Golqm Kur

Опробованные и верни съвети, за Да подобрят своите лидерски умения
в

в
Искате да сте били по-полиран лидер с всички нужни умения? Ами, това отнема време, за да научите това, което е необходимо, за да стане по-добър лидер. В действителност, е това, че живеете, както можете да научите повече. И така, сложете тези съвети в живота си, което предстои да прочетете.


в
Когато става дума за пари, да гледат в перспектива, ако това е възможно. Всеки иска да покаже тримесечни печалби, но ако се увеличи печалбите в краткосрочен план за сметка на повърхностност на наемането на софтуер и материали, които служителите трябва да си вършат работата, вие и вашата компания ще бъде в крайна сметка в крайна сметка стисна плаща два пъти.


в
Това, което е необходимо за насърчаване на група единство. Това означава, като се уверите, че всички знаят, какви задачи те трябва да се изпълняват и че всички останали го правят. Това предотвратява дублирането на усилия. Освен това, уверете се, че всеки член на екипа притежава други информирани за постигнатия напредък. Това прави бюджет и време се проточи по-рядко.


в
Един от най-важните аспекти на всеки лидер е способността за създаване на атмосфера на доверие сред своите служители. Служителите, които се доверяват на своите ръководител, готов да направи повече, за да помогне на компанията да постигне успех, отколкото тези, които не вярват на своите ръководители. Винаги да бъде честен, когато комуникацията със служителите.


в
Нека другите да знаят за възможни проблеми. Използвани въпроси скривалището на това, че бизнесът е направил, но умни лидери, които сега вървят в обратна посока. Каква е причината на това? Общуването е по-важна в съвременния свят. Историята може да излезе, без значение дали искате това, или не. Не е ли по-добре да контролира ситуацията, отколкото да отговори на него? Това е нещо, което великите лидери.


в
Ако имате служител, който отива по-горе и след призива на митото, не се колебайте, за да им даде допълнителна похвали и награди. Въпреки че може да изглежда, че играят в “снимки”, вие им давате нещо, което те заслужават. да бъде отворен с други служители за това, така че те са наясно, че наградите идват с тежка работа.


в
Като лидер, трябва да се създаде положителна атмосфера. Никой не иска да работи на място, пълен с негативизъм. Вие трябва да работят, за да открият възможностите във всяка ситуация и се опитват да се насладите на всеки ден. Останем позитивни и да помагат на други да остане положителен. Знам, че можете да създадете нещо прекрасно и със своя екип.


в
Не просто лети на седалката си панталони. Вместо това, вземете в ръце книгата и да се чете. Не просто четене на книги за лидерството, бизнес, или. Можете да намерите полезна бита знания, които могат да бъдат приложени към вашата роля като бизнес-лидер в различните видове на книги, дори и тези, които разказват измислени истории!


в
Уверете се, че хората знаят, че искате успех на екипа. Ако сте в позиция на власт, някои може да предположи, че искате само слава за себе си. Ето защо е важно да правиш това, което нека другите да знаят, че сте на тяхна страна, и че ръководството ще даде добри резултати за всички<.BR />

в
Рокля част. Съществува гледна точка на лидерството. Ако се вгледате в роля, хората ще реагират на вашето ръководство е много по-позитивно и открито. Ако се обличаш зле, това ще бъде по-трудно да се катерят ръководството на регистрацията. Това все пак е възможно, но за да го направи по-лесно за себе си и да бъде най-добрият облечен човек в офиса.


в
Насърчаване страст към работата си. Когато вие показвате ентусиазъм за нещо, което е заразна. Покажи ентусиазъм за нов проект и да бъде страстен за идеи за вашия екип. Насърчаване на страстен и екстази нагласа за работа-това е чудесен начин за стимулиране на креативността в екипа.


в
Цялата работа-сили, или команди, има проблеми от време на време. Като лидер, важно е, че ще се справят с, и се опитват да решат тези въпроси, своевременно и по подходящ начин, който носи полза на вас и вашия екип. Опитайте се да се създаде комитет, който ще ви помогне да определите и приоритизировать, екип въпроси. След това, да привлече им помогне в намирането на решения на тези проблеми.


в
Да бъде добър модел за подражание за работниците и служителите. Не прячься за титлата. Вие трябва да служи за пример за такива неща като добро отношение и отзивчивост. Лицемерието винаги избягваше след това. Уважай и те ще се спазват.


в
Уверете се, че сте учтиви. Прекарват времето си със своите служители. Нека те идват към вас със своите притеснения. Ако имате натоварен график, опитайте се да намерите час или два, когато можеш да се справиш с прекъсвания. Уверете се, че вашите служители са наясно, че те трябва да се чувстват комфортно ви приближава с всички проблеми или въпроси в тези часове.


в
Докато степента на увереност в себе си е полезно в някои аспекти на лидерството, помислете два пъти преди да се използват агресивни хумор. Този особен вид хумор, като правило, за да спечели от смях за сметка на други, които могат да създадат враждебен и неприятна работна среда. Това също го прави трудно за членовете на вашия екип, за да видите как сте честен, толерантен ръководител.


в
Силни лидери, хора, които са ваксинирани правилните ценности на другите и да учат на правилно знание. За да бъде успешен лидер, трябва да се помни това, което е описано тук. Можете да се осигури вдъхновение и истината на хората и да помогне за да им даде насока, която те са необходими.