Golyam Huy

Млечница съвети: Използвайте ги за помощ.

в
Когато се научите, че ви има гъбична инфекция, може да се чувствате малко мръсни и не иска да чуе за него. Въпреки това, колкото повече знаете за това, което предизвиква гъбична инфекция, и какво можете да направите, за да се отървете от нея, вие ще се чувстват овластени за лечение на инфекции. Ето няколко съвета, които можете да използвате.


в
Съживяване на умения за лична хигиена може да помогне за предотвратяване на повтарящи се инфекции, дрожди. След като използва тоалетната, трябва да се избягва избърсване отзад шрифт. Вместо това, трябва да направите точно обратното. Това предотвратява разпространението на бактерии и дрожди, които биха могли да бъдат прехвърлени от аналната област във влагалището. Правилно почистете и напълно може да ви спести много дискомфорт.


в
Един от начините, по които може да се предотврати гъбична инфекция, да се ограничи приема на алкохол, което консумирате през деня и през нощта. Алкохолът може да навреди на имунната ви система, което е много важен елемент в борбата с гъбичките, което може да доведе до умерени и тежки гъбични инфекции.


в
Яжте повече кисело мляко. Употребата на кисело мляко не лекува вашата млечница. Въпреки това, някои жени са открили, че ежедневно кисело мляко, заедно с техните антибиотици може да помогне много. Да го пробвам. Ако имате късмет, той може да се отърве от гъбична инфекция по-бързо и да инфекция върне.


в
Естествен начин за борба с лека гъбична инфекция, обърнете се към вашия буфетной, скилидка чесън. Можете да създадете свещичка с чесън надрезав го с нож и го вкарва във влагалището през нощта. Ако се притеснявате за получаване, използване игла, за да дръпне въжето чрез карамфил. Ако имате някакви дразнене, незабавно да се отстрани скилидка.


в
Чудесен съвет за предотвратяване на гъбични инфекции, тя винаги се промени след тренировка. В потни спортни дрехи, които носите, може да доведе до гнойна инфекция. Влага минава директно до вашата кожа и ще увеличи шансовете подхванат инфекция. Така че да се промени и суха себе си веднага след тренировка.


в
Гъбични инфекции, обикновено се формират, когато една жена не е правилно почистване на влагалищной област. Ето защо е важно да си вагиналната област чиста по всяко време. Не забравяйте да изчистите всички територията (включително и вътрешните гънки) с помощта на мек сапун. Освен това, не е твърде трудно търкане.


в
Организмите, които причиняват гъбични инфекции обичат топли и влажни зони на тялото. Опитайте се да ограничите излагането на горещите вани и продължително вземане на гореща вана. Това ще намали шансовете за получаване на гъбична инфекция. През лятото се опитайте да не носят дрехи, които са прекалено тесни, че ще капана на горещ въздух около вагината.


в
Ако сте се борят с гъбична инфекция, опитайте се да използвате обикновен кисело мляко. Киселото мляко съдържа полезни бактерии, които могат да се борят с инфекцията. Той трябва да бъде без добавка на захар и обикновени тъй като захарта може да се влоши инфекция. Можете да го прилагат чрез напоена тампон, или може да се втрива в засегнатата област.


в
Ако използвате инхалатор за лечение на астма, трябва да се измива го поне веднъж седмично. С помощта на мръсни инхалатор може да доведе до развитието на гъбична инфекция в устата и гърлото. Ако имате заразения устата си, внимателно измиване на вашия инхалатор всеки път, когато го използвате.


в
Захарта ще подхранват вашите гъбична инфекция и да го направи по-лошо. Ако сте развили млечница, това е най-доброто, което можете, стойте далеч от всякакъв вид заведения и захар. Не пия газировку, ям бонбони и да стоят далеч от храни, твърде богати на въглехидрати също. Направете здравословен промени във вашата диета ще инфекция ще си отиде по-бързо.


в
Да се избегне един ден лечение на гъбична инфекция може да се купи в аптеките. Вместо това, опитайте се в на пет – или седем-дневно лечение. Лекарства в едно комплекти дозировка често са много силни и те могат да доведат до допълнително усещане за парене и дразнене, които са причинени от самата инфекция. Мулти-дневни курсове на лечение по-мощен и по-малко вероятно да бъде дразнещо.


в
Ако имате гъбична инфекция, важно е, че ще избегне сексуалното общуване, най-малко седем дни след началото на лечението. Дори ако вагината се чувства по-добре, там все още могат да бъдат лоши бактерии се намират. Ако имате контакт с тази бактерията все още е налице, можете да получите вашия гъбична инфекция, отново, отново и отново.


в
Опитайте се да използвате масло от чаено дърво. Масло от чаено дърво, понякога може да ви предложи незабавно освобождаване от гъбична инфекция. Използвайте само малко количество. Бъдете внимателни, когато го прилагат. Някои хора смятат, че тя е осветена. Това би било добра идея е да говорите с вашия лекар, преди да се опита да направи това за себе си.


в
Повече лактобацилус в диетата за лечение и профилактика на млечница. Тази бактерия се среща в природата във вашето влагалището и това помага за предотвратяване на гъбични инфекции. Можете да увеличите приема на bifidus, консумирането на такива продукти, като кисело мляко, ацидофилус, кисело мляко, кисело зеле, мишо, прясно мляко, сметана и сирене.


в
Когато имате информация, която трябва да се борим с гъбична инфекция, не по-комфортно с идеята, тъй като сте разбрали, какво всъщност се случва и как може да се спре разпространението на инфекцията. Използвайте съветите в тази статия, за да ви помогне да се справят по-добре с гъбична инфекция.