Golam Kur

Кратък наръчник за това как да отида за пластична хирургия
в

в
Козметична хирургия може да бъде мечта, или абсолютен кошмар! Ако и вие обмисляте, като този вид работа, да станат образовани, както вие, може би, за да се гарантира пълно удовлетворение от резултатите. В следващата ни статия ние ви предлагаме да погледнете в козметичната хирургия и като трябва да се обърне към различни процедури.


в
Посъветвайте се с вашия лекар, тъй като той или тя ще попречи на образуването на кръвни съсиреци по време на операцията. Като правило, ще ви бъде предоставена антикоагуланти, за да се предотврати образуването на кръвни съсиреци. Ако това решение на вашия хирург иска да използва, консултирайте се с вашия лекар, за да сте сигурни, че можете спокойно да приемате лекарства за разреждане на кръвта лекарства.


в
Вижте колко дълго ще ви отнеме, за да се възстанови след операцията. Попитайте за това, колко болка трябва да се очаква. Може би трябва да се вземат болкоуспокояващи или планирате да прекарате няколко дни в леглото след операцията. Да вземе всички необходими мерки преди това ще се направи операция, ако трябва да се очаква дълго възстановяване.


в
Операцията струва много скъпо, и това кара лекарите много пари, затова вие трябва да бъдете много внимателни за това къде отиват парите. Проверка на фона на вашия лекар и да прочетете някои коментари. Не се подлъгва с помощта на хирург, само защото те е брошура, която прави нещата изглеждат страхотно<.BR />

в
Проверихте ли училище вашия хирург, и сега вие се чувствате абсолютно удобно? Е, има още една стъпка, която трябва да се търсят в злоупотреби. Всичко дела за злоупотреби са на разположение на кодекса за счетоводство. Това може да ви помогне да видите, ако вашият потенциален хирург, е имал някакво минало БОЧ работни места.


в
Много е важно да изберете козметичен хирург, който има необходимите сертификати за извършване на процедури, които имат за цел да се получи. Много лекари нямат опит в типа на услугата, която желаете да предложите на вашите услуги за вас. Ако отидете с вашия лекар, който няма опит, тогава вие рискувате процедури не в момента.


в
Попитайте вашия лекар, за да ви покажа снимки от минали пластични операции, той е изпълнил. Надявам се, докторе, че вие обмисляте да ви покажа някои от неговите творби. Това ще ви помогне да видите, ако искате да го изберете, за да направите вашата пластична операция, или не.


в
Трябва да се проучат различни алтернативи на козметичната хирургия. Например, ако се интересувате от промяна на размера на гърдите си или липосукция, здравословно хранене и много физически упражнения могат да ви помогнат да постигнете целите си и да спестите много пари. Дайте си няколко месеца, за да опитате различни варианти, преди да се съгласи да се подложи на операция.


в
Ако не сте на витамини, може да искате да започнете, преди да се направи процедурата. Като всяка операция има тенденция да се нарушават тялото си необходимите хранителни вещества и витамини. Прием на витамини като най-малко един месец преди операция намалява шансовете си за загуба на голямо количество витамини.


в
Без значение колко незначителни процедури в козметичната хирургия, ще трябва здраво мрежа, поддръжка на място. Уверете се, че вашият приятел или роднина знае точно къде се намирате и какво правите. Вашият хирург и екипът му трябва да имат съответната информация за контакти е прекалено. По този начин, в случай на неочаквани усложнения, ще има някой, който е готов да ви помогне.


в
Как да изберем пластичен хирург, е важно да се изследват вътрешната история на кандидатите. Вижте, колко време те извършват операции, които ви интересуват и колко същата процедура, са завършили успешно, също. Освен това, можете да искате да разгледате цялата си професионална история. Внимателно чрез проверка на техния произход, вие можете да се чувствате по-уверени с общата им квалификация.


в
Без значение, каква част от себе си се интересувате подобри, вие наистина трябва първо да бъде умен потребителя и собственн-защитник при разглеждане на възможностите на козметичната хирургия. Задават се много въпроси, получават второ или дори трето мнение по въпроса, преди да се ангажират с нищо. Надяваме се, тази статия ще ви води в правилната посока и в посока на най-доброто решение.