Упражнения

Най-Добрите Идеи За Приготвяне На Кафе, Които Са Вкусни!


в
Кафето несъмнено е една от най-обичаните напитки в цял свят и е нещо, което може да бъде предмет на сериозни дискусии и спорове. За да се определи, че е вашата перфектна чаша кафе, малко знания и образование е от ключово значение. Прилагат съвети и информация, съдържащи се по-долу, и вие ще имате това, което е необходимо, за да стане фен на кафе.


в
Без значение колко сте привързани към любимата си смес, не се страхувайте да опитате нов сорт. Не е нужно да инвестирате пари в голяма чанта, за да опитате нещо ново. Почти всички марки предлагат едно гърне или размера на вземане на проби позволява ви да опитате нови вкусове.


в
Опитайте се добавят подправки на кафето си, за да създадете свой собствен “артисан” аромати. Мисля за неща, които сте искали да добавите в шоколад, Ако имате някакви проблеми за решаване, че да опитате. Започнете с прости неща, като канела и индийско орехче. Можете също така да правите неща, като се добавя малко ванилия анотация към чашата, за да обогатите вкуса на кафето.


в
Винаги разберете колко кофеин определен вид кафе, преди да се пие. Еспресо не трябва да съдържа повече кофеин от другите видове кафе. Ако отидете за да отиде на кафе, си бариста трябва да бъде в състояние да ви кажа колко кофеин ще получите във всяка напитка, но може би ще трябва да се направят някои изследвания за боб, който използвате, ако направите свой собствен кафе.


в
Купи кафе на зърна и мелене на кафе себе си. Кафе-това е прясно смлян, много по-ароматен от смляно кафе. Всеки ден, само за мелене на количеството кафе, което ви трябва в този ден. Ако имате излишни пари, място смила остатъци в херметически затворена кутия в хладилник.


в
А кафе на пивоварната, опитайте накисване чаши кафе в гореща вода. В студена чаша, си напитка да се охлади, преди да можете дори да го получите за вашите устни! Когато кафето е готово, просто подсушете чаши и сервирайте. Този трик ще да го горещо, много по-дълго.


в
Използват се използва утайка от кафе в купчина тор! Утайка от кафе се предлагат много полезни съставки за компост купчина, включително за борба с вредителите. Кафето съдържа кофеин, който помага да се забрани на растежа на плесен, която може бързо да унищожи вашата зеленчукова градина. Следващия път, когато завариваете пресен чай от Джо не выбрасывай тези основания; добавете ги в компост купчина!


в
Да се възползват от всяка повторение на програми за подпомагане, че на вашите местни кафенето работи. Дори един блок от независими място може да има система на картата, където можете да получите безплатна чаша кафе за всеки пет, които купувате. Никога не выкинула им, дори в места, които не често и по много. Те все още могат да се добавят до безплатна чаша кафе на път.


в
Никога не трябва да се затопля на кафе, тъй като той просто ще изгори напитка и вкус, много по-лошо, отколкото студ. Вместо това, знаете, когато ще трябва да си на кафе с повече от 20 минути. Има термо-чаша или гарафа подходящ за такива случаи, за да се запази оригиналното топлина и топлина,<.BR />

в
Не държа съхранение на кафе съдържа около печката. Топлината може да развали вкуса на кафето. Това включва, в килера или на гишетата, в близост до печки<.BR />

в
Вместо да се пият плодови напитки и газирани напитки, когато се готвят за своите изпити в училище, опитайте се да се пие по няколко чаши кафе. Това ще ви даде количество енергия, което ви трябва, за да функционира добре без захар, и е отличен вариант за есенните и зимни нощи, когато се учат.


в
Редовно почистване с ъглошлайф. Утайка от кафе да отиде бързо са остаряла. Като резултат, трябва да почистите вашия хеликоптер често. Ако мелница не да се почистват редовно, старите кафе се смесва с прясно смляно кафе. Най-добре е внимателно почистване на месомелачка на всеки няколко дни.


в
За да получите най-добрия вкус на кафе, трябва да помислите за закупуване на мелница за домашна употреба. Колкото по-рано кафе на зърна се смилат, толкова по-добър вкус. Това означава, че цели зърна вие мелете, ще вкусят много по-добре от всяко кафе, което можете да направите от смляно зърно<.BR />

в
Ако не ви харесва за кафе, която можете да купите в магазин за хранителни стоки, трябва да се търсят някъде другаде. Това, вероятно, не много свеж заради ниски продажби. Когато пазарувате в специализирани кафенета, можете да изберете най-пресните зърна.


в
Ти не трябва да пиеш кафе за 3 дни. Въпреки че кафето е вкусна част от всеки ден, не забравяйте, че кофеин се съдържа той също може да ви държи в нощта. Опитайте се да не консумират кафе след 3 дни, ако искате да спите добре през нощта.


в
Хората по цял свят обичат кафе във всичките му разновидности в продължение на векове. Въпреки това, не всеки човек, който има големи знания за различни видове, технология на приготвяне и други подходящи лица. Прилагането на препоръката по-горе, може да се превърне в истински ценители на кафето.