Упражнения Кегел За Мъже

Все по-добре с пускането на пазара на електронна поща чрез познаването на велики идеи
в

в
Никой не иска да си пощенска кутия, за да бъде захламлен реклами, така че това е вашата работа е като маркетинг по електронната поща, за да изпратите вашия четец на нещо, което те всъщност искат. Обогатяващо, вълнуващо и дори забавен писмо трябва да бъде вашата цел, но как да стане това? Продължавайте да четете, за да откриете някои полезни съвети от експерти в тази област.


в
Препоръчително е да използвате шаблон, който позволява на всеки да получавате персонализирани съобщения в поздрав. Хората реагират по-благоприятно на електронни писма, които са си лично, и по-малко вероятно да отхвърли съобщението. Тази персонализация е много проста за изпълнение и ще расте повече на отношенията с клиентите.


в
При разработването на електронна поща маркетингов план, се уверете, че всеки клиент е в списъка на електронна поща доброволно “избрани”, за да бъде в този списък и да ви предостави адрес на електронна поща за тази конкретна причина. Вие ще загубите клиенти и може би дори вашия сайт, ако участвате в спам.


в
Бъдете сигурни, че имате добро съдържание на вашата електронна поща и че това не е маркетингов ход. Дайте на вашите абонати специални статии, неща, които те не могат да намерят на сайта си. Не забравяйте да добавите специални оферти и отстъпки за вашите продукти и услуги. Също и изпращане на електронна поща, за да предлагат бонуси и най-добри пожелания за празниците. Изпращане на писма само тогава, когато искате да популяризирате продукт недалновидна.


в
Стратегически план, когато вашите писма ще излезе. Хората не обичат да получават писма, в неудобно време, особено ако това е нещо, което те трябва да действат бързо. Бъдете внимателни, да прави своите предложения за по-удобно и лесно за хората да се възползват, а вие ще имате повече продажби, отколкото обикновено.


в
Уверете се, че вашите абонати по електронна поща знае точно какво се очаква от вас. Чудесен начин да направите това е да направи първото си писмо за всеки нов абонат на информационното съобщение по подразбиране. Трябва да плащам какво съдържание ще ги изпрати, както и за уточняване на честотата на съобщения, които могат да очакват от вас.


в
Да разкажа историята с вашата имейл маркетинг кампания. Трябва да се мисли за това как да привлечете вниманието на читателите. Как по-добре да привлекат вниманието им, да разкажа една история, която включва успех във вашата бизнес ниша. Това ги получава заинтригува, и това ви дава възможност да получите нови клиенти.


в
Не изпращане на твърде много информация в едно съобщение. Клиентите ще получат разочарование и претоварени, ако има излишък на информация в едно писмо. Вместо това, поставете на достатъчно количество информация в серия от имейли и да бъдат сигурни, че всеки от тях съдържа по няколко точки. Това ще задържи вниманието им.


в
За максимална наличност, изпращане на писмо маркетингови послания като съставна формат. Всички пощенски клиенти, които поддържат HTML формат или потребители с включени подкрепа ще бъде показване на съдържанието ви в формат HTML. Обаче, ако някой, който получава вашата електронна поща, и само текстово съдържание, т.е. това, което виждат. Това ще позволи на всички желаещи да видите съобщението, независимо от клиента или от настройките на<.BR />

в
Някога вие също можете да експерт в своята област, но за сега вие трябва да научите колкото се може повече, за да усъвършенствате своите умения и да ви предостави нови идеи. Тази статия е отлична подкрепа, но не спира тук – практика, което сте научили, и продължи да четеш, и успехът ще е в рамките на обхвата си!