Упражнения На Кегел

Прочетете това, ако искате да направите по-голямата част от пейзажа
в

в
Озеленяване-това е едно от нещата, което осигурява траен първото впечатление за вашия дом. Някои прости неща, може да направи голяма разлика в добър или лош смисъл. В тази статия ще ви даде идеи за това, как да се направи ограничаване на обжалване вашия дом скочи на няколко процентни пункта.


в
За да ви помогне да благоустроить вашия дом и градина, за да се направи скица, преди да започнете на вашите планове. Зарисовку детайли на вашето пространство с точна мащабиране, ще получите по-добра представа за това, което може да се вмести в пространството, какви видове растения или аксесоари са подходящи и различни варианти за оформление може да се експериментира.


в
Ако ви озеленяване на двора си, трябва да помислите за външния вид на вашия тревата през различните сезони. Например, ако сте само на широколистни дървета в градината трудна, но опитът на дългата зима, вашият двор ще изглежда ужасно голи. Ако вместо това имате няколко иглолистни дървета, можете да да са зелени през цялата година, да не говорим за това, как добре те изглеждат със сняг по тях.


в
Използвайте контраста, за да привлече интерес към вашата озеленяване. Опитайте елементи като растения, които силно се различават един от друг по цвят, форма и текстура. Вижте цветна палитра, изберете цветове, които се намират един срещу друг, а след това двойка трибуните на тези цветове заедно. Този сорт ще е по-добре изглежда на пейзажа<.BR />

в
Една от най-важните неща, които можете да направите, за да намалите разходите за озеленяване, да се състави план, преди да се пристъпи към закупуване на растения и строителни материали. Знаейки, че трябва, и където той отива, ще ви предпази от загуба на пари за ненужни неща. Ще ви спести време, а също така.


в
За да получите най-добрия резултат за парите си при покупката на растения за озеленяване, търси красиви, трайни насаждения. Тези сортове се връщат от година на година, което ги прави идеални за ниско поддръжка на ландшафтния дизайн. Ириси, лилии, лалета, розови карамфили, флокс и на дивата елда всички велики примери на цъфтежа на трайни насаждения, с които можете да се наслаждавате в продължение на няколко сезона.


в
План преди да се пристъпи към пазаруване. Важно е да знаете, че вие сте сами. Преди да отидем на пазар За, което ви трябва, направете си план за себе си. За да се определи точно, какво правите, че разходите ще бъдат и ниво на квалификация, участващи. Би било неразумно просто да започнете да ландшафтен дизайн без някакъв план. Можете лесно и в крайна сметка губи много време и пари.BR />

в
Планиране на ландшафтен проект за вашия дом, уверете се, че знаете за цените в тенденцията на различни продукти. Важно е да се знае, защото вие ще откриете, че някои неща се различават не само в различните сезони, а също и поради други фактори, като например лошо време или природни бедствия<.BR />

в
Преди да решите към поддържания план, непременно помислете за размера на издръжката, той ще поиска. В зависимост от растенията, които ще използвате, и климатът живеете, може да се наложи за поливане на тревата всеки ден. Освен това, някои билки могат да изискват от вас да се намалят на тревата повече от един път в седмицата. Бъдете сигурни, че разполагате с време, за да се грижи за вашия нов тревата.


в
Ако си пейзаж с водопад или езеро, е важно да се заобикалят тези райони с декоративни камъни и цветя, които не се покриват дизайн на сгради. Уверете се, че всички елементи, вода имате красиво похвали, така, че да не отнемат от естествената им привлекателност<.BR />

в
Пейзаж в съответствие с физически проблеми. Ако вие или друг член на вашето семейство има физически проблеми, помислете за това при озеленяване на вашата градина. Повдигнати легла могат да се изграждат, осигуряват лекота на достъп, което позволява на онзи, който не може да се изправи на колене, или човек, който е в инвалидна количка, за да бъде в състояние да работи в градината.


в
За да създадете ландшафтен дизайн, който визуално привлекателни и лесни за отглеждане, задължително използвайте местни растения. Тези растения вече са адаптирани към вашите климата, химичен състав на почвата и дори водата, така че те виреят на това, което вече имате, колко почвата и дъждовна вода вървят. Вие също така ще използвате по-малко вода и пари на местните растения, тъй като те не се нуждаят от много напояване, тъй като чуждите заводи.


в
Както можете да видите, има много прости неща, които можете да направите, за да сериозно да повлияе на привлекателността на вашия дом за тези, шофиране, ходене, или просто е минавал. Това е първото нещо, което вижда човек, и с добър дизайн, може да повиши значително стойността на вашия дом.