Челик Упражнения

Застраховка съвети вие не можете да получите никъде другаде
в

в
Ако търсите всички основни въпроси, свързани с осигуряване, както и някои други съвети, които може би не сте чували, тази статия е за вас. Това може да бъде объркващо тема на всички различни мнения и информация, която е достъпна, особено, когато много от това противоречи на<.BR />

в
Осигуряване, както и друга професия: той използва много специализирани думи (обезщетение, материалната отговорност и т.н.), Така че ако нещо не разбирам за политика ще да спре. Попитайте за застраховка за професионална говориш, да подкрепи и да обяснят в термини, които можете да разберете. Ако все още не разбирате, да ги накара отново да се обясни. Няма нищо по-лошо, отколкото да подпише за политика, или е твърде скъпо, или не е достатъчно шапка, защото вие не се чувствате комфортно, да задават въпроси предварително за това.


в
Ако сте собственик на малък бизнес, трябва да имате правилните застраховка гражданска отговорност за вашия бизнес. Това е така, защото винаги трябва да бъде в ситуация, в която, ако не са подали в съда, имате покритие трябва да плащат за правна защита на вашата компания. Можете също така трябва да бъдат покрити, така че съдебните разноски на ищеца могат да бъдат изплатени, в случай, ако не спечели делото. Ако не разполагат с подходящ застраховка гражданска отговорност, може да се оттегли от бизнеса, много бързо, просто се опитвам да заплати съдебните разноски.


в
Уверете се, че вашият домашен любимец е грижа за застрахователната полица включва превантивни на пратката, както и. Плащат за неща, като бълхи, кърлежи и профилактика на дирофилариоза лекарства могат да бъдат много скъпи. Бъдете позитивни, имате индикация, където превантивна поддръжка за вашите домашни любимци, за да запазите себе си като допълнително време и пари.


в
Застрахователен агент трябва да обясни на споразумението. Да се намери агент, който може да обясни сложни понятия чрез прост, обикновен английски. Не се подпише договор, докато не разбереш всяка позиция. Не се страхувайте да задавате въпроси. Това ще бъде вашата застрахователна полица, ще плащат за това, така че вие имате право, напълно да го разбере.


в
След като сте платили за вашата застрахователна полица или са направили първата вноска, уверете се, че документите са предадени от брокер или агент на дружеството. Настояват за това, за да разписката, която се отнася за вашият номер на полица. Вие трябва да получите писмено указание от застрахователната компания, от 30 до 60 дни след покупката.


в
Ако не сте били декларация за изплащане на застрахователно обезщетение в продължение на много години, консултирайте се с вашия агент, за да видите, ако можете да имате право на отстъпка. След няколко години, без подаване на иск, застрахователната компания иска да запази около вас. Използвайте предимството си, за да има сделка-добра цена.


в
Да говоря с вас застрахователен агент за групиране на различни застрахователни полици, като автомобил, дом и здраве. Много доставчици предлагат отстъпки, бонуси за клиенти, които набор от политики или просто има няколко политик.


в
Магазин наоколо на различни компании, които предлагат застраховка на наемателя и проверете техните рейтинги на удовлетвореността на клиентите. Вие не искате, за да получи застраховка от фирми, което ще отнеме много време, за да се изплати застраховка или напълно да я отхвърли. Знам кой ви е само подготовка за работа с до подписването нищо.


в
Мъртвите замыкатели затвора ще ви помогне да спестите пари за застрахователни вноски на своите наематели. Ако вече имате политика, консултирайте се с вашия агент, за да се уверите, че получавате отстъпка. Ако нямате замъка на вашия апартамент, консултирайте се с вашия наемодателя, за да видите, ако може да бъде установено.


в
Както се посочва в началото, има доста информация по отношение на застраховка. Надявам се да намерите тези съвети за полезни. Сега вие трябва да намерите себе си, преди да играете, ако работите, за да станете експерт, или просто се опитва да направи малко справочна информация.