Упражнения На Кегел За Мъже

Ефективно управление на алергии с помощта на тези прости съвети
в

в
Това може да е изненада за някои хора, за да разбера, че е обикновена настинка симптомите, че те всяка година, като смяната на сезоните, всъщност е алергия! При алергии са общи, те често може да бъде трудно да се управлява. Прочетете съветите в тази статия и научете как да живеят с лекота.


в
Монитор цветен прашец прогнози и план за това. Ако имате достъп до интернет, много от най-популярните сайтове прогнозата за времето има раздел, посветен на прогнозата, включително за качеството на въздуха и цветен прашец алергии. В дните, когато графът ще бъде високо, дръжте прозорците затворени и ограничете времето на престоя на открито.


в
Ако страдате от досадни алергии, да не се използва модна линия за сухи дрехи. Колкото и да е хубаво да има естествен аромат от дрехи изсушен отвън от вятър и слънце, ще имате изобилие от кихане, което води до прашец. Така че използването на електрически сушилни, когато можете!


в
Измийте спално бельо поне веднъж седмично. Това ще спомогне за премахване на всички алергени, които можете да срещнете, както и цветен прашец. Вие трябва да бъдете сигурни, да се използва топла вода при миене на листа, така че може да унищожи всеки цветен прашец, който се събрали. Това ще ви помогне да дишате по-лесно през нощта.


в
Ако работите навън през сезон алергии, и имате проблеми с дишането, трябва да се помисли да се облекчи открит тренировка. Опитайте да работите по-малко, или не е толкова трудно, така че е по-лесно за вас, за да диша. Упражнението е много важно, браво!!!


в
Може да сте задали дърво, ламинат или плочки, за да намалите алергените в дома си, но ако използвате подложки, те трябва да бъдат выстираны в седмицата с топла вода със сапун, за да бъдат свободни от прах, полени и други виновници за алергия. Ако те не машинно пране, ги има в химическо чистене често. Това ще струва цената!


в
За да се сведе до минимум прах в околната среда, чисти кърпи от микрофибър, парцал глава, и други инструменти. За разлика от памучен плат, микрофибър имат малък електростатичен заряд, което им позволява да улови частици прах. А не се разпространява из стаята, частици прах се придържаме строго фиксирани за максимално удобство почистване.


в
Повечето хора, които са алергични към козината на животните се предположи, че кучетата и котките са единствените животни, които могат да причинят проблеми в семейството. С изключение на риби, влечуги и земноводни, козината е универсален сред най-добрите битови същества. Порове, хамстери, мишки и птици могат да предизвикат алергична реакция. Имайте това предвид, когато пазарувате за следващата си домашен любимец.


в
Защото мухъл расте в топли, влажни среди това е много често в биологичното градинарство материали. Компост купове са значителен източник на спори на мухъл и други алергени, че са много неприятни за страдащите от алергии, които предпочитат еко-технологии по градинарство. В това време, като компостиране, винаги да носи маска. Това ви позволява да направите вашата мръсна работа без пристъп на алергия.


в
Ако сте сезон жертва на алергия, след това огледай се наоколо, за да видите как можете да намалите алергените са навсякъде около вас. Това може да бъде толкова лесно, колкото с помощта на евтин овлажнител на въздуха, за да запази околния влажен въздух, който държи на синусите от става твърде сухо и не ще бъде толкова ефективна, че е в състояние да се бори с алергени.


в
Ако се окажете в борбата ринит или сезонна алергия към полени и спори, винаги трябва да държи на прозореца в дома си затворени, ако е възможно. Поне да ги затвори в интервала между 5 и 10 часа, това е време на деня, в което да се освободи заводи-висока концентрация на полени.


в
Хората, които страдат от алергии, трябва да се мисли за наемане на някой да косят тревата и да правят други видове за озеленяване около къщата. И двата вида дейности ще изложи на хората към прашец и прах. Ако можете да си позволите да наемете някой, който да направи това за вас това е отлично решение. Ако не можете да си позволите да наемете някой, тогава носете маска при извършване на тези дейности.


в
Да се обърне внимание на граф доклади прашец. С прашец доклад, колко поленовите зърна подсчитывали на определена територия, за определен период от време, те биха могли да бъдат използвани, за да се определи колко прашец плува във въздуха на този ден. Това може да се използва, за да се определи колко време ще искате да прекарва навън.


в
Съхранявайте вашия дом чист и прах колкото се може по-често, за да не стане алергия към прах. Някои хора не праха, докато не видят прах; въпреки това, ако сте на прах в седмицата, вие ще можете да намалите симптомите на алергия се дължи на факта, че има не толкова много алергени в дома си.


в
Уверете се, че можете да кажете на разликата между алергии и настинки. Алергия обикновено се чувстват съвсем като лека настинка, която може да подобри или да влоши и без причина, а те могат да продължат в продължение на дълъг период от време. Ако вие постоянно получавате “настинка”, вие сте по-вероятно да страдат от алергии. Говорете с вашия лекар за това, как ще се чувствате, ако не сте сигурни.


в
Когато пътувате с кола, опитайте се да се държат затворени прозорци по всяко време по време на сезона на алергия. В добри дни, много хора слизат от прозорците на колите, за да се насладите на времето, но трябва да се избегне това и да включва климатик, ако имате нужда да почувствате вятъра.


в
Алергия има възпаление, което идва с настинка без помощта, че тя ще приключи в рамките на 1-2 седмици. Вместо да споделите вашите симптоми се контролира, да поеме контрола над ситуацията и се консултирайте с вашия лекар. Спомни си съветите описани в тази статия, така че можете да спрете да кихат през цялото време!