Golqm Xui

Украсете дома си като професионалист
в

в
Вие искате да бъде следващата голяма интериорен дизайнер? Мисля, че имате какво е необходимо, за да превърнете дома си в истинско произведение на изкуството? Ако е така, тогава вие ще искате да прочетете тази статия и вижте какво можете да научите за това как да бъде добре закръглени интериорен дизайнер<.BR />

в
Да бъде дизайна на кандидатите. Ако имате проблеми с представянето на идеи, дизайн, flip списания, каталози и интернет за inspriation. Ако намерите проекта, който ви харесва, точно копие на всичко, което те са направили. Намиране на цвят цветове, мебели и аксесоари, които да съответстват на картината. Това ще облекчи напрежението идва с нов дизайн и това гарантира, че вие ще бъдете в крайна сметка с дизайнерски вид.


в
Ако планирате раждането на дете, се опитват изберете стая под спалнята, за да вземе детето си. Това е важно, тъй като вие не искате, ще трябва да мине дълъг път, за да стигнете до детето си в средата на нощта, когато той или тя плаче.


в
Вие някога да сте чували старата поговорка за това, премахване на една част от бижута, преди да напусне къщата? Същото правило важи и за интериорния дизайн. След като сте готови, украса на стаята, да му се даде добър поглед и отделете известно време, за да редактирате надолу вашия дизайн. Дори ако обичаш всяка една възглавница, растение или картина в дома си, вие не искате, за да изглежда стаята претрупана.


в
Да се създаде някаква елегантност на стаята с помощта на стенни лампи за осветление. Затъмняване на светлината, която излиза от стената се счита за необикновени и романтични. Можете да ги получите в най-различни форми, цветове и промишлени дизайни, така че те ще бъдат идеално се вписват в темата на вашата стая.


в
Когато козметичен ремонт на малката кухня, запази цвета палета на светло. Светла цветова палитра ще ви позволи да украсяват пространството и го правят да изглеждат по-големи. Това също така е най-добре да се съсредоточи в един или два цвята, за да запазите място от появата на един зает. Светло синьо, морско зелено, бяло и слонова кост са чудесен избор за малко кухненско пространство.


в
Се използва много нива на осветление. Благодарение на използването на осветление в дизайна можете да изпълните няколко мнения в една и съща стая. Горната светлина, като правило, са необходими, но опитайте се да инсталирате димер, така че можете да променяте ниво и създаване на атмосфера през нощта. Задайте светлини за привличане на вниманието към произведения на изкуството. Осветлението е важно за четене на кътове или кухня се приготвят зона. Диференцирани осветление ще ви позволи да изградите множество емоции с един дизайн.


в
Това е добре, за да се справи с настоящите украса и теми. Те могат да освежите стаята и се добавят свежи нотки. Обикновено, ще искате да включите тези елементи само за акцент. Ако вашите любимци печат възглавници не е актуално, можете лесно да ги замени с нещо друго. Въпреки това, разтегателен с щампи на зебра може да бъде трудно да се замени.


в
Не се страхувайте в творчеството, Когато рисуваш стая. Ресурси в интернет са многобройни и могат да предоставят богата информация и дизайнерски идеи. Можете да включите скучен стая в специално помещение в нито един момент на всички, когато си мислят творчески за стени латекс.


в
Уверете се, че сте се определи темата за вашата дневна, Преди да започне проекта. Можете да изберете, за да имат много игриви хол с развлекателна система и играчки, ако имате деца, или в тиха, всекидневна с камина, Ако младоженците<.BR />

в
Надявам се, всички съвети, които сте научили можете да разберете как да се намери начин да бъде уникален и добре закръглени интериорен дизайнер. Навлизам в тази тема с увереност и най-добър резултат трябва да се превърне за вас, успех във всички бъдещи начинания.