Челик Форум

Съвети за да ви помогне да разберете основите на видео игри и


в
Има един тон на различни видове игри. Всяко име, като правило, трябва да бъдат достъпни за няколко конзоли и персонален компютър да играе. Много игри са на разположение за мобилни устройства, а също така. Има много начини да получите на игралното образование, включително и в статията по-долу.


в
Когато на подаръци в игра, уверете се, че намери рейтинг на ESRB; това е важно, ако е подарък за бебето. Колкото повече знаете за класиране, толкова по-подготвени ще бъде в определянето на това, че игрите могат или не могат да бъдат подходящи за вашето дете. Това трябва да бъде определен предвид, преди да направите покупка.


в
Бъдете внимателни, за да позволи на вашето дете да играете онлайн видео игра, особено на игри с жив аудио. Тук можете да нецензурно се изразява в тези канали, но също така и голям тормоз. Там също може да бъде деца хищници в тези чат стаи. Знам, че детето прави и контрол на тези времена чат в тяхна защита.


в
Ако сте заинтересовани в играта, което има продължение (или два), за да преминете към най-новата версия на играта. По принцип колкото по-нови, толкова по-интересно име, ще бъде. Следователно, не е да започнете от самото начало и да си проправите път през. Просто отидете на по-добра игра в началото, особено ако имате ограничен бюджет.


в
Не си губете времето с инструкции. Разберете как вие играете. Играта ще бъде много по-интересна, ако се решат, като отидеш заедно. Ако сте разстроени, вие винаги имате възможност да се инструкции и обръщане чрез него за помощ. Опитайте се, макар и на себе си първо.


в
Ако имате затруднение видите игра по време на игра, опитайте се да промените настройките за яркост. Това трябва да направи на екрана се появяват ясни, да се подобри вашето изживяване. И нека погледнем истината в очите, ти няма да постигне успех, ако не можете да видите това, което правите, за да принудят играта да работи за вас.


в
Ако има една малка карта или друга икона, която се показва на екрана, за да ви помогне, помисли ги скрива. Понякога играта може да бъде по-трудно, и, следователно, по-забавно, ако отидеш сам. Вие винаги имате възможност – икони обратно, ако решите, че имате нужда от тях в бъдеще,<.BR />

в
Да играе на видео игри-това е чудесен начин да се отпуснете след тежък ден в работата или в училище. Не позволявайте на трудно ниво отвътре, отвлича вниманието от тази релаксираща дейност. Дори и най-опитен геймър когато трябва cheat код, за да ви помогне чрез изключително труден ниво. В интернет има много сайтове, които предоставят мамят кодове и съвети за стратегия, за най-различни видео игри.


в
След като детето влиза в училище, можете да им дадете малко повече свобода на действие, когато става въпрос за видео игри. Въпреки това, важно е още да бъде актуална, особено когато става въпрос за мултиплейър игри. Слушайте, за да се уверите, че езикът е препоръчително. Ако не, свалете си опцията за онлайн игри.


в
Коментари прочетете преди да си купите играта, дори ако това е нещо, което приквелы бяха прекрасни. Много време, нови игри, че не всички, голямата и най-добре е просто да изчакаме и да видим, че критиците казват. Няма причина да си купите нещо, като само тя ще излезе, освен ако не знаете, ще бъде много трудно да се намерят и в бъдеще.


в
Прочетете ревюта на игри, преди да закупят от тях. Може би, ви очаква на новата игра ще излезе, но ако го купите, не от четене на коментари, това ще бъде огромна загуба на време. Проверка на не по-малко от три на пет ревюта, преди да сложи парите на играта, не ти хареса.


в
Въпреки че можете да играете на игра, докато в автобуса на път за вкъщи, или може би с приятели в почивните дни, както ви харесва бира и чипс, искате да сте по-добре от конкурентите. Да продължават да учат по този начин, вие винаги можете да бъдете на най-добрите съвети и трикове.