Chikiq Predi Trenirovka

Полезна информация Ви трябва да знаете за изкуства и занаяти
в

в
Представете си всички възможности можете да получите, когато се прави на изкуствата и занаятите. Ако търсите ново хоби, или сте опитен занаятчия, който търсят нова информация и съвети, тази статия ще бъде за вас полезен. Продължи да четеш, за да научите повече за изкуства и занаяти.


в
Ако търсите в началото на работа с кука или спици, отделете време, за да гледате онлайн. Можете да намерите безплатни видео клипове в YouTube, които ще ви помогнат с помощта на различни шевове, които трябва да знаете. Можете също така да искате да намерите безплатни схеми за бродерия в различни блогове или форуми, че е там.


в
Работата по декоративно-приложни изкуства с деца. Това може да бъде чудесен начин за вас, за да ги научи, че знаете, но това е също и чудесен начин за вас да научите нови неща заедно. Прекарвайки времето си заедно на изкуствата и занаятите, вие ще изгради спомени и трайни отношения.


в
Уверете се, че всички изкуства и занаяти проекти ще правите с децата на съответната възраст. Ако работите с няколко различни възрасти, трябва да се раздели на проекта на части и се разреши на децата да работят за нещата, които смятате за необходими за своята възрастова група.


в
Проверете график на занятията в местния магазин на кораба. Много дюкяни предлагат седмични сесии за различни изкуства и занаяти проекти, в опит за съживяване на бизнеса и да бъде част от общността. Те трябва да имат месечен график за печат, за да гледат на, или пък може просто да поиска всяка седмица.


в
Събиране на елементи от около двора си за изкуство и колекции и приложно изкуство. Има толкова много естествени неща, които могат да бъдат наоколо, че ще дойда много полезно за предстоящите си проекти. Някои от най-популярните неща, които можете да намерите на открито включват борови шишарки, гладки камъчета, и дори цветни листа.


в
Търсят начини за повторно използване на стоки в изкуствата и занаятите проекти. Има много неща, които може да се направи със стари опарникы, чонсервные банкы кафе, стари списания, ролки тоалетна хартия и просто за нищо друго можеш да се сетиш. Ако търсите за проект, като се има предвид повторно използване на продукт, който бихте искали да се изхвърлят.


в
Да станем приятели с хора, които притежават или работят за местния хоби магазин. Това може да ви помогне да получите ценна информация за разпродажби, промоции лоялност и специални оферти. Може дори да бъде в състояние да покаже на занаятите и да се срещам с хора, които се интересуват от същата занаята, че и вие сте.


в
За да направите мозайка огледалото, че е стабилен, не е прекалено тежък, смятат шперплат като подкладочного материал. Дъска Харди е водоустойчив, но ако вешаете огледало в близост до душ-кабината, няма нужда от фон, че много от теглото. Огледало от всякакъв размер да се наложи изумителен кука с дъска Харди подкрепа.


в
Ако имате боядисани с масла и не е доволен от творенията си, винаги можете да се боя от него. Маслото е гъвкав, и на повърхността няма да пострада от повече палто. Това понякога може да даде картина на допълнителна дълбочина и интересен дизайн.


в
Търсете по изкуствата и доставка на занаяти в двора на продажбите или благотворителни магазини. Много пъти, хората ще се опитват да се отърват от своите изкуства и доставки на кораби, и когато го правят, можете да ги получите за по-голяма цена. Дръжте очите си отворени за доставки, и трябва да бъде в състояние да намерите някои големи сделки.


в
Когато правите изкуства и занаяти проекти с децата си, това може да бъде забавно, така и отлично морето. Тя също може да бъде доста мръсно. За да запазите дрехите на вашето бебе могат да бъдат покрити с боя, използва стар, извънгабаритни тениска като арт престилка. Можете просто да изтрие този импровизиран престилка и отново да го използвате отново и отново.


в
Да даде на децата си въведение в процес на изготвяне, да се започне с акварел. Боя не остави незаличими петна по дрехите, Ако се отнасяме към тях достатъчно бързо, че това е почти невъзможно да се притеснявам работната повърхност с тях, ако ти си ги правилно. След като децата са усвоили това, е време да се премине към по-новата бои.


в
Учете детето си, като модели работят с помощта на спирографа. Гледане на химикалки да се движат чрез своите структури, като отидеш чрез различни форми показва на децата си, колко много и различни модели на вълната във физиката работа.


в
Има много начини, по които можете да спестите пари при закупуване на изкуствата и занаятите доставки. Един от най-добрите начини при закупуване на тези материали Онлайн, за да търсят купон. Много търговци на дребно купон кодове, които ще ви дадат определен процент от вашата поръчка или дори безплатни доставка и обработка.


в
YouTube е отличен източник за обучение, как да се направи занаяти. има хиляди клипове на всеки проект на кораба, достъпни за вас, за да гледат и да се учат. Просто въведете името на кораба, който ви интересува, и след това да видите видеото, докато не намерите този, който е точно за вас.


в
Сега е време да се сложи съвети, които сте прочели в теста. Не си ли се радвам да направя следващото си произведение на изкуството? Той се чувства добре, за да използвате неща, които ще разберете, как да направите по-добре твоето изкуство, и затова трябва да узнаят повече. Изкуство и занаяти-това е толкова забавно!