Debel Hui

Как успешно да се справят с гъбична инфекция
в

в
Дрожди инфекции рядко е сериозен медицински проблем, но може да бъде много досадно за жените. Има редица начини за борба с гъбична инфекция и стъпки, за да следват, за предотвратяване на гъбична инфекция от развиващите се на първо място. Ето какви съвети е намерил тук всички об.


в
Кисело мляко е един чудесен начин да се намали възпалението и болката, която ще изпитате от гъбична инфекция. Просто опитайте се да се консумират поне по една чаша кисело мляко на ден, и не само вашите симптоми да бъдат намалени, но вие ще се чувствате много по-комфортно, като ден носи на<.BR />

в
По-контра болкоуспокояващи могат да се премахнат някои неприятни усещания от млечница. Тези инфекции могат да създават много дискомфорт, като ден е, както искате, за колкото се може повече за намаляване на симптомите, за да бъде толкова продуктивни, колкото можете, на работа или в училище.


в
Трябва да се помни, че въпреки че някои лекарства могат да ви помогнат, на други може да увеличи шансовете си за получаване на гъбични инфекции. Например, когато приемате антибиотици, когато сте болни, вие не само убива вредните бактерии ще убиват добрите бактерии, които ще ви помогнат да се бори с дрожжевыми инфекции. Ако това е проблем за вас, консултирайте се с вашия лекар.


в
Като жена, може би си мислите, че douching вагиналната област ще ви помогне да запазите чисти; това не е вярно. Когато кретен, не оголване на естествените защитни обвивки на влагалището, което позволява на гъбични инфекции в очите. Douching също така премахва добри бактерии в тялото ви, което ви кара да се по-податливи на инфекции.


в
Вземете вана с няколко чаши ябълков оцет се добавят към водата. Оцет ще запази мая от разпространение и да помогне на вагината го възстанови естествения рН. Опитайте се да не седят в банята по-дълго, отколкото обикновено. Ако предпочитате душ, смесете 3 супени лъжици. от ябълков оцет с една квартой вода.


в
Лечение на лека млечница с обикновено, неподсладено кисело мляко. Можете да фиксирате кисело мляко тампон апликатори или пръстите на гумени ръкавици, за по-лесно поставяне и успокояващ свещи. Можете също така да използвате спринцовка, за да нанесете кисело мляко. Носенето на уплътнението с помощта на това лечение, за да запази елементарно до минимум.


в
Пробиотиците трябва да бъдат включени в диетата си, ако получите редовни гъбични инфекции. Ацидофилус бактерии, открити в киселото мляко, – това са бактерии, които също пробиотик, който може да помогне на организма да поддържа естествения баланс на бактериите. Какво може да помогне да се намали или напълно да се отървете от инфекция. Можете да ги закупите в прах и таблетированной форма.


в
Ако използвате инхалатор за лечение на астма, трябва да се измива го поне веднъж седмично. С помощта на мръсни инхалатор може да доведе до развитието на гъбична инфекция в устата и гърлото. Ако имате заразения устата си, внимателно измиване на вашия инхалатор всеки път, когато го използвате.


в
Не забравяйте, че можете да имате по-чести гъбични инфекции, когато се очаква. При възникване на гнойна инфекция по време на бременност, консултирайте се с гинеколог или акушерка. Някои процедури не може да бъде безопасен за употреба по време на бременност, и вашият лекар може да ви посъветва най-безопасният начин на действие, като се има предвид обстоятелствата.


в
Излезе от своята потни тренировка дрехи възможно най-скоро. Потную дрехи тренировка карат организма е изложен на влажна среда. Когато в тази среда е налице в областта на влагалището, то тогава резултатът може да бъде болезнено и неприятно млечница. Вземете със себе си промяна на дрехи за фитнес и променя, както само ти умееш.


в
Не носете тесни панталони, като ликра и тесни дънки. Можете да обичаш своите тесни дънки, но те не позволяват на тялото да диша. Инфекции, вероятно, в случай, че ви пречат гениталиите си от получаване на съответния въздуха. Изберете въздушни, леки панталони, много удобни.


в
Ако имате дрожди инфекции, опитайте да използвате по-контра противогъбични кремове. Можете да ги намерите в местния магазин за хранителни стоки или за аптека. Те се предлагат под различни имена, като “Мандаспрей” и Monistat. Да се прилага крем, както е посочено в засегнатата област, за да помогне за успокояване и лечение на симптоми на млечница<.BR />

в
Когато сте се борят с молочницей, не е направил нищо, което отслабва имунната ви система. Това включва в себе си противозачатъчните таблетки и антибиотици. Douching също нарушава влагалищную зона на местно ниво, до такава степен, че не е полезно. Дайте възможност на тялото да се пребори с инфекцията, незасегнати от вашите действия.


в
Има много продукти, които могат да допринесат за гъбична инфекция, като потиска имунната система и позволява на маята, за да расте. Ако страдате от чести инфекции от дрожди, опитайте се да избягвате тези продукти, като захар, сирене, алкохол, гъби и млякото. От друга страна, продукти, като кисело мляко с живи култури може да потисне свръхрастеж на дрожди.


в
Не носете стегнати, синтетични дрехи. Прилепнали дрехи задържат топлината и влагата от вашата кожа, която осигурява идеални условия за размножаване на дрождите. По този начин, трябва да носят широки дрехи, която е изработена от диша материали, когато това е възможно, ако искате да се предотврати нова инфекция или предотвратяване на разпространението на съществуващия гъбични инфекции.


в
Опитайте се да не носите мокро бельо или бански костюм в продължение на дълги периоди от време. Влага от мокрите дрехи създава топла, влажна среда, че мая е просто обича. В горещите летни дни, нося със себе си резервни бикини, за да се промени, за да се предотврати възможността за мая, за да растат. Да смениш своя мокър бански възможно най-скоро, за да ви помогне за предотвратяване на гъбични инфекции.


в
Не позволявайте на молочнице да ви надолу или да се насладите на любимите си дейности. Млечница-това не е краят на света. А още по-добре, въпреки че, да се вземат превантивни мерки, за да запази млечница дори и от развиващите се. Използвайте съвети четете тук и да получите с живота си.