падане или удрях на стъклена маса кътчета. Стъкло може да бъде счупена и децата могат сериозно да пострада. Стъклена холна маса върховете са видими отпечатъци от пръсти лесно, така че постоянно трябва да се чисти стъкло.


в
Прочетох нежелана поща. Можете да намерите мебели обяви за продажба. Предложения достъпни, просто пропусна лодката. Можете да намерите само тези сделки, изброени в тези ненужни брошури, така че да ги проверите, преди да ги изхвърлите.


в
Ако още не сте закупили мебели до, придържайте се към класически стилове в умерени ценови диапазон. Тези елементи могат бързо да излязат от мода. Уверете се, че текущият стил е взето предвид, тъй като всички продукти трябва да вървят добре заедно.


в
Както можете да видите, че е много лесно да се обнови външния вид на дома. Въпреки, че задачата може да изглежда на пръв поглед е малко плашещо, ако следвате информацията, която е дадена за вас, вашите приятели ще говорим за мястото в продължение на няколко дни. Освен това, вие ще бъдете изпълнени с гордост, знаейки, че сте платили за него по-малко, това изглежда.