Хапчета За Увеличаване На Члена

Неща, които трябва да знаете, когато става въпрос за органично градинарство в

в
Научите някои съвети, които ви помагат по-добре да се отглежда на органични растения за семейството си. Можете да разберете всичко, което ви трябва да знаете, че не сте закупуване на ненужно оборудване. Освен това, ще се научите как да запазите растенията и се уверете, че те не умират от липса на грижи или други неща. Това не е толкова страшно, след като знаете основите.


в
Растително масло може да си машинка за подстригване работи нормално. Ако се окажете спирайки често, за да се справят с машинка за подстригване линия на задръстванията и почивките, да направи някои приготвяне на спрей или олио следващия път, когато имате нужда от Зареждане. Спрей линия на подстригване внимателно преди да инсталирате, и той ще се хранят плавно, без прекъсване.


в
Няма градинар много обича плевене, но това е необходимо. С помощта на борба с плевелите плат може да направи работата ви много по-лесно. Сгънете ивици плат между редовете, и вие в крайна сметка ще ви спести много неприятности. Това може да изглежда не чак толкова добре, но тялото ви ще го оценявам.


в
Растително вода ще се превърне в чудесна тор. Следващия път се варят или да се готви на пара зеленчуци за ядене, да се отложи за готвене вода. Този воден е пълна с хранителни вещества, и да се осигури добър хранителен тласък на вашата градина. Уверете се, че водата напълно се охлажда първо с топла вода, може да нарани и дори да убие корените на растенията.


в
Бъдете сигурни, че водата домат кръпка не повече от един път на всеки пет-седем дни. Въпреки това, когато правите вода, уверете се, за да се даде на почвата внимателно накисване. Домати правят най-добре, ако почвата е влажна дълбоко, за разлика от много растения, които предпочитат леко ръми по-често. Освен това, бъдете сигурни, да се води на земята, а не растения.


в
Есента е чудесно време от годината, за да се засадят през есента зеленчукова градина. Лека температура през есенно-фантастични за отглеждане на бързо развиващата се индустрия, хладен сезон зеленчуци, като спанак, репички и зелена салата. Расте есента градина изисква известно планиране, тъй като трябва да се съберат реколтата от маруля до първите слани. Разглеждане на пакет семена, вие ще можете да разберете колко време е необходимо за вашето растение, за да бъде достатъчно зрял, за прибиране на реколтата. Тъй като растенията се развиват по-бавно в кратки дни на есента, добавете две седмици до време, посочен на опаковката на семената. Ако общият брой на дни-45, се уверете, че сте засадени реколтата си през есента, най-малко, че много дни до момента, в който в първия ден от замръзване, както обикновено се случва в местността<.BR />

в
За да привлекат птиците в градината си, за да добавите растения, които, естествено, ги привличат. Един от най-добрите растения за привличане на птици слънчогледи. Птици, естествено, се насочи към тяхната височина и аромат. Птиците също са обичани от малки дървета, като японски клен и кизиловых дървета, както и повечето видове са храсти или увивни растения<.BR />

в
За да запази котки, змии и други същества от градината, използвайте нафталин. Нафталин не миришат приятно за нас, но те миришат още по-лошо за повечето животни, и те лесно да ги изплаши. Просто да разпръснете малко нафталин по краищата на градината. Нафталин може да бъде получена много евтин от аптека и магазини.


в
Както можете да видите, за да растат вашите собствени органични градина е най-доброто за вас и вашето семейство, и не е толкова трудно, колкото може да изглежда. Той просто изисква изследвания, редовно обслужване на открито, и малко търпение. Работата ще се отплати, тъй като само вие виждате вашите растения да растат.