Goliam Hui

Малко настолни компютърни познания, за да научите нещо,

в
При избора на настолен компютър може да се окаже трудна задача за всеки човек. Кой, придобиване на добър обем знания за предмета, до търговски, това наистина може да бъде постигнато. Продължавайте да четете за някои полезни съвети за закупуване на компютър, който ще отговори на нуждите на вас и вашето семейство.


в
Ако искате да спестите пари при закупуване на компютър, помислете за закупуване на събраните модели. Можете да търсите в сайтовете на големите производители на компютри, като например HP или Dell, където ще намерите най-изгодните оферти за компютри, които са били върнати на дружеството, който е ремонтиран и се продава на по-ниски цени.


в
Проверете различни уважавани високотехнологични сайтове за оценка на всеки компютър, преди да вземат решение да го купи. Важно е да прекарате малко време да го прави важни проучвания, преди да се инвестира голяма сума пари в нов настолен<.BR />

в
При закупуване на работната маса, не само да мислят за вашите нужди и днес, помислете за бъдещето си, също трябва. Вие, най-вероятно, този работния плот на няколко години, така че, ако мислите за това, че на снимки или видео, искате да получите вашия компютър, който ще се справи с бъдещата си работа. Това е по-скоро инвестиция, но това ще ви спаси от прекалено бързо, за да купя друг компютър след тази покупка.


в
Изберете компютър с DVD-Writer, ако имате нужда от преместване на големи файлове. Обикновен cd-rom оптично устройство, не може да направи достатъчно за вас, когато имате големи видео файлове. Много програми и файлове изискват повече памет, DVD предлага. Тя струва малко по-скъпо, но място за съхранение на стойност.


в
Резервно копиране на компютъра от време на време. За съжаление, компютри катастрофата и да се вземат всички данни на твърдия диск с тях. Много пъти, че на данни е много важна и тя може да бъде разрушителна загуби неща, като снимки, документи, или всичко, което се съхранява на вашия компютър.


в
Ако сте геймър търси нов настолен компютър, проверете системните изисквания на играта, която искате да играете. По този начин, ще бъдете сигурни, че имате право компютър за игри, на които ще се играе. Можете също така да искате да проверите с игрални сайтове и форуми, за да видите кои компютри са най-добрите поздрави игри.


в
Задайте времето, когато искате да си купите компютър, вместо да изберат един определен ден възнамерявате да направите покупка. Ако се даде прозорец от три или четири седмици, за да имате време, за да държи под око на разпродажба, отстъпки и дори нов обновен реклами на сайтове, за да увеличите спестяванията.


в
Ако имате хриптящ на семейството или сте склонни да бъдат сковани себе си, наистина да се помисли за получаване на застраховка на вашия работен плот. Вие сте тук някои хора казват, че застраховката-това е загуба на пари, но и в случаи, когато знаеш, инциденти се случват твърде често, определено трябва да се покрие<.BR />

в
Опитайте се да намерите добри компютри на ниски цени при закупуване. Компютри често по-скъпо. Знаейки, че вашите нужди ще се извърши покупка на компютър много по-лесно. Знаят за това оборудване, преди да го купуват. Важно е да се получи като висока производителност и добро качество.


в
Имайте в предвид, че терминът работния плот се отнася до двете плоски настолни компютри и случаи кула. Знаете къде смятате да поставите компютър, след като го купувате. Да го измеря, за да е достатъчно сигурно, че има номер и проверете, за да видите, че той може да подкрепи такава голяма тежест. Пълен размер на кулата може да се стигне лесно до общо до 20 см на височина и на дължина и тежи 15 килограма повече.


в
Ако имате проблеми с вашия компютър, и не мога да разбера, какъв е проблемът, смятат от изменението на климата. Тези машини могат да бъдат чувствителни към въздействието на топлина, студ и влага. Уверете се, че вашият настолен компютър в термично стабилна среда и не са изложени на прекомерна влага. Освен това, да го освободи от прах!


в
Когато сте в пазара за настолни компютри, трябва да се търсят онези, които идват с много налични програми. Закупуване на всичко това поотделно, може да ви струва доста пари. Там може да бъде повече програми, отколкото е необходимо, но вие можете веднага да ги премахнете, вие купувате компютър.


в
Как се решава между Mac или PC, не забравяйте, че и двамата са отлични марки. Ако искате нещо по-прост за настройка, или трябва да се справят с видео или да се отдадете на графичен дизайн, Mac-това е страхотно. Ако искате лесно надграждане на колата или за изпълнението на най-често срещаните софтуер, PC е най-добрият избор.


в
Да видим, че софтуерът идва заедно с вашия компютър. Не всички компютри са със стандартни програми, като текстови процесори. Някои компютри имат само безплатни пробни версии на тези програми. Което ще доведе до намаляване на цената на настолен компютър, но когато купувате софтуер от себе си, това може да ви струва още повече.


в
При закупуване на компютър от индивидуалния източник, се уверете, че не се мамени. Не купувайте стари компютър през Интернет и да не се купуват нов компютър от източник в интернет не са запознати. Физически покажи на процесора на вашия компютър, за да сте сигурни, че той не е бил прокачен и проверка на CD-ключ, за да сте сигурни, че първоначалната покупка е права.


в
На всеки шест месеца, или така, стартирайте средство derangementer диск за почистване на вашия твърд диск. Тази програма сортира всички файлове на твърдия диск и сортира ги на правилното място. Когато файловете и данните на вашия твърд диск, и вашата система ще работи на необходимото ниво.


в
Без нужната информация, той може да бъде трудно да се придобие право на настолен компютър за вашите нужди. Но, ако искате да прекарате известно време в проучване на информация, такава, като намери по-горе, вие ще бъдете в състояние да постигне успех. Надяваме се, тази статия е предоставил какви изводи имате нужда, за да вземе решение, което ще ви направи щастливи.